Skip to content

Kuinka luoda mukautettuja painikkeita WordPress -viestiin ilman laajennuksia? (Esimerkki)

24 de elokuu de 2021
laptop con codigos

Kun luodaan WordPress -viestejä, on tavallista, että ihmiset käyttävät laajennusta kaikkeen ajattelematta. Tätä ei kuitenkaan aina suositella ja vähiten yksinkertaisille elementeille ja toiminnoille. Ottakaa tämä huomioon luoda mukautettuja painikkeita tuloon WordPress Ilman laajennuksia.

Sekä mukautetut painikkeet että sosiaalisen median painikkeet (Twitter, Instagram -painikkeet) on erittäin helppo luoda WordPressissä ilman laajennuksia. Tarvitaan vain oma -aloitteisuutta ja halua käsitellä pientä HTML -koodia. Kun olet oppinut sen, on paljon helpompaa suorittaa muita toimintoja ja muokata verkkosivustoa entisestään.

Mikä on laajennusten ongelma?

On totta, että kun on kyse luo verkkosivusto tai blogi WordPressin laajennusten käyttö helpottaa ja nopeuttaa sekä mukauttamista että toimintojen luomista (esimerkiksi niiden avulla voit lisätä YouTube -videoita). Kaikki ei kuitenkaan ole hyvä lisäosien kanssa, ja niistä riippuen yksinkertaiset asiat ovat kohtalokkaita verkkosivuston luomiselle.

Jos sinulla on verkkokauppaprojekti, on loogista käyttää laajennuksia kaikkiin tarvittaviin ja monimutkaisiin toimintoihin, joita tämän luominen edustaa. Toisaalta, kun haluat luoda mukautettuja painikkeita WordPress -viestiin tai muihin yksinkertaisiin elementteihin, sinun on tehtävä se asenna laajennus, joka mahdollistaa näin yksinkertaisen toiminnon.

Tämä on ongelmallista, koska jokaiseen kohteeseen on asennettava suuri määrä laajennuksia. Mikä vaikuttaa suoraan suorituskykyyn ja myös kun niitä päivitetään, prosessi on laaja.

Toinen tarpeettomien laajennusten negatiivinen vaikutus on, että monet ovat ohjelmoijien luomia, jotka myyvät laajennuksen yritykselle. Nämä puolestaan ​​hyödyntävät sivuja, joille se on asennettu käytännöt joka vaikuttaisi suoraan sivuun, blogiin tai merkintään.

Tästä syystä, jos haluat luoda mukautettuja painikkeita WordPress -merkintään, on parasta tehdä se ilman ulkoisten laajennusten käyttöä.

Vaiheet mukautettujen painikkeiden luomiseksi WordPress -viestiin ilman laajennuksia

Tämän prosessin suorittamiseksi on tärkeää muistaa, että se tehdään käyttämällä HTML -koodia suoraan syötteestä, johon haluat lisätä painikkeen.

Ensimmäinen asia on siirtyä viestieditoriin ja siirtyä ”HTML”. Kun olet sisällä, sinun on luotava linkki ja sijoitettava teksti, joka sisältää tämän painikkeen.

Tämän tekstin edessä on oltava ””Ja tekstin jälkeen sinun pitäisi sijoittaa””, sillä tavalla” Testiteksti ”. Tekstin luomisen jälkeen sille on annettava tunnus. Tämä tehdään, jotta voit myöhemmin muokata sitä CSS: n avulla.

Jos haluat lisätä tunnuksen, sinun on kirjoitettava nimi, joka on ajateltu lainausmerkkien väliin, ensimmäiseen tarraan ””Ja sitä edeltää”id =”. Se näyttäisi esimerkiksi tältä: n”> Testiteksti .

Lopuksi on tarpeen lisätä linkki siihen, mihin painiketta painetaan. Tätä varten sinun on lisättävä ”Href =”Ja sitten lainausmerkkien sisällä oleva linkki. Kaikki tämä on syötettävä ensimmäiseen tunnisteeseen tunnuksen jälkeen.

valkoinen pöytä ja pöytä

Koodi näyttäisi tältä Testiteksti . Tämä prosessi on luoda yksinkertainen painike, ja muokataksesi sitä sinun on käytettävä CSS: ää.

Painike toimii jo aiemmin suoritetun prosessin kanssa. CSS: n avulla voit kuitenkin muuttaa kirjaimen väriä, painikelaatikon koko, painikkeen väri ja läpinäkyvyyden lisääminen.

Tämän lisäksi voidaan muokata monimutkaisempia elementtejä, kuten kohdistimen painikkeen päälle asettaminen muuttaa väriä tai suorittaa muita toimintoja. Tämä ei kuitenkaan ole tarpeen luoda mukautettuja painikkeita WordPress -viestiin.

Ja olet valmis siihen, tiedät mitä tarvitset, muista, että vaikka sinun ei tarvitse aina käyttää laajennuksia, ei ole koskaan haittaa etsiä parhaita laajennuksia WordPress -sivujen asetteluun, jotta taulukossa olisi monia vaihtoehtoja kun lähdet luomaan blogia.