Skip to content

Kuinka tietää, kuka vierailee minun Tumblr-sovelluksessani Google Analyticsin avulla erittäin helppoa! (Esimerkki)

17 de heinäkuu de 2021
tumblr logo 1

Suosittujen työkalujen käyttäminen selvittääksesi, kuka käy Tumblr-sivulla, voi auttaa sinua tekemään analyysin. Joten saat selville, mitkä näkökohdat parantavat houkuttele kävijöitä jatkuvasti blogisi sisältöön.

Google Analytics on tunnetun yrityksen laajennus. Omistettu täyttämään sen nimen osoittama verkkosivustojen analyyttinen kokonaisuus, joka arvioi jokaisen Internetiä käyttävän henkilön selausominaisuudet.

Vaikka Tumblrilla on lähde integroidut tilastot Alustallaan se ei tarjoa tarkkoja tietoja, jotka saattavat olla tarpeen myös blogin omistajille.

Tumblr-sivullasi käyvien tietojen tietäminen voi auttaa sinua monin tavoin. Varsinkin jos on sinun eduksesi lisätä merkintöjä valtavaan marginaaliin tai tietää kuinka monta ja ketkä seuraavat tiliäsi.

Siksi linkittämällä blogiosoitteesi työkaluihin, kuten Google, voit auttaa parantamaan verkkosivuston eri puolia. Sisällön vaihtelemiseksi ja mitä lisätä vuorovaikutusta sivun ja katsojien välillä.

Käytä Google Analyticsia selvittääksesi, kuka vierailee Tumblr-sivulla

Yrityksen luoma analyyttinen työkalu Google Hän on työskennellyt yhteisön palveluksessa, joka vaatii hänen palveluitaan noin vuosikymmenen ajan.

Kun ohjelmoijat suunnittelivat ja kehittivät tämän portaalin, se tehtiin yksinkertaisen tarkoituksen avulla auttamaan niitä, joilta puuttui resursseja. Niille, joilla ei ole varaa sivujen tai ohjelmien pyyntöihin, jotka tarjoavat palveluitaan korkeilla kustannuksilla.

Samoin oli ongelma, josta ne, jotka tarjosivat samanlaisia ​​tuloksia vapaa muotoNe eivät erottuneet laadusta tai tehokkuudesta.

Siksi Google päätti ryhtyä toimiin asiassa ja onnistui tarjoustensa kautta (jotka ovat myös ilmaisia) mainostaa tätä palvelinta. Palvelin antaa parhaan tuloksen niille, jotka linkittävät verkkosivunsa toimintoihin.

Kuinka linkittää Tumblr-blogisi?

Google Analytics tarjoaa monia palveluja, joiden avulla voit tietää, kuka vierailee Tumblr-sivullasi, sekä tietää, minkä tyyppistä vuorovaikutusta he tekevät sivuston sisällä.

Aseta synkronointi Näiden kahden välillä on aloitettava syöttämällä virallinen sivusto ja kirjautumalla sinne samoilla tilitiedoilla Google-alustalta.

Pääsivulla näkyyLisää verkkosivuprofiili”. Napsauttamalla sitä ohjaat sinut uuteen ikkunaan, joka näyttää ”Lisää profiili uudelle verkkotunnukselle” päävaihtoehtona.

Verkkotunnuksella tarkoitat Tumblr-blogisi nimeä tai URL-osoitetta. Tämä on se, joka sinun on annettava lomakkeeseen, joka pyytää mainittuja tietoja.

linkitä Tumblr-blogiisi

Kun olet suorittanut sen napsauttamalla ”Valmis”, näyttöön tulee salattu muoto otsikolla ”Liitä tämä koodi verkkosivustollesi”. Sinun on valittava se kokonaisuudessaan ja kopioitava se leikepöydälle.

Viimeinen vaihe täydentää blogisi linkittäminen Google Analyticsiin on käyttää Tumblr-sivua ja painaa Muokkaa-painiketta.

”Tiedot” -osiossa on ruutu ”Kuvaus”, johon sinun on liitettävä Googlen toimittama koodi. Jos sinulla on jo teksti mainitun ruudun sisällä, sinun tarvitsee vain liittää se sen alle ja napsauttaa sitten ”Tallenna”.

Mitä voit tehdä vaiheiden suorittamisen jälkeen?

Kun kaikki edelliset vaiheet on suoritettu, voit nähdä, kuka vierailee Tumblr -sivullasi, sekä muita hyödyllisiä yksityiskohtia.

Google Analytics -raportit ja tilastot sisältävät tietoja, kuten kävijämäärä, heidän käyttämänsä selaimet, alkuperämaat, sivuilla pysymisaika, vierailtuimmat julkaisut, mm.

Näiden tietojen avulla voit toimia sivustollasi. Jotta sivun sisältö paraneeja houkutella siten lisää käyttäjiä blogiisi. Voit myös yrittää muuttaa Tumblr-teemaa ja mukauttaa siihen toisen.

Samalla tavalla nämä muutokset auttavat näitä ihmisiä pysymään pidempään blogissasi, aloittamaan sen seuraamisen ja olemaan vuorovaikutuksessa sen sisällön kanssa.