Skip to content

Automaattisten WordPress -päivitysten poistaminen käytöstä tai poistaminen käytöstä – Nopea ja helppo

26 de elokuu de 2021
diseno wordpress 1

Jotta voisimme jakaa omamme sisältö maailma on monella tapaa tyydyttävä. Se, että voimme luoda sisältöä, jota muut ihmiset rakastavat ja jonka seurauksena meillä on faneja, on jotain erityistä.

Tässä on monia tapoja tehdä se, ja usein ihmiset pyrkivät sosiaalisiin verkostoihin voidakseen jakaa tämän sisällön. Mutta jos haluat tehdä sen laajemmassa mittakaavassa ja mahdollisesti ansaita rahaa paljon luotettavammin, ehkä luo sivusto Web olla paras vaihtoehto.

On monia tapoja ja alustoja, joilla voidaan luoda verkkosivusto. Kaikki riippuu siitä, mitä haluat tehdä verkkosivustollasi ja mahdollisista lisäominaisuuksista.

Mutta suosituin alusta verkkosivustojen luomiseen ja hallintaan on luultavasti WordPress. Kyllä, vaikka on olemassa muita alustoja, kuten Blogger, WordPress Se on ainutlaatuinen alusta, jossa on melko erikoisia lisäominaisuuksia, joista monet pitävät.

Lisäksi se on erittäin mukava alusta käyttää. Sen käyttöliittymässä voit navigoida erittäin helposti ja löytää tarvitsemasi ilman suuria ongelmia. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ladata kaikenlaisia ​​teemoja ja laajennuksia verkkosivustollesi, jotta niiden käyttö olisi paljon helpompaa. Lopulta tämä yhdistää erittäin dynaamisen ja käyttäjäystävällisen verkkosivuston.

Ja kuten kaikki verkkosivujen alustat, myös WordPress tarvitsee päivityksiä laajennuksiin tai malleihin, jotta ammattitaitonsa pysyy aina ajan tasalla. Pohjimmiltaan teemme verkkosivukokemuksesta turvallisemman päivittämällä kaikki.

On kuitenkin tilanteita, joissa haluamme pysäyttää sivullamme tapahtuvat päivitykset pitääksemme mahdollisesti käytössämme olevat laajennukset ja teemat. Jos näin tapahtuu sinulle, puhumme alla siitä, miten voit lopettaa päivitykset.

Päivitysten pysäyttäminen WordPressissä

Kun puhumme WordPressin päivityksistä, voimme monta kertaa puhua suurista muutoksista tapaan, jolla alustalletai yksinkertaisesti päivityksessä, joka jättää käyttämättä laajennuksiamme ja nykyistä teemaamme.

Tämä voi olla suuri ongelma sivujemme yleisen kokemuksen suhteen. Monta kertaa on kuitenkin parempi muuttaa laajennuksia tai päivittää ne ennen tai jälkeen WordPressin, kaikki on sinun tehtäväsi, mutta muista, että ei ole kovin turvallista jättää WordPressiä ilman päivityksiä.

Mitä tahansa valitsetkin, ei ole mitään keinoa pysäyttää päivityksiä alustalla itsessään. Mutta jos on keino pysäyttää ne. Tämä tehdään sivusi arkistokoodien kautta. Voit tehdä tämän avaamalla laajennuksen wp-config.php. Kun olet siellä, voit syöttää seuraavat koodit.

Jotta voit poistaa WordPressin mahdolliset automaattiset päivitykset käytöstä, sinun on syötettävä seuraavat tiedot:

  • define (’WP_AUTO_UPDATE_CORE’, epätosi);
  • Toisaalta, jos haluat poistaa ehdottomasti käytöstä kaikki automaattiset päivitykset, mukaan lukien laajennusten päivitykset, sinun on annettava seuraava koodi: define (’AUTOMATIC_UPDATER_DISABLED’, true);

kaksi wordpress -yhteyttä

Lisäosien käyttäminen

Jos pelkäät hieman koskettaa verkkosivusi koodia, mikä on täysin ymmärrettävää, on hyvä, että käytät laajennusta portaalin päivitysten hallintaan. Luultavasti paras vaihtoehto tähän on AdvancedAutomaticUpdates.

Tämän laajennuksen avulla voit deaktivoida päivitykset haluamallesi tasolle, olivatpa ne vain pieniä päivityksiä ja turvallisuus tai myös suurennetut. Joten voit tietää, mitä sivustosi päivityksistä tulee ja mitä ei.