Skip to content

Kuinka voin muuttaa tilini Google Drivesta Google Oneksi? (Esimerkki)

30 de elokuu de 2021
google one logo 1

Kaikille niille, jotka pitävät tietokoneessa suurta valikoimaa tiedostoja ja multimediasisältöä, se on erittäin tärkeää ylläpitää tietojen varmuuskopiota.

USB -tallennuslaitteet ovat vaarassa saada viruksia tai haittaohjelmia toisesta tietokoneesta, mikä voi vahingoittaa tiedostojasi. Tässä mielessä, varastointipilviä ne ovat erittäin hyvä vaihtoehto.

Google asema

Tällä tavalla Google yhdisti jokaisen palvelunsa tarjotakseen käyttäjille alusta, joka voi sisältää kaiken: sähköpostit, valokuvat, videot ja asiakirjat.

Mitä Google Drive tarjoaa? Houkutteleva määrä 15 Gt tallennustilaa ilmaiseksi, ja sitä voidaan laajentaa yrityksen asettamien hintojen perusteella.

Tämä alusta, saatavana lähinnä Android, Vaikka se löytyy myös iOS: stä, vaikka Applen tuotemerkin laitteilla on oma tallennuspilvi, voit käyttää sitä myös tietokoneeltasi.

Mitä Google Drive tarjoaa?

Tämä palvelu ei rajoitu vain tiedostojen ja multimediasisällön tallentamiseen älypuhelimeen tai tietokoneeseen. On Muut ominaisuudet jotka ovat yhtä mielenkiintoisia ja hyödyllisiä, tiedät seuraavaksi:

 • Automaattinen synkronointi mobiililaitteen tai tietokoneen välillä.
 • Tarkastele tiedostoja ilman tarvetta ylläpitää Internet -yhteyttä.
 • Tiedoston muokkaus.
 • Lataa ja lataa asiakirjoja mistä tahansa tietokone tai laite.

Google One

Tallennuspalvelun parantamiseksi Google kuitenkin ilmoitti vuonna 2018 uuden palvelunsa, Google Onen, syntymisestä. Tällä alustalla on useita ylimääräiset tallennuspalvelut ja hyödyttää sen käyttäjiä. Haluatko tietää hieman enemmän?

Google Onen edut ja edut

Miten Google One eroaa Google Drivesta? Kun molemmilla palveluilla on monia yhtäläisyyksiä perustoimintojen suhteen varastointi, asiakirjojen ja multimediasisällön katselu, muokkaus, lataaminen ja lataaminen.

Google One toteuttaa kuitenkin sarjan lisätoimintoja hyötyä sen käyttäjille, joka voi olla varsin silmiinpistävää. Niitä, jotka voidaan korostaa, ovat:

 • Tarjouksia ja alennuksia maksusta sovellusten ostamisesta alustalla Google play.
 • Vähintään 15% ja enintään 50% alennus hotellivarauksista. Miten? Erityisen hotellihakukoneen kautta, jonka toteuttaa Google.
 • Tallennuskapasiteetti on tämän palvelun toinen suuri vahvuus. On muistettava, että tämän alustan käyttö on tilausta, ja sen perussuunnitelma on 100 Gt.
 • Lopuksi se tarjoaa mahdollisuuden, että palvelu on jaettu useille käyttäjille, mikä mahdollistaa yhteensä 5 jäsentä.

Kuinka vaihtaa Google Drivesta Google Oneen?

Avaa Google One -palvelut se on jotain erittäin yksinkertaista. Pääasiassa voit tehdä sen heidän verkkosivustonsa kautta napsauttamalla tätä. Tai voit myös seurata alla olevia ohjeita:

vaihtaa Google Drivesta Google Oneen

 • Käytä Google Drive -tiliäsi.
 • Visualisoi näytön vasemmalla puolella navigointipalkki, josta löydät vaihtoehdon ”Hanki lisää tallennustilaa.”
 • Tämä ohjaa sinut automaattisesti sivulle, joka tarjoaa sinulle sekä maksulliset Google Drive -palvelut että erilaiset Google One -paketit.

Lisää tallennustilaa

Jos olet yksi ihmisistä, joka pitää liikaa tavaraa ja 100 tai 200 Gt tallennustilaa ei riitä, älä huoli! Kun olet tilannut Google One -palvelut, voit muuttaa tämän palvelun suunnitelmia tarjoaa yhteensä 30 TB.

Tämä on yhtä helppoa, sinun on vain käytettävä Google One -käyttöliittymää ja näet painikkeen hanki lisää tallennustilaa, valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva, ja voila!

Oletko jo päättänyt?

Google Drive on aina erinomainen liittolainen, kun tiedosto, jonka haluat tallentaa a pilvitallennus älä vie liikaa tilaa.

Muussa tapauksessa älä epäröi tilata erinomaisia ​​palveluita Google One ja alkaa nauttia sen suuresta tallennuskapasiteetista, mutta myös sen tarjoamista eduista ja eduista.