Skip to content

Kuinka nähdä lämpökartta Google Analyticsin avulla? – Asenna laajennus

7 de maaliskuu de 2022
google sites 18585

Kuten nimestä voi päätellä, Google Analytics on erittäin hyödyllinen työkalu ihmisille, jotka haluavat saada paremman hallinnan ja tietoa verkkosivujensa demografisesta hallinnasta, niiden liikenteestä, vierailijoiden määrästä ja ajasta, jonka he viipyvät sivullamme. ja sillä liikkuva liikenne.

Tässä artikkelissa opetamme sinua asentamaan Google Analyticsin ja käyttämään sitä ja voit tehdä lämpökartan, jotta voit paremman käsityksen sivustosi analytiikkaa ja yksityiskohtaisempi kuin tavallinen antaa sinulle.

Millä tavoilla voit nähdä lämpökartan Google Analyticsissa tietokoneellasi?

Google Analyticsilla on tällä hetkellä oma versio PC:lle ja luonnollisesti älypuhelimille, tietokoneen tapauksessa voit nähdä kartan verkkoversiossa tai asentaa sen myös selaimesi laajennukseksi, mielellään Google Chrome Google Web Storesta .

Mihin voit asentaa Google Analytics -laajennuksen tietokoneellesi?

Google Analyticsia voi käyttää kahdella tavalla, lukuun ottamatta sen mobiiliversiota, joka on erillinen tapaus. Koska se on a tilasto- ja lokiohjelmistotjotta voit tallentaa nämä tiedot, tarvitset laskentataulukon, kuten Microsoft Excelin, vaikka on myös mahdollisuus yhdistää Google Analytics Google Sheetsiin, joka on Googlelle kuuluva laskentataulukko.

Suoraan Chrome-verkkokaupassa

Ensimmäinen tapa asentaa se on siirtyä kohtaan Chrome Web Store -sivu, sivusto, johon on asennettu suurin osa kyseisen selaimen laajennuksista. On tärkeää rajoittaa useita näkökohtia, jotta sen asennuksessa ei ole ongelmia, tämä prosessi on tehtävä tavallisella sivulla, eli ei yksityisessä selaustilassa; Sinulla on oltava Google-tili, koska se pyytää sinua kirjautumaan sisään, jos et ole yhteydessä.

Aseta kauppaan nimi löytääksesi laajennuksen suoraan, jatka napsauttamalla ”Asenna” ja lataus alkaa, se ei kestä kauan, koska näillä ei yleensä ole ohjelman painoa, sitten automaattinen asennus alkaa. Kun olet valmis, sisään selaimen tehtäväpalkkiinOikealle tulee näkyviin graafinen kuvake, joka osoittaa, että se on jo asennettu.

lämpökartan luominen google analyticsin avulla

Selaimen käyttäminen

Toinen tapa käyttää Google Analyticsia on suoraan selaimella ilman siihen liitettyä lisäosaa. Syötä tämän nimi hakukoneeseen ja syötä ensimmäinen tulos, sinun on kirjauduttava sisään ja jos syötät ensimmäistä kertaa, sinun on myös rekisteröidyttävä ja luotava tili muiden lisätietojen antamisen lisäksi. Kun olet valmis, voit käyttää tätä ohjelmistoa ilman, että sinun tarvitsee asentaa laajennusta.

Kuinka luoda lämpökartta Google Analyticsissa tietokoneeltasi?

Lämpökartta tai lämpö- tai lämpökartta on Google Analyticsin toiminto, jonka avulla voit ylläpitää jatkuvaa verkkosivustosi analysointia, sekä mahdollisuus lisätä käyntilaskuri. Voit tehdä tämän seuraavasti:

  1. Kirjaudu Google Analyticsiin ja siirry sitten ”Personointi”-osioon ja sitten ”Uusi henkilökohtainen raportti”.
  2. Valitse mitat, joiden tässä tapauksessa on oltava ”Viikonpäivä” ja ”Tuntit”, ja istunnoiksi sinun on valittava ”Istunnot” ja ”Tavoitekilpailut”.
  3. Valitse nyt aikavälit, on suositeltavaa, että jos haluat tarkempia tietoja, näiden välien tulisi olla pidempiä.
  4. Valitse niiden rivien määrä, jotka haluat näyttää raportissa.
  5. Nyt on aika viedä mainittu raportti, ja tässä voit valita, tehdäänkö se Microsoft Excel- vai Google Sheets -muodossa.
  6. Viimeinen asia tiedoston viennin jälkeen on yksinkertaisesti raporttisi mukauttaminen valitsemassasi ohjelmassa ilman solujen värjäystä, muotojen ja tyylien vaihtamista sanoiksi, numeroiksi ja muihin.

On myös mahdollista, että voit Vie raporttisi suoraan PDF-tiedostoonmutta on parasta kuljettaa se ensin laskentataulukon läpi, jotta se olisi edullinen ja järjestelmällisempi näkyvissä.

Kuinka katsella ja luoda lämpökartta Online-sivulla?

Toki muitakin on vaihtoehtoja Google Analyticsille ja vaikka tämä osoittautuukin varsin hyödylliseksi ja toimivaksi, sillä voi olla tiettyjä rajoitettuja toimintoja verrattuna GA Page Analyticis -sivuun, joka periaatteessa tekee saman asian, mutta tarjoaa enemmän kuin Google-versio, kuten nähdä missä IP-osoitteissa on vierailtu. sinun paikkasi.

lämpökartan tarkkaileminen

Sivuanalyysissä se on myös mahdollista luoda lämpökartan, lisäämällä sivusi liikennetietoihin lisää tietoja, joiden katsot olevan tärkeitä. Tällä hetkellä tämä sivu, kuten Google Analytics, on yksi parhaista vaihtoehdoista seurata verkkosivustojasi ja pitää aina yksityiskohtaista raporttia.