Skip to content

Mitkä ovat verkkosivuston indeksoitavuustekijät? – SEO Googlessa

4 de maaliskuu de 2022
google cuentas 18594

Verkkosivuston indeksoitavuus on sen tarjoama helppous Hakukoneet löytyvät, indeksoi sisältösi ja indeksoi se. Verkkosivusto voidaan indeksoida, kun robotit pääsevät siihen helposti ja luokitellaan ne järjestettyihin hakukategorioihin.

Hakukoneilla on työkalu nimeltä trackers. Ne ovat kuin selaimet, jotka selailevat verkkoa löytääkseen mahdollisimman paljon sisältöä. Googlen tapauksessa sitä kutsutaan Google Botiksi. Tämä toimii etsimällä linkkejä uusien sivujen löytämiseksi

Mitä asioita Google ottaa huomioon verkkosivujen indeksoinnissa?

Indeksointi on prosessi, jolla Google lisää verkkosivun hakemistoonsa ja lisää sen hakuluetteloonsa. Koska suuri osa Internet-hauista tehdään Googlen kautta, on välttämätöntä, että sivusi näkyy siellä.

Näytän sinulle, kuinka linkitin verkkosivustoni Google-hakuun, jotta voit linkittää omaasi. Sinun on ensin tiedettävä se Google-haku on a alusta, joka auttaa hallitsemaan sivuja verkkosivustolla varmistaaksesi, että sivustosi on helposti löydettävissä ja indeksoitavissa. Kun olet asentanut ohjelman, noudata näitä ohjeita:

  1. Kirjaudu sisään Gmail-tilillesi.
  2. Siirry valikossa kohtaan ”Lisää omaisuus”.
  3. Valitse ”verkkotunnus” tai ”URL-etuliite”.
  4. Kirjoita sivustosi osoite.
  5. Jos valitsit ”verkkotunnuksen”, sinun on tehtävä muutos verkkosivustosi DNS:ään.
  6. Jos valitsit ”URL-etuliite” -vaihtoehdon, suosittelen ”HTML-tunniste” -vaihtoehtoa nopeampaa vahvistusta varten.
  7. Palaa Google Search Consoleen
  8. Napsauta Vahvista, niin sivustosi on valmis.

syöttämällä verkkotunnuksen googlelle

korppujauhoja

Hakukoneet vievät meidät usein sivuille, joilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä tarvitsemme, ja tämä tuottaa suurta turhautumista, joka voi jopa saada meidät luopumaan hausta. Siksi tarvitaan työkalu, joka paikantaa meidät kyseisen sivuston hierarkkiseen rakenteeseen.

Leipämurut (korppujauhot) voi helpottaa navigointia. He voivat auttaa sinua vastaamaan kysymyksiin siitä, miten päädyit tietylle sivustolle ja kuinka palaat sinne tulevaisuudessa tai kuinka saat samanlaisia ​​sivuja. Tämän jälkeen sinun on noudatettava sivujen hierarkkista tasoa.

Ensimmäinen taso vastaa yleensä blogia. Seuraavassa on linkki, joka vie sinut tämän luokan hakemistosivulle ja lopuksi lyhyt otsikko, joka ilmaisee kiinnostuksesi tai vie sinut samankaltaisiin nimikkeisiin. Opi lisää optimoinnista Googlen avulla, niin voit saada paremman kokoonpanon sivustollesi seurata helpommin etkä aseta käyttäjiäsi näihin vaikeuksiin.

Kanonisointi

Kanonisointi tarkoittaa parhaan URL-osoitteen valitsemista uuden sisällön näyttämiseksi. Kyse on verkkosivustojen merkitsemisestä, jotta hakukoneiden on helpompi paikantaa ne. Näin indeksointirobotit voivat tunnistaa yhden alkuperäisen sivuston toisesta, joka palauttaa saman sisällön.

Jos esimerkiksi URL-osoitteesi palauttaa identtiset tulokset voit varmasti saada rangaistuksen koska se voidaan tunnistaa kopioksi. Jos näin tapahtuu sivustollesi, sinun tulee korjata se välittömästi. Niiden tekemiseksi sinun on käytettävä palvelinkokoonpanoa, jotta kun käyttäjä avaa sen ”www”:llä tai jos hän voi käyttää sitä molemmilla versioilla. Voit parantaa SEO-paikannusta tarjoamalla myös asiaankuuluvaa ja tiivistä tietoa, jotta hakukoneet löytävät sivustosi helpommin.

Verkkotunnus

Verkkotunnus vastaa a helposti muistettava nimi, joka liittyy fyysiseen IP-osoitteeseen. Sen on oltava yksilöllinen nimi, jota seuraa @-merkki sähköpostiosoitteissa ja www-osoitteiden jälkeen ”www”. Voit ostaa verkkotunnuksen menemällä verkkotunnusten rekisteröijälle ja valitsemalla nimen, jota kukaan muu ei käytä, ja maksamalla vuosimaksun sen omistamisesta.

sivun indeksointi

otsikkorakenne

Internetin käyttäjänä olet saanut alkukirjaimet ”HTTP” verkkosivuston alussa. Nämä kirjaimet tarkoittavat ”hypertekstinsiirtoprotokollaa”. Tämä on yksi Internet-tietokantaviestintä. Kun asiakas saapuu sivustolle, joka alkaa näillä lyhenteillä, asiakas lähettää pyynnön tietokoneelta sivustoa isännöivälle palvelimelle. Sitten palvelin lähettää vastauksen HTML-sivuna tai missä tahansa muussa muodossa ja näyttää sen käyttäjälle.

Kuinka kauan kestää, että verkkosivu on indeksoitu kokonaan?

Verkkosivustosi indeksoinnille ei ole asetettu määräaikaa. Jos luulet, että Googlella on salainen menettely, joka hyödyttää sinua ennen muita, olet väärässä. Tämä prosessi käy ensin läpi vaiheen, jota kutsutaan ”verkkosivustosi indeksoimiseksi”. Ole kärsivällinen, sillä aika kestää, että sivusi näkyy Googlessa vaihtelevat neljästä päivästä kuuteen kuukauteen sivuston indeksoinnissa ja verkkotunnuksen määrittämisessä.

Kuinka saan verkkosivuni indeksoitumaan nopeammin?

Googlella ei ole kaavaa sivusi indeksoinnin vaiheiden lyhentämiseksi. Yksi suositus on kuitenkin oppia, miten Google Correlate for SEO parantaa kampanjaasi, oppii yleisöltäsi ja luo asiaankuuluvia ideoita. Vain houkutteleva, tyylikäs esitys ja sinnikkyydelläsi voit oikeuttaa mahdollisen pitkän odotuksen.