Skip to content

drop.io – kommunikoi, tee yhteistyötä, jaa – kaikki ILMAISEKSI [groovyReview]

19 de kesäkuu de 2021
1624129029 image23

Päivitys: Tämä palvelu ei ole enää käytettävissä. Ilmeisesti Facebook tarttui siihen. Wikipedian mukaan:

”Drop.io ilmoitti 29. lokakuuta 2010, että Facebook on ostanut yrityksen ja että palvelu lopetetaan. Sam Lessin, yksi sivuston perustajista, siirtyisi Facebookiin.[3] Sivusto ei ole enää aktiivinen 15. joulukuuta 2010 alkaen. blogi on myös alhaalla marraskuusta 2011 lähtien. ”

Noin vuosi sitten tarkistin nopeasti ilmainen tiedostojen jakamis- ja yhteistyösivusto drop.io. Viime vuoden pudotus.io on ollut kiireinen parantamaan palvelua harppauksin. Tämän mielestäni mielestäni on perusteltua, että katsomme heitä uudelleen ja katsomme, mitä he ovat tehneet!

Drop.io-palvelun perusteet

Yksi alkuperäisistä asioista, joita rakastin drop.io: sta, oli kaiken kaikkiaan yksinkertaisuus palvelun. Käy osoitteessa http://drop.io ja vain kahden napsautuksen jälkeen sivustosi tai ”pudota”, kun he viittaavat niihin, on määritetty ja käyttövalmis. Jokaiselle pudotukselle on annettu oma URL-osoite (jonka voit muokata .. tai ei), ja sen avulla voit ladata ja jakaa (tai ei, jos haluat pitää asian yksityisenä) 100 megatavua tiedostotilaa ilmaiseksi.

Voit ladata minkä tahansa tiedostotyypin, mutta jos lataat kuvia, videoita, MS Office -asiakirjaa tai ääntä, drop.io, palvelu tulee automaattisesti koodinvaihto media, jotta jakaminen ja toisto on helppoa. Jos 100 megatavua ei riitä, voit aina päivittää maksettuun versioon, jonka tähti on 1 Gt hintaan 10 dollaria vuodessa, jopa 25 Gt hintaan 250 dollaria vuodessa.

Tässä on mukava esittely, joka esittelee joitain drop.io-perusteita, joista puhun alla:

Vastaaja- ja neuvottelupuhelut

Drop.io tarjoaa ilmaisen konferenssijärjestelmän ja yksilöllisen puhelinnumeron jokaiselle yksittäiselle pudotukselle. Konferenssijärjestelmä toimii hyvin, varmista vain, että sinulla on pitkän matkan suunnitelma tai osaat käyttää Google Voicea. Toinen hieno ääniominaisuus on kunkin pudotuksen yksilöllinen vastaajanumero. Drop.io muuntaa kaikki siihen jääneet vastaajaviestit mp3-tiedostoksi, jota voidaan toistaa pudotuksesta. Vaikka vastaajalaatu ei ole paras, se ei ole niin huono. Toisin kuin Google Voice, drop.io ei vielä kirjoita vastaajaviestejä tekstiksi, mutta olen varma, että se on tuleva päivitys.

Kuulet esimerkin drop.io-vastaajasta Klikkaus tässä.

Toinen idea, jonka minulla oli puhepostiominaisuuden kanssa, on käyttää sitä ilmaiseksi Ääniblogi. Ehkä matkalla tai kiipeessä vuorelle (solujen peittävyydellä …)? Soita vain pudotuksesi vastaajaan # ja jätä päivitykset!

Online-esitys ja chat

Pidä asiat yksinkertaisina: aloita esitys napsauttamalla Aloita esitys -painiketta pudotuksen alaosassa. Kaikilta pudotusta katselevilta kysytään, haluatko liittyä esitykseen:

Voit myös kutsua ihmisiä esitykseen. Lisää vain / esitys pudotuksesi URL-osoitteeseen (IE: drop.io/groovypost.com/presentation). Kun he liittyvät neuvottelupuheluun, tarjotaan numero, joka helpottaa äänen kytkemistä.

Drop.io-verkkofaksi

Lähes kuka tahansa voi vastaanottaa faksin suoraan pudotussivullesi. Saalis on, että jokaisen, joka lähettää sinulle faksin, on käytettävä drop.io: n suunnittelemaa mukautettua kansilehteä, muuten se ei toimi. Jos kirjaudut maksettuun Premium-tiliin, voit lähettää fakseja helposti napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Faksi.

