Skip to content

Mobiilidatan poistaminen käytöstä yhdistettäessä WiFi -verkkoon

3 de syyskuu de 2021
conexion wifi telefono 14121

Tällä hetkellä Älypuhelimista on tullut erittäin hyödyllisiä Internetin käyttöönkoska ne tarjoavat uskomatonta ja suosittua tehokkuutta. On vain tarpeen aktivoida tiedot tämän prosessin suorittamiseksi; Kuitenkin kysyt varmasti itseltäsi tämän kysymyksen Kuinka voin poistaa mobiilidatan käytöstä tai poistaa sen käytöstä, kun muodostan yhteyden WiFi -verkkoon?

Tässä mielessä tietääkseen vastauksen esitettyyn kysymykseen on hyödyllistä tietää, mikä on langattomien verkkojen tehtävä ja vastaavat vaiheet niiden oikeaan käyttöön. Joka tapauksessa myöhemmin löydät tarvittavat työkalut mobiilidatan katkaisemiseen tai sammuttamiseen, kun muodostat yhteyden WiFi -verkkoon.

Mobiilidatan poistaminen käytöstä yhdistettäessä WiFi -verkkoon

Jotta voit tietää, miten mobiilidata poistetaan käytöstä tai poistetaan käytöstä, kun muodostat yhteyden WiFi -verkkoon, sinun on noudatettava alla olevia ohjeita:

 1. Syötä Kehittäjävaihtoehdot ”, (ota huomioon, että joillakin laitteilla tämä voi jäädä piiloon, jos näin on, sinun on helppo ottaa se käyttöön).
 2. Voit tehdä tämän valitsemalla Asetukset, sitten Tietoja puhelimesta ja valitsemalla ’Ohjelmistotiedot’.
 3. Tällä hetkellä sinun on löydettävä, mihin rakennuksen numero lisätään.
 4. Se takaa pulssien toistumisen seitsemän kertaa, vain tällä tavalla kehittäjävaihtoehto voi pysyä aktiivisena.
 5. Yhdessä sinun on palattava ”Asetusten” edelliseen osaan, huomaat sen nopeasti nyt, jos ”Kehittäjäasetukset” tulevat näkyviin.
 6. Siksi on välttämätöntä, että valitset sen. Kun olet valmis, näet erilaisia ​​ominaisuuksia, joista yksi on ’Mobiilidata aktivoitu’. Tämä tarkoittaa, että ne ovat aina aktiivisia, mutta koska haluat ajaa yhteyden WiFi -yhteydellä, on aika poistaa tämä vaihtoehto käytöstä.
 7. Lopuksi muodostat yhteyden vain ilmaiseen Internet -verkkoon käyttämättä tietoja; No, olet jo oppinut deaktivoimaan mobiilidatan, kun muodostaa yhteys WiFi -verkkoon.

Kuinka konfiguroida matkapuhelinyhteytesi optimoimaan se maksimaalisesti

Jos haluat paremman käyttökokemuksen mobiililaitteellasi datayhteyden avulla, Saatat löytää joitain suosituksia, jotka annamme sinulle allaKaikki tämä, jotta saat siitä enemmän irti ja säästät datasuunnitelman kulutusta ja saat laitteen toimimaan normaalisti.

Sinun tulisi ensisijaisesti käyttää eniten käyttämiäsi sovelluksiaeli niitä, jotka ovat välttämättömiä työtäsi, opintojasi tai rutiinitoimiasi varten. Monet käyttäjät ovat yhtä mieltä siitä, että heillä on seuraava sovellus suosikkeina: WhatsApp, Messenger, mobiiliselain, Instagram, Facebook, Spotify jne.

Toisaalta sinun pitäisi tietää, missä näistä luetteloista pidät eniten käyttämiäsi ja kulutat paljon tietoa; joten sinun on rajoitettava tiettyjä sen toimintoja ja myös muiden sovellusten suorittamista ilman merkitystä. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi siirtyä mobiilidatatoimintoihin ja antaa sen toimia joillekin sovelluksille, joita sinun ei tarvitse käyttää.

Liian voit laittaa matkapuhelimesi lentokonetilaan, kun et käytä sitä etkä halua kenenkään häiritsevän sinua työskennellessäsi tai opiskeleessasi kotona, toimistossa tai muualla; tai jos olet esimerkiksi työkokouksessa tai tärkeän työn esittelyssä, tämä vaihtoehto on erittäin hyödyllinen.

Yritä myös poistaa käytöstä sovellukset, jotka ovat taustalla eivätkä käytä, nämä ovat yleensä niitä, jotka kuluttavat tietojasi eniten. On huomattava, että esittelemme luettelon alustat, jotka käyttävät megasuunnitelmasi nopeasti ja vältä sen käyttöä, kun sinulla ei ole Wi-Fi-yhteyttä:

 1. Pelit, joissa on internetyhteys (Free Fire, Carl Of Duty, Pokemon Go jne.)
 2. Instagram
 3. Mobiiliselain
 4. WhatsApp
 5. Facebook

mobiilidatan kulutus

Opi rajoittamaan mobiilidataa

Tällä hetkellä monet käyttäjät valittavat, koska yrityksen Sim -korteista tekemänsä datasuunnitelma ei toimi ennalta asetetun ajan (yleensä yhden kuukauden) ajan; mutta päinvastoin, loppuu kiistattomasti nopeasti, jolloin heidän on tehtävä lisälatauksia kytkeäkseen.

Siksi me Opetamme sinulle yksinkertaisella tavalla, mitä sinun pitäisi tehdä, jotta mobiilidata toimisi sinulle niin paljon kuin haluat ja voit nauttia täysin. Ensimmäisenä vaihtoehtona sinun on ”rajoitettava mobiilidatan käyttöä”, joka tulee matkapuhelimesi asetuksiin.

