Skip to content

Kuinka ladata ja kuunnella ääniä Google Podcasts -sovelluksella?

30 de elokuu de 2021
google podcast logo

Tervetuloa uudelleen! Jos et ole tietoinen, Googlella on myös sovellus, jossa voimme nauttia suosikkipodcasteistamme ilmaiseksi. Myöhemmin näytämme sinulle koko prosessin, joka sinun on suoritettava loppuun ladata ja kuunnella ääniä Google Podcasts -sovelluksella.

Lyhyesti sanottuna tämä sovellus toimii kuin radio, koska meillä ei ole pääsyä videotiedostoihin, vaan vain ääneen. Siinä on kuitenkin erittäin intuitiivinen käyttöliittymä, joka tekee siitä helppokäyttöisen täydelliseksi. Sinun tarvitsee vain ladata se ja muutaman minuutin kuluttua olet oppinut hyödyntämään sitä.

Itse asiassa, Google Podcast antaa meille mahdollisuuden ladata tilaamiemme podcastien jaksot, jotta voimme nauttia niistä offline -tilassa. Tämä on epäilemättä erittäin tärkeä etu verrattuna muihin podcastien maailmaan liittyviin sovelluksiin.

Lopuksi sinun on muistettava, että tämä sovellus on saatavana vain lähes kaikkiin Android -käyttöjärjestelmän versioihin. Joten jos olet Android -käyttäjä ja haluat kuunnella podcastejasi aina luotettavasta sovelluksesta, kehotamme sinua jatkamaan lukemista.

Epäilemättä Google Podcastit on yksi Spotifyn vahvimmista kilpailijoista, joka on toinen sovellus, joka mahdollistaa paljon musiikkia lukuun ottamatta myös kuunnella ja ladata podcasteja ilman ongelmia.

Itse asiassa, jos olet kiinnostunut tietämään hieman enemmän Spotifysta, suosittelemme napsauttamaan tätä.

Opi lataamaan ja kuuntelemaan ääniä Google Podcasts -sovelluksella

Tässä viestin ensimmäisessä osassa selitämme didaktisesti, mitä sinun on tehtävä oppiaksesi ladata ja kuunnella ääniä Google Podcasts -sovelluksella. Jatkaessasi lukemista huomaat, että se on melko yksinkertainen prosessi.

Lataa Google Podcastit -sovellus

 • Aloittaaksesi sinun on ensin tehtävä lataa Google Podcastit -sovellus. Voit tehdä tämän vain kirjautumalla Play -kauppaan Google -tililläsi mobiililaitteellasi ja kirjoittamalla hakupalkkiin ”Google Podcast”.
 • Sitten sinun on valittava ensimmäinen sovellus, joka näkyy tulosluettelossa, jotta voit ladata sen.
 • Kun olet ladannut tämän sovelluksen lataus- ja asennusprosessin, voit nauttia kaikista sen tarjoamista eduista.

Kuinka tilata podcast?

 • Kun avaat sovelluksen, sinun on etsittävä tilattava podcast, jotta voit tilata sen lataa ja kuuntele jaksosi. Uusia jaksoja on yleensä joka viikko, mutta on podcasteja, jotka tuovat uutta sisältöä lähes päivittäin.
 • Tätä varten sinun tarvitsee vain syöttää podcastin nimi hakukenttään, joka sijaitsee mobiililaitteesi näytön oikeassa yläkulmassa.
 • Kun olet löytänyt sen, jatka tilaamista. Tällä tavalla voit nauttia kaikista sen jaksoista ja myös saat ilmoituksen joka kerta, kun ne julkaistaan uusi jakso.

Kuuntele ja lataa suosikkipodcastisi jaksot

 • Sitten varten kuuntele jaksot jos haluat tietystä podcastista, sinun on valittava painike ”pelata”joka on kunkin luvun oikealla puolella. Kun tämä on tehty, jakso alkaa ja se näkyy alla toistopalkissa, jota voidaan laajentaa napsauttamalla sitä.

pc työtä

 • Muistutamme, että toistoikkunassa voit lisätä äänen toistonopeutta, siirtyä eteen- tai taaksepäin ja sinulla on myös pääsy jokaiseen lukuun sisältyviin tietoihin.
 • Toisaalta tämän sovelluksen avulla voimme myös ladata suosikkijaksomme, jotta voimme nauttia niistä, vaikka meillä ei olisi Internet -yhteyttä.
 • Jos haluat ladata jakson, sinun tarvitsee vain napsauttaa sen jakson nimeä, jonka haluat ladata, ja näet, että nimen lopussa on painike, joka sanoo ”Lataa jakso”
 • Näin voit lataa podcast -jaksot mobiililaitteellasi kuunnellaksesi niitä, kun sinulla ei ole Internet -yhteyttä.
 • Voit jopa asettaa ladatut jaksot poistettavaksi automaattisesti muutaman päivän kuluttua. Epäilemättä tämä on vaihtoehto, jonka avulla voimme estää laitteemme muistin täyden käytön.

Jos tässä viestissä julkaistut tiedot ovat olleet sinun makuusi, älä unohda jakaa niitä yhteystiedoillesi sosiaalisten verkostojen kautta, koska se auttaisi meitä paljon. Nähdään seuraavassa erässä!