Skip to content

DRM: n poistaminen Kindle- ja e-kirjoista Caliberilla

18 de kesäkuu de 2021
eliminate drm

Vaikka ostat e-kirjoja Amazonilta Kindle-laitteellesi, jotkut niistä saattavat sisältää DRM: ää, joka estää sinua kopioimasta niitä lukemista muilla laitteilla. Syitä on useita DRM on huono asia kuluttajille, mutta alueellasi saattaa olla lakeja, jotka suojaavat sen sijoittelua. Ennen kuin jatkat sen poistamista, tarkista paikalliset määräykset. Enkä suosittele kirjojen jakamista muille, joista olet poistanut DRM: n. Tämä opas on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön ja varmuuskopiointiin, jolloin sinun ei pitäisi törmätä ongelmiin.

merkintä: Tämä ei toimi vedettäessä suojattuja kirjoja suoraan Kindle Fire Android-tabletista. Tämä toimii kuitenkin sähköisillä musteilla ja joillakin muilla kuin Kindle-tableteilla.

Vaaditut lataukset PC: lle

  • Kindle PC: lle
  • Kaliiperi
  • Alfin DRM-poistotyökalut

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on ladata ja asentaa Caliber and Kindle PC: lle. Määritä sitten ja lataa kirjat Kindle PC: lle.

Kun nämä kaksi ohjelmaa on asennettu, sinun on määritettävä Alfin DRM-työkalut Caliberille. Pura tools_v #. #. zip Alf-kansiosta ladattu kansio ja aseta sitten Calibre_Plugins kansiosta, josta löydät sen helposti.

Avaa nyt kaliiperi-asetukset. Tämä voidaan tehdä napsauttamalla oikeaa nuolta ja valitsemalla sitten rataskuvake, joka sanoo Asetukset.

Napsauta Asetukset-ikkunassa Plugins.

Valitse “Load-laajennus tiedostosta. ”

Selaa nyt Calibre_PluginAlfyn pakkauksesta purettu kansio. Avaa luettelon ensimmäinen zip-tiedosto ja sitten toista prosessi uudelleen kaikille viidelle laajennuksen zip-tiedostoista.

Kun olet lisännyt kaikki laajennukset, ne luetellaan Caliberin ”Tiedostotyyppi” -laajennusten luettelossa. Jos käytät Kindle-laitetta (paitsi Tuli) Kindle- ja Mobipocket DeDRM -laajennus voidaan määrittää edelleen vetämään kirjoja suoraan laitteesta.

Laajennuksen asetuksissa voit lisätä Kindlen sarjanumeron. Jos et tiedä sitä, voit kerätä 16-numeroisen sarjanumerosi Amazonin verkkosivustolta Hallitse Omat laitteet -aluetta. Kun olet syöttänyt sen, tallenna muutokset valitsemalla OK ja Käytä.

Huomaa, että tämä sarjanumero on tarpeen vain, jos aiot vetää DRM-suojatut kirjat suoraan pois Kindle-laitteestasi.

Nyt on kaksi tapaa poistaa DRM laajennusten avulla. ensimmäinen vetämällä se suoraan irti laitteesta Caliberissa. Tulisi olla uusi Lisää kirjoja kirjastoon -toiminto, joka purkaa kirjan salauksen ja tekee siitä luettavissa Calibressa vientiä ja muuntamista varten.

toinen lisäämällä Kindle for PC: lle ladatut kirjat. Nämä tallennetaan seuraavaan kansioon:

  • % userprofile% documents Oma Kindle-sisältö

Vain lisäämällä ne Caliberiin pitäisi purkaa ne.

Sen pitäisi käsitellä DRM: n poistaminen Kindleista ja muista kirjoista Caliber-sovelluksella. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja, pudota ne alle!