Skip to content

Etäavun ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä Windows 10 -tietokoneesta (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
Persona computadora

Tietokoneen etäapu on erittäin käytännöllinen tekniikka, joka meillä Windows 10 -käyttäjillä on antaa muiden käyttäjien tai teknisen tukihenkilöstön käyttää tietokonettamme ratkaisemaan erilaisia ​​tiimimme tuottamia ongelmia. Windows 10 tarjoaa joitain työkaluja etäapuun verkon käytön aikana.

Näiden sovellusten ansiosta on mahdollista, että voimme muodostaa yhteyden etänä toisen käyttäjän tietokoneen ja meidän tietokoneemme kanssa; etäyhteys toimii, vaikka tietokoneet eivät ole samalla alalla. Selitämme tässä viestissä, kuinka voit ottaa tämän toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä, jos se ei ole sinulle hyödyllinen.

Aktivoi etäapu

Jos haluat aktivoida tämän toiminnon käyttämällä saman Windows -järjestelmän ominaisuuksia sinun pitäisi mennä osoitteeseen:

  1. Ohjauspaneeli, napsauta sitten turvallisuusjärjestelmä ja valitse järjestelmä; valitse vasemmalla puolella rannikolla Järjestelmän lisäasetukset; Valitse esitettävässä valintaikkunassa osa etäyhteys; tarkista sitten ruutu Salli etäapuyhteydet tästä joukkueesta. Tällä tavalla lisäasetukset aktivoidaan.
  2. Valitse sitten Edistyneet asetukset tässä osassa on mahdollista määrittää etäyhteys. Tässä voit aseta halutut rajat, Klikkaa hyväksyä muutosten suorittamiseksi, kuten: Laitteen kauko -ohjauksen myöntäminen muun muassa näppäimistölle, hiirelle tai ei; sinulla on aikaa lähettää kutsuja etätukeen; kutsua muita Windowsia käyttämään tietokonettasi.

Poista etäapu käytöstä

Jos se mitä haluat on poista tämä ominaisuus käytöstä, koska et yksinkertaisesti näe, että tällaisen tuen saaminen tietokoneellesi on hyödyllistä, voit tehdä sen käyttämällä itse Windows 10 -järjestelmän ominaisuuksia, jos sinulla ei vieläkään ole sitä, näytämme sinulle, kuinka asenna se. Vaihtoehtoja on 2, jotka ovat:

  1. Käytä joidenkin näppäinten yhdistelmää ja paina Windows tai Käynnistä -näppäin + avain R, kirjoita seuraava rivi ”SystemPropertiesAdvanced” ja sitten painat Hyväksyä.
  2. Toinen vaihtoehto on mennä Ohjauspaneeli, sitten turvallisuusjärjestelmä ja valitse sitten järjestelmä; kun napsautat siellä järjestelmän lisäasetukset joka sijaitsee sivupuolella vasemmalla puolella. Valitse valintaikkunassa etäyhteys.

Muista tämä: vaihtoehto salli etäyhteyden muodostaminen tämä joukkue on aina aktiivinen, sinun tarvitsee vain poista valinta tästä ruudusta poistaa sen käytöstä. Valitse sisään Käytä ja niin tekemäsi muutokset suoritetaan.

Poista nopea apu käytöstä

Etäavun poistaminen käytöstä käyttämällä Windows 10 -rekisteriä, tätä varten se tekee varmuuskopion tiedoista.

  • Käytä näppäinyhdistelmää, kuten Windows tai Start -näppäin + R -näppäin kirjoita sitten näkyviin tulevaan dialogiosioon ”Regedit”; Klikkaa hyväksyä ja kirjoita hakukoneeseen pudotusvalikossa seuraava:
    HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Control / Etäapu
  • Valitse siellä kansio nimeltä ”FAllowToGetHelp”Jos sitä ei ole, sinun on luotava se. Napsauta hiiren kakkospainikkeella vapaalla paikalla oikealla ja valitse Uusi myöhemmin, DWORD -arvo (32 bittiä).
  • Kaksoisnapsauta sitten tässä luodussa tietueessa ja kentällä Arvotiedot antaa numeron nolla. Valinta hyväksyä tallentaaksesi muutokset ja sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.

Rekisterieditori

HUOMAUTUS: Jos haluat ottaa etäavun uudelleen käyttöön arvo on palautettava yhteen (1).

Tämä aiemmin kuvattu käyttöavain nimeltä ”FallowFullControl”, jos haluamme sen joku muu ottaa laitteistamme kauko -ohjaimen, jonka arvo on 1; päinvastoin, jos emme halua sen hallitsevan, asetettava arvo on nolla (0).

Lopuksi käyttö etäapu PC: llämme Windows 10 on sopiva mukautusten tekemiseen tietokoneellesi teknisen tuen asiantuntijan avustuksella. Voit onnistuneesti käyttää tässä viestissä kuvattuja vaihtoehtoja, joista on hyötyä Windows 10: n tämän upean teknologisen työkalun käytöstä.