Skip to content

Mikä on Googlen I Feel Lucky -painike ja mihin se on tarkoitettu?

30 de elokuu de 2021
logo de google 1

Suurilla brändeillä on aina jotain, joka luonnehtii niitä, esimerkiksi Applella on klassinen purema omena, kun taas Googlella on klassinen painike tunnen itseni onnekkaaksi, ihmettelet, mikä se on ja mihin Googlen ”Tunnen onneani” -painike? Seuraavan artikkelin kautta vastaamme tähän kysymykseen.

Ajan myötä tai Google -yritys on tuonut erittäin mielenkiintoisia vaihtoehtoja ja sovelluksia. Tämä koskee mahdollisuutta ottaa laajennukset tai laajennukset käyttöön Chromessa, mutta kauan ennen kuin he ovat tuoneet uteliaita ehdotuksia, sanoi ”Minusta onnekas”.

Painike, jonka olen monta kertaa onnekas, jää huomaamatta, vain harvat tietävät perusteellisesti, mikä on tavoite ja mikä tämän painikkeen tarkoitus, josta keskustelemme yksityiskohtaisesti alla.

Mikä on Googlen ’Minusta onnekas’ -painike ja mihin se on tarkoitettu?

Et ehkä ymmärtänyt sitä, mutta hakukone Google Se on yli 20 vuotta vanha, tarkemmin sanottuna se tuli ilmi vuonna 1997. Pikkuhiljaa se sai tilaa, jota muut hakukoneet eivät voineet saada, ja siitä tuli tärkein ja myöhemmin ehkä eniten vierailtu verkkosivusto historia.

Googlen hakukoneelle on tunnusomaista salli minkä tahansa haun haku ja näyttää aiheeseen liittyviä tuloksia monilta Internet -sivuilta. Aiemmin tämä ei ollut mahdollista, jokainen sivusto oli kirjoitettava suoraan, minkä vuoksi Google syntyi erittäin hyödyllisenä ehdotuksena, joka on edelleen erittäin ajankohtainen.

Itse asiassa Google muutti täysin Internetin käyttötapaa, itse asiassa ehkä suurelta osin tämän uskomattoman hakukoneen ansiosta tämän palvelun merkitys tähän päivään. Tämän lisäksi jotkut ongelmat ovat hyvin ominaisia, kuten käytetyt värit ja kirjaimet, mutta myös muut hakukoneen näkökohdat.

Yksi niistä on epäilemättä ”Minusta onnekas” -painike, erittäin suosittu vaihtoehto ja tämän poikkeuksellisen hakukoneen ominaisuudet, mutta oletko koskaan miettinyt Mikä on Minusta tuntuu onnekas -painike? Seuraavan artikkelin kautta vastaamme tähän kysymykseen ja vuorostaan ​​havainnollistamme tätä mielenkiintoista toimintoa, joka jää usein huomaamatta.

Mikä on Minusta tuntuu onnekas -painike?

Tuntuu onnekas -painike toimii eri tavalla kuin perinteinen hakuvaihtoehto, jossa syötetään tietty termi ja haun tulokset näytetään. Toivon, että se toimii toisin, täällä etsit myös kyseistä termiä, mutta sen sijaan järjestelmää ohjaa sinut sivulle.

Itse asiassa minusta tuntuu onnekkaalta -painikkeella Google ohjaa sinut aina, kun teet haun, sivulle, joka näkyy ensimmäinen tulos Google -hauissa. Tämä tarkoittaa, että tyypillistä luetteloa kaikista tuloksista ei näytetä, päinvastoin, näet heti ensimmäisen tuloksen sisällä.

Yksi tämän toiminnon mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on se, että et näe minkäänlaista mainontaa, koska siirryt suoraan etsimällesi sivulle (ainakin useimmissa tapauksissa). Se on epäilemättä mielenkiintoinen toiminto, joka useimmiten jää huomaamatta useimmille käyttäjille ja joka Google Chrome -mainosten estämisen lisäksi voi auttaa saamaan erinomaisen kokemuksen Internetin selaamisessa.

Google -kuvia

Napin edut ja haitat Olen onnellinen

Tämän Google -ominaisuuden käytössä on varmasti joitain näkökohtia, jotka sinun tulee ottaa huomioon. Seuraavaksi keskustelemme yleisimmistä eduista ja haitoista, jotka liittyvät tähän mielenkiintoiseen Google -toimintoon:

Menet suoraan tulokseen

Epäilemättä tämän toiminnon tärkein hyödyllisyys on, että sen avulla voit siirtyä suoraan ensimmäiseen hakutulokseen. Jos esimerkiksi hait Facebookia, kirjoitat suoraan lavalle Facebookista, josta on hyötyä välttää ajanhukkaa ja joutua mainoksiin, jotka voivat joskus olla ärsyttäviä.

Joskus se ei ole sitä, mitä etsit

Valitettavasti tärkeintä tätä toimintoa vastaan ​​on se, että kun meidät viedään suoraan ensimmäiseen hakutulokseen, monta kertaa ohjaa meidät väärälle sivulle. Jos esimerkiksi etsimäsi on kolmannella sijalla, päädyt jonnekin muualle.

Totuus on, että painike ei ole enää niin relevantti kuin aiemmin. Toisaalta on edelleen mielenkiintoisia vaihtoehtoja, kuten Google Chromen parhaat hyödylliset laajennukset, joita käytät varmasti useammin kuin ”Tunnen onneani” -painiketta.