Skip to content

Family Linkin asennuksen poistaminen – helpoin ratkaisu (esimerkki)

26 de elokuu de 2021
logo de family link

Family Linkin poistaminen laitteelta voi olla tarpeen, jos et enää halua käyttää tätä tunnettua lapsilukkosovellus.

Joskus Internetistä löydämme sisältöä, joka ei sovellu talon pienimmille, ja siksi Google loi Family Linkin, joka on lapsilukko, joka suojaa lapsemme näkemää tai lataamaa sisältöä. Tämän lisäksi Google antaa sinulle myös suoran mahdollisuuden estää aikuisten sivuja lataamatta mitään.

Ei vain Google ole luonut tällaisia ​​sovelluksia. Jos teet haun Play Kaupasta, löydät monia sovelluksia, joiden avulla voit hallita sitä, mitä lapsesi näkevät puhelimessaan.

Mutta kuten monissa tapauksissa, sen poistaminen ei ole niin yksinkertaista kuin sanottu ja tehty. Siksi tarjoamme parhaan tavan ratkaista tämä ongelma nopea ja helppo opas.

Kuinka voin helposti poistaa Family Linkin asennuksen?

Käyttäjän on oltava käsillä laite, josta hän poistaa sovelluksen, jotta hän voi aloittaa yksityiskohtaisen prosessin.

Seuraavaksi sinun on tarkasteltava ohjelmien ja vaihtoehtojen luettelosta sitä, joka on tarkoitettu ”asetukset”Tai osoitteessa”asetukset”, Tämä voi vaihdella Android -version mukaan.

Seuraavaksi sinun on vieritettävä näkymää, kunnes löydät osion ”Henkilökohtainen”Ja valitse käytettävissä olevista vaihtoehdoista”Tilit”.

Näin ollen Android -laite päivittää ikkunan osaan, jossa se etsii kaikki sen kanssa synkronoidut tilit.

Kuten näet, ei ole vaihtoehtoa, joka sanoo suoraan ”Family Link”, joten sinun on valittava ”Google”. Näin voit tarkastella kaikkia profiileja.

Jatka tällä tavalla painamalla profiilia, josta haluat poistaa Family Linkin, tai profiilia, joka liittyy mainittuun sovellukseen.

Varmista, että se ei ole pääistunto, koska tällä menetelmällä saavutetaan tilin poistaminen kokonaan, jotta voit päästä eroon sovelluksesta.

Nyt palataan ikkunaan ”Synkronointi”Tilistä löydät vaihtoehdon”Poista tili”Heti.

Muissa tapauksissa sinun on etsittävä ja painettava oikealla puolella olevaa ylävalikkoa, jossa on kolme pystysuoraa pistettä. Tämän toiminnon ansiosta sinulla on kaksi vaihtoehtoa, joista valitset toisen, nimeltään ”Poista tili

Näin ollen, kun annat minkä tahansa esityksen, järjestelmä kysyy, haluatko ”Poista tili”, Joten sinun on vahvistettava Family Linkin ja koko profiilin poistaminen.

Poista Family Link -tili sovelluksesta

Jos haluat poistaa tilin suoraan sovelluksesta, sinun on suoritettava se vain kyseiseltä tietokoneelta.

Valitse sitten vaihtoehto ”Kokoonpanonhallinta”, Joten voit valita”Tilitiedot”Kun ensimmäinen päivitettiin.

Lopuksi sinun on napsautettava ”Poista tili”, Noudata sitten sovelluksen ohjeita ja poista profiili poistamatta Family Linkin asennusta.

Kun tämä lapsilukko on määritetty Google Chrome -selaimelle, sinun on noudatettava hieman erilaista menettelyä, mutta yhtä helppoa.

Tässä tapauksessa sinun on käytettävä Google -tiliä, jonka kautta suoritat muiden profiilien vanhempien valvonnan.

lataa perhe linkki matkapuhelimeen

Sitten sinun on napsautettava tai valittava vaihtoehto, joka vastaa lapsesi tiliä tai jota haluat poistaa. Vaikka on kätevää tarkistaa, täyttääkö se yrityksen tämän toimenpiteen toteuttamiseksi asettamat parametrit.

Tällä tavalla voit napsauttaa omaisuutta ”Vanhempien asetukset”, Jota seuraa vaihtoehto”Plus”. Sitten myöhemmin sinun on etsittävä profiilitiedot vasemmasta sivuvalikosta.

Viimeistele tämä vaihe vaiheelta, sinulla on mahdollisuus valita vaihtoehto ”Poista tili ja tiedot”Ja poikasi, tyttäresi tai huollettavan profiilisi käyttöoikeus.

Kuten olet nähnyt, Family Linkin poistaminen on melko helppoa, eikä sillä ole väliä, mitä oppaan osaa käytät, saat halutut tulokset.

Mutta varo! Ajattele sitä ennen tilin poistamista, koska et voi palauttaa sen tietoja tai profiilia sen jälkeen. Menetät valokuvat, yhteystiedot, historiat ja kaikki muut sen sisältämät tiedot.

Jos haluat suojella lapsiasi ja estää heitä katsomasta videoita, jotka eivät sovi heidän ikäänsä, YouTube antaa sinulle myös mahdollisuuden aktivoida rajoitettu tila.