Skip to content

Natiivikentän poistaminen WordPress -kommenttien URL -osoitteesta (esimerkki)

26 de elokuu de 2021
acceso a wordpress

Yksi blogin tärkeimmistä osista on kommentit. Tämä tekee web 2.0: sta pohjimmiltaan virkistys- ja viestintätilan monien käyttäjien kesken. Sisällä WordPress, on tämä yksi kriittisimmistä osista tyylisi mukaan Blogi.

Tässä tilassa käyttäjät voivat jättää vaikutelmansa, uteliaisuutensa ja eri mielipiteensä juuri lukemastaan ​​ja jopa äänestämällä. Tämä on ihanteellinen paikka integroitumiseen ja siihen, että tiedät hieman enemmän käyttäjistäsi ja heidän makuistaan aiheista että he haluavat kehitystänne.

Tapa, jolla kommentit yleensä jätetään mainitulle alustalle, on muuttunut aikojen edetessä. Tällä tavalla viestin omistajalle annettiin enemmän valtaa, joten hänellä on valtuudet päättää ja määrittää siellä isännöidyt kommenttiasetukset.

Tämä annetaan vain sosiaalisten verkostojen ja yhteisöjen tarkoitukseen Web, olla turvallinen ja optimaalinen tila kaikille käyttäjille keskustella ideoistaan ​​loukkaantumatta tai vaarassa.

Kommenttikentän piilottaminen CSS: n avulla

Tämä on yksi yksinkertaisimmista ensimmäisistä vaihtoehdoista. Sen avulla voit piilottaa Web -kentän, jonka koodi CSS. Jos valitsemasi teema kunnioittaa WordPress -sivusi oletusluokkia kommenttien suhteen, voit käyttää seuraavaa koodia:

.comment-form-url {

näyttö: ei mitään;

}

Tämä voidaan sijoittaa CSS -tiedoston sisälle teema, joten suosittelemme tekemään sen lapsiteeman style.css -tiedoston sisällä.

Tällä menetelmällä voit piilottaa minkä tahansa luokkaa vastaavan elementin, joka oletuksena WordPressissä järjestelmä hylkää ne, mutta nämä ovat elementtejä että lomakkeen sisällä sinun on oltava varovainen piilottaessasi tiettyjä tavallisesti vaadittavia kenttiä.

Mikä on Functions.php: n koodi?

Jos haluamme poistaa Web -kentän kauan ennen sen näyttämistä selaimessa, voit käyttää kommentti_muodon_oletus_kentät -koukkua ja suodattimen ansiosta jatkamme Poista alan sisällä. Tätä varten sinun on asetettava seuraava koodi, mutta sinun on oltava varovainen tekemään se suoraan tiedoston lopussa toimintoja. php.

function dcms_disable_url_comment ($ kentät) {

unset ($ kentät[’url’]);

palauta $ -kentät;

}

add_filter (’comment_form_default_fields’, ’dcms_disable_url_comment’);

Yllä olevan koodin sisällä sinun tulee tietää seuraavat tärkeät kohdat:

  • Käynnistyy suodattimen käyttö aivan kommentti_muodon_oletus_kentät -koukulla
  • Tämä suodatin viittaa funktioon dcms_disable_url_comment ()
  • Tämä toiminto hyväksyy koodin $ kentät, jotka ovat taulukko näytettävien kenttien suhteen
  • Samoin yksinkertaisesti käyttämällä koodi unset () voimme etsiä mainitun elementin tunnuksen, joka on taulukon sisällä ja jonka haluamme poistaa
  • Lopuksi meidän on palattava jälleen $ -kenttien matriisiin

wordpress -värikuvakkeet

Kommenttien valvonnan ottaminen käyttöön

Tässä seuraavassa vaihtoehdossa voit estää erilaisia ​​kommentteja, joita pidetään roskapostia WordPressissä kaikki kiitos erilaisille ominaisuudet integroitu. Ensimmäisestä, jota yritämme, voimme löytää manuaalisen.

Tämä ei kuitenkaan vähennä kommenttien roskapostia, mutta voi olla tehokkaampaa, koska se varmistaa, että kaikki sivuston kävijät näkevät vain korkealaatuisia kommentteja, jotka olet hyväksynyt.

Toisen sisällä on rivi, joka vastaa maltillisuus kommenteista tämä vastaa toimintaa Automaattinen, koska jos sillä on sana, nimi tai URL -osoite, jonka olet määrittänyt roskapostiksi, järjestelmä poistaa sen tai yksinkertaisesti jättää sen pois, jotta muut käyttäjät eivät näe sitä.