Skip to content

Lähdekoodin lisääminen WordPress -viestiin – nopeaa ja helppoa

27 de elokuu de 2021
logo wordpress azul

WordPress on ohjelma, joka tarjoaa sisällön hallintajärjestelmä. Tämä tarkoittaa, että se on ohjelma, jonka avulla käyttäjät voivat kehittää omia verkkosivujaan tai henkilökohtaisia ​​blogejaan tietäen verkkosivun likimääräiset kustannukset.

Alusta luotiin vuonna 2003, ja sen päävisio oli toimia lähteenä blogien luomiseen. Siitä on nyt tullut maailman johtava alusta ammattimainen verkkosivujen kehittäminen ja bisnes.

Sen järjestelmä mahdollistaa käyttäjät luoda mukautettuja verkkosivustoja, koska se sisältää yli 100 eri teeman mallia, jotka ovat välttämättömiä tietää, mitä malleja verkkosivusto käyttää WordPressissä, ja se on jopa hyödyllinen käyttäjille, jotka haluavat jatkuvasti lisätä tietoja verkkoalustaansa, sillä on myös älykäs järjestelmä, joka tilaa tiedostot siten, että ne ovat aikajärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan.

Kuinka lisätä lähdekoodi WordPress -viestiin?

WordPress -alustalle voidaan käyttää loputtomasti, jotta voidaan luoda verkkosivusto, jolla on henkilökohtainen, ainutlaatuinen brändi, joka erottuu muista.

Joillekin käyttäjille WordPressin tarjoamat työkalut ovat edelleen tuntemattomia, ja tämä saa käyttäjän luopumaan verkkosivustonsa luomisesta luullen, että se on monimutkaisempi kuin se todellisuudessa on.

Pääsykoodit ovat laajalti käytetty työkalu blogien ohjelmoinnissa, nämä blogit ovat alusta, jolle ohjelmoijat kaatavat tietonsa tietystä aiheesta.

Pohjimmiltaan koodit on tarpeen lisätä niistä palasia tuloon, esimerkkinä. Ja kuvaile käyttäjille, mistä ohjelmointikielestä on kyse.

Jos olet sellaisen blogin ohjelmoija, jolla on koskaan ollut ongelmia koodin lisäämisessä, tämä on melko turhauttavaa, koska se vaikuttaa jopa verkkosivustosi tai henkilökohtaisen blogisi hakukoneoptimointiin ja suunnitteluun.

Vaiheet lähdekoodin lisäämiseksi WordPress -viestiin

Prosessi lähdekoodin lisäämiseksi WordPress -viestiin on itse asiassa melko yksinkertainen. Sinun on vain noudatettava seuraavaa prosessia:

On joitain temppuja, joista voi olla sinulle hyötyä, esimerkiksi a HTML -TAG, periaatteessa sen tehtävä on muotoilla koodi niin, että se nähdään eri tavalla ja teksti erottuu.

Kun kirjoitat merkintää, sinun on vaihdettava kohtaan ”Tekstitila”. Löydät paneelin näytön yläreunasta, sinun on valittava vaihtoehto ”Koodi”, napsauta tätä vaihtoehtoa ja valitse katkelma koodi haluat käyttää.

Jos etsit paljon kehittyneempää ratkaisua, jonka avulla voit tietää joitain yksityiskohtia, kuten rivien lukumäärän, tai jonka avulla voit värittää, on olemassa ohjelma nimeltä yksinkertainen koodi Highlighter.

Yksinkertainen koodi Highlighter on WordPressille kehitetty laajennus, joka on suunnattu ohjelmoijille. Normaalisti tämä ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden muotoilla tekstiä, lisätä muokkausvälilehden viesteihin ja muihin käyttötarkoituksiin.

Asenna koodi Highlighter -ohjelma

muokkaa viestin html -sinistä taustaa

  • Asenna ohjelma siirtymällä kohtaan ”BackOffice -laajennukset”
  • Napsauta vaihtoehtoa ”Lisää uusi”.
  • Valitse ohjelma luettelosta ”Yksinkertainen koodikorostus”.
  • Napsauta asennusta ja jatka sen aktivointia.
  • Tällä tavalla ohjelma on jo saatavilla. Nyt sinun tarvitsee vain napsauttaa ohjelmaa muokkauksen aikana ja kehittää syöttökoodisi ainutlaatuisella tavalla.

Miksi valita WordPress henkilökohtaisen blogisi tai verkkosivustosi kehittämiseen?

WordPress on tällä hetkellä eniten käytetty työkalu kaikille käyttäjille, jotka haluavat luoda henkilökohtaisen sivuston. Tämä johtuu siitä, että se tarjoaa erittäin hyödyllisiä työkaluja ja hyvä valikoima käyttötarkoituksia. Jokainen yritys, joka haluaa kehittää verkkosivustoaan, voi toteuttaa joitakin hyödyllisiä näkökohtia tämän ohjelman kautta.

WordPressin kautta pienillä, keskisuurilla ja suurilla yrityksillä on mahdollisuus luoda verkkosivun johon voi sisältyä muun muassa mahdollisuus rekisteröityä, tehdä verkko -ostoksia, kehittää verkkokauppa ja jopa tehdä varauksia.

WordPress mukautuu yhteiskunnan nykyisiin vaatimuksiin digitaalisessa ympäristössä ja mahdollistaa sen luomisen hyödyllisiä ja kattavia verkkosivuja käyttäjien tarpeiden mukaan.