Jos haluat aktivoida sen, sinun on siirryttävä puhelimen asetuksiin / kokoonpanoihin, siirryt sitten datayhteyteen tai mobiilidataan, kun näet siellä joitain vaihtoehtoja ja tilastoja tietojen käytöstä ja aloituspäivästä ja lopettaa käyttökuukausi. Liu’utat ylös ja näet, että mahdollisuus rajoittaa tietoja tulee näkyviin, paina sitä ja voila, se aktivoidaan välittömästi.

Liian voit poistaa ”taustatiedot” -ominaisuuden käytöstä Tämä koskee alustoja, jotka vaativat vähän dataa, mutta jotka samalla lisäävät kulutusta. Tämän lisäksi voit estää vähiten käyttämiäsi sovelluksia sisällyttämästä tietoja; tämä tehdään data -asetuksista.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä vaihtoehtona Suosittelemme aktivoimaan toiminnon, joka sanoo ” erittäin datan säästäminen ”; Sen avulla voit käyttää paljon vähemmän dataa kuin haluat ja se pyytää sinulta lupaa joidenkin sovellusten ja jopa sovelluksen toimintojen käyttämiseen.

Edut mobiilidatan poistamisesta käytöstä

Mobiilidata on langaton Internet -yhteys mistä tahansa, sen aktivointi tai deaktivointi vaihtelee tarpeidesi ja sijaintisi mukaan. Mutta jos näemme tämän toiminnon poistamisen käytöstä hyvänä asiana, tarjoamme sinulle luettelon joistakin sen tarjoamista eduista:

 • Tallenna tiedot
 • Älä anna sovellusten häiritä sinua
 • Katkaiset yhteyden digitaaliseen maailmaan
 • Et tunne painostusta joistakin ilmoituksista tai viesteistä
 • Auta sinua keskittymään muihin fyysisiin aktiviteetteihin
 • Tyhjentää laitteen akun
 • Kukaan ei häiritse sinua sovellusten kautta
 • Voit jatkaa tietojen käyttöä pidempään

Tutustu langattomien verkkojen toimintaan ja niiden rooliin tämän tyyppisissä toimenpiteissä

Langattomista verkoista vähän tietäminen on varsin tärkeää, jotta ymmärrät koko datan ja WiFi -verkkojen yhdistämis- ja irrotusprosessin. Kyse on siitä, miten elektroniset laitteet kykenevät lähettää tietoja tai tehdä tunnettuja yhteyksiä mutta ilman minkäänlaisia ​​kaapeleita; kaikki tämä modernin tekniikan ansiosta.

Tässä mielessä langattomien yhteyksien käyttämisen tärkeys on juuri se, että ne sallivat paljon liikkumisvapautta menettämättä tehokkuutta.

Kuitenkin jotkut näistä tekniikoista laitteissa kulkea infrapuna -aaltojen läpi ja radiotaajuus; Kun tiedät kaiken tämän, sinun on helpompi ymmärtää, kuinka poistaa mobiilidata käytöstä WiFi -verkon käyttämiseksi.
älypuhelin, joka on yhdistetty wifi -verkkoon

Kuinka saada puhelin toimimaan reitittimenä

Kun keskityt selvittämään, miten voit kytkeä mobiilidatan pois päältä tai pois päältä, kun muodostat yhteyden WiFi -verkkoon, sinun on myös harkittava reitittimen ominaisuutta. Tästä syystä on tärkeää, että tiedät, miten voit käyttää matkapuhelinta Wifi -reitittimenä; Koska tällä saat muilla laitteilla puhelimesi tarjoaman Internetin, voit halutessasi tehdä sen seuraavalla tavalla.

 1. Siirry kohtaan Puhelimen asetukset, valitse Lisää ja siirry heti vaihtoehtoon ”Jaa Internet- ja WiFi -alue”.
 2. Aktivoi seuraavaksi vaihtoehto Luo WiFi -tukiasema, jolloin näet käytettävissä olevat verkot.
 3. Etsi myöhemmin laitteesi ja syötä uusi salasana, jolloin tiedät jo, miten mobiilidata poistetaan käytöstä, kun muodostat yhteyden verkkoon tai WiFi -reitittimeen.

Opi nopean ja helpon tukiaseman luomisen vaiheet

Jos haluat poistaa mobiilidatan käytöstä, kun muodostat yhteyden WiFi -verkkoon, yritä aina taata luotettava tukiasema. Jotta ymmärrät paremmin, alla on vaiheet WiFi -tukiaseman luomiseksi Windows 10: ssä:

 • Yhdistä Windows 10 -tietokone internet ethernet -kaapelilla.
 • Hanki kaksi WiFi -korttia aloittaaksesi tukiaseman.
 • Lataa sitten ja asenna WiFi -verkon ohjain.
 • Muuntaa sillan Ethernetin, Internetin ja kahden kortin välillä ’Verkko- ja Internet -asetukset’, ’Siltayhteydet’ kautta.
 • Lopuksi Windows aloittaa asennuksen uudella Ethernet -yhteydellä 3, jossa vastaava tukiasema on määritettävä, ja siinä kaikki.

Lopuksi tiedät jo, miten mobiilidata poistetaan käytöstä, kun muodostat yhteyden Wi-Fi-verkkoon, koska samaa menettelyä noudatetaan lähes kaikissa laitteissa. Jos älypuhelimesi on Samsung ja haluat tietää, miten voit jakaa mobiilidataa, siirry sen viralliseen portaaliin ja noudata ohjeita.