Skip to content

Bilbaon parhaat ravintolat tilattavaksi

26 de elokuu de 2021
pedir comida uber eats

Tunnetulla Baskimaalla Bilbao on ehkä tämän autonomisen yhteisön suosituin kaupunki. Urheilu, taide, historia ja ennen kaikkea ruoka, paljon ruokaa, luonnehtii ensisijaisesti tätä aluetta. Siksi kävelet parhaiden ravintoloiden läpi tilataksesi ruokaa kotiin Bilbaosta. Nämä toimituspalvelut sopivat erinomaisesti koko yhteisölle!

Herkullinen, omituinen ja Eksoottiset pinchot sekä turska ”pil-pil” ovat kaupungin suosikkiruokia. Ne luultavasti kuulostavat epätavallisilta nimiltä tällaisille tyylikkäille valmisteille, mutta todellisuus on se, että joka uskaltaa maistaa jotain näistä herkuista, ei koskaan näe maailmaa toisin.

Seuraavaksi vierailet useissa paikallisissa ravintoloissa, joissa tarjoillaan paikallisia tuotteita ja muita etnisiä ryhmiä yleensä.

Luettelo paikoista, joissa voit tilata ruokaa kotiin Bilbaossa

Tämän pienen mutta demonstratiivisen huipun toteuttamiseksi ruokailijoiden luokitukset otettiin huomioon. Saadut tulokset ovat alla esitetyt, muistaen, että ne ovat vain opastavia tietoja. Sen ei välttämättä tarvitse olla ainoa ja viimeinen päätös, voit valita tämän polun tai et, vaikka ihanteellinen on, että käytät sitä saavuttaaksesi paremman määränpään.

Bilbaon parhaat kiinalaiset ruokaravintolat

Francesc Macià Kalea Street on Mei Hao -ravintolan osoite, kiinalaisen keittiön herrat. Tiedän Ne erottuvat lähinnä kiinalaisen maun yhdistämisestä thaimaalaiseen, varmistaa makujen räjähdyksen, joka yhdistyy erittäin hyvin. Hänen yhteystietonsa tilatakseen ruokaa kotiin Bilbaosta on +34944 75 64 10.

Toisaalta Ron City on nykyisen listan toiseksi, koska se on kiinalainen ravintola, jolla ei ole vaikutuksia. Heidän ruokalistaan ​​kuuluu Pääruokia kiinalaiset salaatit ja ankka sitruunassa, odottaa sinua Pintores Arrue -kadulla. Heidän yhteystietonsa on +34944 76 26 75.

Sushi Artist: Japanilaisen ruoan asiantuntijoita kotona Bilbaossa

He ovat täysin nimensä arvoisia, koska he ovat todella kaikenlaisia ​​sushitaiteilijoita. Kalifornia- tai tempurarullat ovat ehkä koko maan kolmen parhaan joukossa ilman keltaista tunnelmaa.

Se sijaitsee Poza Lizentziatuaren Kaleassa odottamassa kaikkea erikoisuuksia alueen parhaalla gourmet -tyylillä. Heidän puhelinnumeronsa on +34 946 52 13 99, jotta he voivat tilata ruokaa kotiin tämän Bilbaon luokasta.

Parhaat paikat tilata meksikolaista ruokaa kotiin Bilbaossa

Txokomex on otsikko, joka merkitsee tämän ravintolan, joka sijaitsee Barrankale Kaleassa Bilbaossa. Siinä on yksinkertainen ja perinteinen menu, tyypillinen atsteekkimaalle minimalistisia kulinaarisia koristeita, mutta heti kiehtovia maullaan ja tuoksullaan. Yhteystietosi määrittää numerot +34944 16 35 87.

Ottaa toisen mitalin, näkyy korokkeella Cantina Mexicana Tapachula ylistettyjen chimichangasin kädestä. Tapachula sijaitsee nimenomaan San Mamés Zumarkaleassa, joka on Just Eatin liittolaisia ​​tilaamaan ruokaa kotiin Bilbaoon.

Kupari Deli Mazarredo: Terveellisen ruoan toimitus Bilbaossa

Mazarredo Zumarkalea on tämän Bilbaon terveellisen ravintolan sijainti, joka on tyydyttänyt vieraansa varhaisista ajoista lähtien. Sen koko valikko on suunniteltu perustuen terveiden ainesosien tiukka täytäntöönpano jotka eivät lopeta valmisteiden maustamista erinomaisesti, ennen kuin he saavat ihanteellisen tuloksen asiakkaan tällä hetkellä vaatimalla tavalla.

terveellinen ruoka

Kupari Deli Mazarredo on epäilemättä paras vaihtoehto syödä terveellisesti, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uusi ja parannettu tapa. Heidän puhelinnumeronsa on +34 946 57 08 99, ja mukavuuden vuoksi he ovat Just Eatin ja Uber Eatsin liittolaisia.