Skip to content

Kuinka lisätä tai muuttaa puhelinkuvaketta WordPressissä yhdelle WhatsAppista, jossa on linkki keskusteluun (esimerkki)

24 de elokuu de 2021
whatsapp icono 1

Ajan myötä tai WhatsApp -sovelluksesta tuli erittäin suosittu pikaviestipalveluna, itse asiassa sillä ei ole tähän päivään asti kilpailua. Tästä syystä on erittäin hyvä idea integroida se WordPressiin, tänään kerromme sinulle, kuinka lisätä tai muuttaa puhelinkuvaketta WordPressissä jollekin WhatsAppista, jossa on linkki chattiin.

Aiemmin puhelinkuvake lisättiin WordPressiin, mutta tämä on kauan sitten, koska useimmat ihmiset kommunikoivat WhatsApp. Tämän suositun viestisovelluksen kuvakkeen asettaminen on erittäin hyödyllistä verkkosivustoillemme.

WordPress on alusta, jolla voimme luoda tärkeimmät verkkosivustomme tänään, joten tämän ja muiden toimintojen, kuten yhteydenottolomakkeen luominen WordPressille ilmaiseksi – oppiminen voi olla myös erittäin kätevää. Ilman muuta, lue artikkelimme oppiaksesi integroimaan WhatsApp WordPressiin.

Kuinka lisätä tai muuttaa puhelinkuvaketta WordPressissä yhdelle WhatsAppista, jossa on linkki chattiin

Kahva WordPress Se vaatii vaivaa ja omistautumista, se ei ole monimutkainen alusta, mutta on pidettävä mielessä, että sinulla on monia vaihtoehtoja. Useimmissa tapauksissa on hyvä noudattaa opasta tai opetusohjelmaa, jotta voit käyttää uutta vaihtoehtoa verkkosivustollasi.

Tässä tapauksessa haluamme laittaa a WhatsApp -painike WordPressissä, totuus on, että on olemassa useita tapoja tehdä tämä menettely. Tänään yritämme näyttää sinulle helpoimman tavan laittaa painike, joka ohjaa WhatsApp -yhteystietokeskusteluun.

Opetusohjelma WhatsApp -painikkeen lisäämiseksi WordPressiin

  1. Tämä prosessi on melko yksinkertainen, itse asiassa käytämme nykyään vain tätä tarkoitusta varten suunnitellun verkkosivuston apua.
  2. Mainittu sivusto on Whatschat.
  3. Käy yllä mainitulla verkkosivustolla ja napsauta Hanki WhatsApp -painike.
  4. Kun napsautat edellistä vaihtoehtoa, sinun on ilmoitettava puhelinnumero, jonka haluat lisätä sivullesi, ja sinun on myös ilmoitettava anna sähköpostiosoitteesi.
  5. Kirjoita nämä tiedot oikein ja napsauta Hae painikekoodi. Kun painat napsauta, näyttöön tulee koodi, tallenna tämä koodi sellaisena kuin se näkyy.

Lisätään uusi laajennus

  1. On aika lisätä uusi laajennus, tätä varten siirry verkkosivustosi asetuksissa olevaan laajennusosioon. Laajennusten näyttö tulee näkyviin, sinun on siirryttävä hakuosaan lisätäksesi uuden laajennuksen.
  2. Kirjoita sinne seuraava Lisää otsikot ja alatunnisteet, kun se tulee näyttöön, paina vaihtoehtoa Asenna nyt. Kun asennus on valmis, paina painiketta Aktivoida.
  3. Nyt sinun on siirryttävä asetusvaihtoehtoon ja löydettävä Lisää ylätunnisteet ja alatunnisteet.
  4. Laajennuksen näytölle tulee kaksi välilyöntiä tekstille, siirry toiseen kohtaan nimeltä Scripts In Footer ja liitä WhatsApp -koodi että tulit aikaisemmin. paina Tallentaa.

Edellisen prosessin jälkeen sinulla on jo käytössäsi painike, jossa on linkki antamaasi WhatsApp -keskusteluun, jotta sivustosi kävijät voivat kommunikoida kanssasi.

uusi laajennus

Miksi sinulla pitäisi olla WhatsApp -painike WordPressissä?

Nykyään WhatsApp on sovellus pikaviestintä johtaja maailmassa, minkä vuoksi suoran pääsyn WhatsApp -keskusteluun WordPressissä avaa suoran viestinnän oven. Tämä voi olla erittäin kätevää verkkosivustoille, erityisesti niille, jotka vaativat jatkuvaa palautetta.

Edellisen opetusohjelman avulla laajennat mahdollisuutta, että verkkosivustosi käyttäjät, asiakkaat tai vierailijat joutuvat kommunikoimaan kanssasi. Tämä vaihtoehto on erityisen hyödyllinen, jos sinulla on oma sivu tuotteiden myyntiin, mutta se koskee käytännössä mitä tahansa sivustoa nykyään.