Skip to content

Fake Whatsapp Chat Generator

16 de marraskuu de 2021
Fake Whatsapp Chat Generator

Whatsapp Chat Generator: Miljoonat ihmiset käyttävät Whatsappia, joten tästä sosiaalisen median alustasta on tullut yksi johtavista tavoista keskustella ihmisten kanssa maailmanlaajuisesti.

Voit lähettää viestejä ja mediaa, aloittaa videopuhelun tai puhua sukulaisillesi ja ystävillesi äänipuheluiden kautta. Sen avulla käyttäjät voivat myös luoda ryhmän ja niin monta jäsentä kuin haluavat. Tätä voidaan edelleen käyttää mielenkiintoisen median ja viestien jakamiseen ihmisryhmälle.

Mutta oletko koskaan ajatellut pilata ystäviäsi lähettämällä heille kuvakaappauksen väärennetystä Whatsapp-chatista?

Jos et ole koskaan tehnyt sitä ennen, sinun tulee ehdottomasti kokeilla väärennettyä Whatsapp-chat-generaattorityökalua.

Kuulostaa hyvältä? Tarkista se.

Fake Whatsapp Chat Generator

iStaunchin Fake Whatsapp Chat Generator on ilmainen online-työkalu, jonka avulla voit luoda väärennettyjä Whatsapp-chat-kuvakaappauksia ja pilata ystäviäsi.

Keskustelu näyttää niin todelliselta, että keskustelua lukevan henkilön on lähes mahdotonta epäillä väärennettyä keskustelua.

Voit jakaa sen työtovereiden, sukulaisten ja ystävien kanssa ja pilata heitä. Sen avulla käyttäjät voivat luoda väärennetyn keskustelun, mutta sen avulla voit myös muuttaa keskustelun toimitusaikaa ja tilaa.

Työkalu on erityisesti suunniteltu toistamaan todellinen keskustelu Whatsappissa chattailevien ihmisten välillä. Intuitiivinen suunnittelu ja helppo navigointi auttavat käyttäjiä luomaan kaikenlaisia ​​Whatsapp-chatteja.

Kuinka luoda väärennettyjä Whatsapp-keskusteluja?

Sinun tarvitsee vain täyttää käyttäjän tiedot ja viestit, jotka haluat näyttää. Voit myös lisätä mediaa, kuten valokuvia tai videoita, tehdäksesi siitä entistä nautinnollisempaa.

Aseta näiden tekstien lähettäjän tila. Anna operaattorin nimi, esimerkiksi Vodafone, Idea ja Jio. Aseta keskustelun aika ja kirjoita haluamasi viesti.

Se siitä! Kuva väärennetyn Whatsapp-chatin kanssa luodaan muutamassa sekunnissa. Voit ottaa kuvakaappauksen tai ladata kuvan.