Skip to content

FAVICONin helppo laittaminen tai vaihtaminen WordPressiin (esimerkki) | Katso, miten se tehdään

13 de elokuu de 2021
logo wordpress 2

Ensinnäkin sinun on pidettävä mielessä, että Favicon on kuvake, joka antaa verkkosivustollesi yksilöllisyyden. Tämä upea työkalu on saavuttanut tänään suuren suosion, koska se tarjoaa ainutlaatuisen ja katseenvangitsijan sivullesi. Siksi täällä opit laittamaan tai vaihda Favicon WordPress -sivustolla helposti.

On huomattava, että tällä työkalulla on suuri merkitys nykyään, koska se auttaa verkkosivuston tuotemerkin luomisessa. Lisäksi se luo sivuston identiteetin ja auttaa kävijöitä muistamaan brändisi. Tässä on kuitenkin useita tapoja lisätä tai muuttaa Faviconia WordPressissä mainitsemme 2 menetelmää, joka on erittäin hyödyllinen ja yksinkertainen.

 • Tapa 1: Lataa tai vaihda Favicon WordPress -muokkaajalla.
 • Tapa 2: Lataa tai muuta Favicon mukautetun koodin avulla header.php -tiedostossa.

Nyt näemme askel askeleelta kuinka käyttää kaikkia näitä menetelmiä yksinkertaisella tavalla ja tiedämme kuinka laittaa tai muuttaa Faviconia verkossa Google Chromesta.

Kuinka muuttaa Faviconia WordPress -mukautuksen avulla

Käytä WordPress -mukautinta lisää Favicon Se ei ole vain suosituin tapa, vaan myös helpoin. Sinun on kuitenkin pidettävä mielessä, että jos haluat käyttää tätä menetelmää, sinulla on oltava WordPressin uusin versio, vähintään versio 4.3 alkaen.

No, ilman lisäkysymyksiä, katsotaan askel askeleelta kuinka ladata tai muuttaa Faviconia WordPress -mukauttaja.

 • Myöhemmin sinun on valittava ”ulkonäkö” -kuvake, joka sijaitsee näytön vasemmassa yläkulmassa WordPress -hallintapaneelissa.
 • Nyt avautuu ikkuna, jossa on toinen vaihtoehto. Sisältä löydät nimenomaan ”muokkaa” -nimisen, jota sinun on napsautettava syöttääksesi mukauttaja.
 • Kerran sisällä WordPress -mukauttaja, näet uuden ikkunan, jonka nimi on ”sivuston identiteetti”.
 • Tässä vaiheessa näytetään uusi alivalikko, joka tarjoaa mahdollisuuden ladata sivuston kuvake. Muistutamme, että Faviconista ladattavan kuvan on oltava vähintään 512 x 512 pikseliä.
 • Kun olet ladannut haluamasi kuvan, sinun on napsautettava Tallenna muutokset kokoonpanoon. Sinun pitäisi vihdoin nähdä omasi Ladattu favicon verkkosivustosi välilehdellä.

Kaikista tähän mennessä esitetyistä menetelmistä tämä vastaa kaikista kehittyneintä ja monimutkaisinta, mutta se on erittäin tehokas ja nopea. No, katsotaan alla vaihe vaiheelta, kuinka ladata tai vaihda Favicon mukautetun koodin kautta header.php.

 • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on siirtyä WordPress -sivulle ja etsiä WordPress -etusivulta kuvake, jonka ulkonäön nimi on napsautettava.
 • Myöhemmin uusi välilehti näytetään eri kuvakkeilla, täältä sinun on löydettävä ja valittava napsauttamalla kuvaketta, jonka nimi on ”teemaeditori”.
 • Sitten teemaeditorissa näet luettelon tiedostoistasi WordPress Oikealla puolella tässä sinun on valittava ja napsautettava ”aiheen otsikko” -kuvaketta.
 • Täältä löydät osion, jossa voit tehdä teeman muutoksia syöttämällä tähän tarvittavan koodin.
 • Tässä vaiheessa sinun pitäisi korvata Web -sivun osoite, joka näkyy verkkosivustosi URL -osoitteen kanssa, ja asetukset ovat valmiita. Täällä sinun pitäisi vihdoin ladata Favicon verkkosivusi välilehdelle, jonka voit vahvistaa päivittämällä ja päivittämällä muutokset.

Yhteenvetona voidaan todeta, että WordPress Favicon on tärkeä ominaisuus kaikilla verkkosivuilla. Siksi menetät suuren tuotemerkkimahdollisuuden, jos sinulla ei olisi omaasi.

Näin ollen toivomme, että olet oppinut laittamaan tai vaihda Favicon WordPressissä helposti. Muita samankaltaisia ​​aiheita saat käymällä sovellusblogissamme.