Skip to content

Discord Age Checker – Tarkista, milloin jonkun Discord-tili luotiin

17 de marraskuu de 2021
Discord Age Checker Loyda kun jonkun ristiriitatili luotiin

Discord-iän tarkistus: Internet on mahdollistanut sen, että pelaajat voivat olla yhteydessä ystäviinsa kaikkialta maailmasta yhden keskitetyn järjestelmän kautta. Nyt voit nauttia verkossa niin monesta pelistä kuin haluat. Vaikka kaikki verkkopelaamisesta kuulostaa hämmästyttävältä, kokemus ei ole aina nautinnollinen.

Sinulla voi esimerkiksi olla vaikeuksia kuunnella kilpailijaasi. Joskus ääniongelmat tuntuvat niin turhauttavilta, että haluat kirjaimellisesti heittää kuulokkeet pois. Viestintä on avain tehokkaaseen pelaamiseen. Siinä Discord auttaa sinua.

Tämän verkkoalustan avulla käyttäjät voivat nauttia saumattomasta viestinnästä, jotta he voivat nauttia sujuvasta pelikokemuksesta. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskustella ystäviesi kanssa äänen, tekstien ja videoiden avulla. Tämän lisäksi se tarjoaa sinulle yhden luukun alustan, jossa miljoonat ihmiset ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa.

Mutta se ei ole ainoa asia, josta Discord on kuuluisa. Alusta on saavuttanut valtavan suosion tarjoamalla upean pelikokemuksen käyttäjille ympäri maailmaa.

Discordiin rekisteröityminen on melko yksinkertainen prosessi. Itse asiassa sinun tarvitsee vain avata alusta selaimessasi tai asentaa Discord-mobiilisovellus nauttiaksesi sen toiminnoista.

Nyt tärkeä kysymys on, mistä tiedät, milloin Discord-tili luotiin? Ehkä sinulla on ystäväsi, joka käyttää Discordia ja haluat tarkistaa päivämäärän, jolloin hän loi tilin. Tai haluat tietää, milloin ystäväsi aloitti Discordin käytön.

On tärkeää huomata, että Discord on täynnä botteja, kuten MEE6 ja Dyno. Tietysti sillä on oikeita käyttäjiä, ja tietääksesi minkä tahansa Discord-tilin iän, sinun on varmistettava, että etsit oikeaa tiliä.

Helpoin tapa tarkistaa Discord-tilin ikä ja Discord-tilin luomispäivämäärä on iStaunchin Discord Age Checker -ohjelman avulla.

Täältä löydät täydellisen oppaan kuinka tarkistaa, milloin jonkun Discord-tili luotiin.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Discord Age Checker

Tarkistaaksesi, milloin Discord-tili luotiin, avaa iStaunchin Discord Age Checker. Kirjoita Discord-tunnus annettuun ruutuun ja napauta tarkistuspainiketta. Siinä kaikki, seuraavaksi näet tarkan päivämäärän, jolloin Discord-tili luotiin.

Discord Age Checker
Tärkeä muistiinpano: Varmista, että Discord ID:n kehittäjätila on käytössä ja Streamer-tila on pois päältä. Muuten et voi tarkistaa tilin luomispäivää.

Itse asiassa työkalu kertoo sinulle ajankohdan, jolloin tili avattiin. Tätä menetelmää voidaan käyttää melkein kaikille Discord-käyttäjille. Se kertoo sinulle kaikki tiedot, jotka sinun tulee tietää Discord-käyttäjästä yksinkertaisissa vaiheissa.

Kuinka tarkistaa, milloin jonkun Discord-tili luotiin

  • Avaa Discord-profiili, jonka tilin luomisen haluat tarkistaa.
  • Kopioi seuraavaksi heidän profiilinsa tunnus.
  • Vieraile iStaunchin Discord Age Checkerissä.
  • Liitä kopioitu tunnus annettuun ruutuun.
  • Se näyttää tilisi nimen ja päivämäärän, jolloin tili luotiin.

Tärkeitä asetuksia Discord-tilin luomispäivämäärän tarkistamiseksi

  • Avaa Discord-tilisi ja valitse ”käyttäjäasetukset”, joka sijaitsee oikealla käyttäjänimesi vieressä.
  • Jatka vierittämistä, kunnes löydät ”Streamer Mode” -vaihtoehdon. Sinun pitäisi poistaa tämä tila käytöstä.
  • Valitse ”Ulkonäkö” ja ota kehittäjätila käyttöön.
  • Sen jälkeen voit tarkistaa jonkun Discord-tilin luomispäivämäärän.

Viimeiset sanat:

Tämän yksinkertaisen tempun avulla voit löytää paljon tietoja Discord-käyttäjästä. Se ei ole vain tehokas, vaan se on hauska tapa löytää tietoa siitä, milloin henkilö loi Discord-tilin.