Voit tarkastella esimerkkiä drop.io-kansilehdestä Klikkaus tässä [Google Docs].

Jaa ystävien kanssa Facebookin ja muilla tavoilla

Facebook Connectin avulla voit liittää pudotustiedostosi suoraan ilman kolkallisia kolmannen osapuolen sivustoja. Jakotoiminto tukee myös twitteriä, RSS: ää ja useita muita formaatteja. Suosikkini on oltava zip-tiedostolinkki!

Seuraa pisaroita maantieteellisesti

Voit lisätä pudotussijainnin lisäosan pudotussivullesi, jolloin näet helposti, mitä ympärilläsi tapahtuu drop.io-maailmassa. Jos haluat saada uusia online-ystäviä, tämä voi olla hyvä tapa tehdä yhteistyötä alueesi ihmisten kanssa.

Yrityskäyttäjät? – http://manager.drop.io/plans

Drop.io: lla on hieno tarina yrityksille, jotka haluavat hyödyntää drop.io: ta liiketoiminnassaan. Joitakin maksettuja ominaisuuksia ovat:

 • Keskimääräinen pudotusten hallinta hallintakeskuksen kautta
 • Mukautetut mallit, joissa on uudet tyylit ja määrittämät käyttöoikeudet
 • Tuotemerkkisivut
 • SSL, Analytics, lipunhallinta
 • Suuremmat pisarat ilman vanhentumista
 • Rajoittamaton reaaliaikainen käyttöoikeus erilaisille sovelluksille, kuten Conf. Puhelut ja esitykset
 • Toimintaraportti kaikista pudotuksista
 • ja enemmän…

Se kattaa perus ominaisuudet. Siellä on todella paljon enemmän, mutta paras tapa oppia on todennäköisesti luoda vain oma pudotuksesi ja leikkiä sen kanssa!

Kuinka luoda ilmainen drop.io-yhteistyösivusto

1. Siirry Internet-selaimessasi osoitteeseen http://drop.io/. Voit kirjoittaa mukautetun pudotuksen nimen kuten minä tein alla tai jättää oletusarvon. Klikkaus Valitse Tiedostot valita ladattava tiedosto tai Klikkaus Luo pudotus jos haluat vain lisätä tiedostoja myöhemmin.

Kun luot uuden pudotuksen, valitse Lisää tiedostoja -painikkeesta muita vaihtoehtoja. Näitä voidaan muuttaa milloin tahansa asetussivulta järjestelmänvalvojan tilillä. Kunkin oletusarvot ovat:

 • Salasana: Ei mitään (valinnainen), kuka tahansa voi vierailla dropiossa vieraana käymällä drop.io/ URL-osoitteessasi (esimerkki: drop.io/groovedexter/
 • Käyttöoikeudet: Asiakkailla on täysi pääsy
 • Voimassaolo: Koko pudotus poistetaan yhden vuoden käyttämättömyyden jälkeen (muista uusia tämä noin 6 kuukauden välein)

2. Kun lataus on valmis, on todella hyvä idea asettaa järjestelmänvalvojan salasana. Tyyppi missä tahansa haluamassasi salasanassa ja sitten sähköpostiosoitteesi unohtaa salasanasi tai drop.io URL-osoitteen myöhemmin.

Heti kun olet määrittänyt tilisi, jos olet tehnyt pudotusnimestä jotain helposti arvattavaa, on hyvä antaa vierassalasana, jotta vieraat eivät pääse paikalle.

Kuinka asettaa tai muuttaa drop.io-vierassalasanaa

1. Varmista sitten, että olet kirjautunut sisään järjestelmänvalvojana Klikkaus asetukset alla, jossa lukee Ota yhteyttä tähän pudotukseen.

2. Asetussivulla Klikkaus Kulunvalvonta sitten Klikkaus Vieras salasana. Kirjoita uusi Salasana ja sitten Klikkaus Tallenna asetukset.

Oletko käyttänyt drop.io-ohjelmaa tai vastaavaa online-yhteistyöpalvelua? Mikä on suosikkisovelluksesi tai drop.io-sovelluksen ominaisuus? Mitä muuta online-yhteistyöpalvelua / tiedostojen jakamispalvelua pidät? Pudota huomautus kommentteihin!