Skip to content

EDU-sähköpostigeneraattori – Luo EDU-sähköpostiviestejä ILMAISEKSI

16 de marraskuu de 2021
EDU Email Generator Luo EDU sahkopostit ILMAISEKSI

Kun opiskelija otetaan oppilaitoksiin, kuten yliopistoon tai korkeakouluun, hänelle annetaan EDU-sähköpostiosoite, jotta hän saa kaikki koulutussähköpostit yhdessä paikassa. Yleensä tämä sähköposti lähetetään opiskelijoille Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa jne. Opiskelijoiden lisäksi oppilaitokset ovat myös alkaneet antaa tätä sähköpostiosoitetta myös työntekijöille.

Muiden sähköpostilaajennusten tapaan EDU-sähköpostiosoitteessa on tavallinen sähköpostimuoto .edu-laajennuksella. Postin muoto on seuraava:

[email protected]

Kaikentyyppisistä koulutustoimista saat sähköpostin Edu-sähköpostiosoitteeseesi. Varmista, että sähköpostiviestiä ei voi muuttaa millään tavalla sen luomisen jälkeen. Joten sinun on valittava nimet huolellisesti.

Mutta entä jos et ole opiskelija ja etsit ilmaista koulutus-sähköpostiosoitetta tai joskus oppilaitos ei tarjoa sitä?

Älä huoli enää.

Olemme luoneet iStaunchin EDU-sähköpostigeneraattorin, jonka avulla ihmiset voivat luoda koulutussähköposteja ilmaiseksi. Äskettäin olen myös jakanut kaikki mahdolliset tavat luoda .edu-sähköpostia ilmaiseksi vuonna 2021.

Ensin keskustellaan siitä, miksi sinulla on oltava EDU-sähköposti ja mitä se tarkalleen tekee.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Miksi sinulla on oltava .edu-sähköposti?

Edu-sähköpostia käyttävät pääasiassa opiskelijat, jotka etsivät erikoistarjouksia opetusmateriaaleista. Periaatteessa opiskelijat saavat erikoistarjouksia, ilmaisia ​​palveluita ja muita kampanjatarjouksia edusähköpostin kautta.

Joten ne, joilla on edu-sähköposti, eivät vain saa tietoja ylläpitäjiltä, ​​vaan se on täydellinen tapa saada erikoistarjouksia ja ilmaisia ​​palveluita yliopistolta.

Halusitpa sitten saada alennuksia ostoksista tai koulutarvikkeiden ja opetusohjelmistojen kampanjatarjouksista, edu on paras vaihtoehto. Jotkut virustorjuntayritykset tarjoavat erikoisohjelmia, jotka sisältävät alennuksia ja tarjouksia. Vain ne, joilla on voimassa oleva koulutussähköposti, saavat nämä tarjoukset.

EDU-sähköpostigeneraattori

iStaunchin edu Email Generator on online-työkalu, jonka avulla voit luoda edu-sähköposteja ilmaiseksi ja vastaanottaa sähköpostia koko eliniän. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi, ja 48 tunnin sisällä toimitamme sinulle mukautetun koulutus-sähköpostiosoitteen ja salasanan ilmaiseksi.

EDU-sähköpostigeneraattoriOdota sähköpostiosoitteesi lähettämistä

Aiheeseen liittyvä: Kuinka luoda .edu-sähköpostia ilmaiseksi

Huomaa, että koulutussähköpostin luominen on melko monimutkainen prosessi. Joskus luominen kestää yli 48 tuntia, joten ole kärsivällinen.

Kuinka luoda EDU-sähköpostiosoite

  • Avaa iStaunchin edu Email Generator.
  • Kirjoita henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi.
  • Napauta Luo koulutussähköposti -painiketta.
  • Saat edu-sähköpostitilin muutamassa päivässä.
  • Aseta seuraavaksi salasana tilillesi.
  • Ole hyvä! Edu-sähköpostisi on valmis käytettäväksi.

Viimeiset sanat:

Toivon, että voit nyt helposti luoda koulutussähköposteja ilmaiseksi iStaunchin EDU Email Generatorin avulla. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, kerro meille alla olevassa kommenttiosassa.