Skip to content

Google Play -saldon siirtäminen pankkitilille tai Paytm-tilillesi

17 de marraskuu de 2021
Kuinka siirtaa Google Play saldo pankkitilille tai Paytm lle

Google Play Kauppa julkaistiin vuonna 2008 Android-sovellusten kotina, ja siitä lähtien se on ollut suosikkipaikkamme Internetissä ihmisille, jotka haluavat ladata sovelluksia älypuhelimeesi. Se teki elämästämme paljon helpompaa, ja on mahdotonta kuvitella elämää ilman uuden sovelluksen ja pelien lataamista Play Kaupasta muutaman päivän välein. Ruoan tilaussovelluksista musiikin lataamiseen, suosikkielokuvien vuokraamisesta online-pelien pelaamiseen ystäviesi kanssa, se on tuonut kaiken sormiesi ulottuville.

Google esitteli äskettäin uuden Opinion Rewards -sovelluksen, jonka avulla ihmiset voivat ansaita ilmaisia ​​krediittejä vastaamalla kyselyn kysymyksiin. Nämä ilmaiset saldot tallennetaan Google Play -saldoon, jolla voit ostaa premium-sovelluksia, pelejä, elokuvia, äänikirjoja ja melkein mitä tahansa saatavilla olevaa.

Voit myös käyttää tämän saldon YouTubessa super-chateihin tai liittyä kanaviin saadaksesi ainutlaatuista ja ensiluokkaista sisältöä sisällöntuottajalta.

Jos sinulla ei ole Google Play -saldoa, voit siirtää summan verkkolompakostasi tai pankkitililtäsi. Tämä on yksisuuntainen siirto, ja jos et pysty käyttämään saldoa määritettyyn tehtävään, rahoja ei voi saada takaisin pankkitilillesi. Ei ainakaan virallisesti, ja siellä asiat alkavat vaikeutua.

Jos et toistaiseksi osta mitään Play Kaupasta ja olet jumissa Google Play -saldosi kanssa, tulit oikeaan paikkaan.

Täältä löydät täydellisen oppaan Google Play -saldon siirtämisestä pankkitilille, Paytm- tai PayPaliin ilmaiseksi.

Vaikka virallista tapaa ei ole, on temppu, joka auttaa sinua tekemään sen. Joten jos haluat siirtää Google Play -saldosi pankkitilille tai Paytm- tai PayPal-tilillesi, pidät tästä oppaasta.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Google Play -saldon siirtäminen pankkiin tai Paytmiin

Ei ole virallista tapaa siirtää Google Play -saldoa pankkitilille, Paytm- tai PayPaliin. Play Kaupassa on kuitenkin muutamia kolmannen osapuolen sovelluksia, joiden avulla voit siirtää Google Play -saldosi. Tällaisten sovellusten käsittely- tai siirtomaksu on kuitenkin pieni.

Google Opinion Rewards Converter -sovellus on yksi tällainen sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat siirtää Play-saldonsa pankkitileille ja Paytm-lompakkoon.

Se veloittaa tietyn prosenttiosuuden siirrettävästä kokonaissummasta käsittelykuluina, ja loput summasta hyvitetään helposti valitsemallesi tilille.

Huomautus: Tämä artikkeli ei liity millään tavalla alla lueteltuihin sovelluksiin. Tämän artikkelin sisältö on julkaistu vain koulutustarkoituksiin.

  • Avaa ”Taski – Siirrä Google Play -saldo pankkiin” sovellus.
  • Napauta Rekisteröidy luodaksesi uuden tilin.
  • Syötä kaikki tarvittavat tietosi ja napauta Rekisteröidy.
  • Osta token, joka vastaa siirrettävää Google Play -saldoa.
  • Token-summan alapuolelta näet myös, kuinka paljon saat käsittelymaksujen jälkeen.
  • Kun olet ostanut, voit nähdä tunnuksen muunnospainikkeen ollessa käytössä.
  • Napsauta Muunna ja valitse nostotapa, kuten Pankkitili, Paytm Wallet tai PayPal.
  • Tämän siirron näkyminen pankkitililläsi voi kestää 2–3 arkipäivää.

siirrä Google Play -saldo

Sovellus veloittaa 20 % nostosummasta ennen kuin tallettaa sen tilillesi. Lisäksi mikään maineikas yritys ei tue tätä sovellusta, ja sen käyttö voi olla epävarmaa. Varmista siis, että et jaa sen kanssa arkaluonteisia tietoja.

Johtopäätös:

Vaikka tämä epävirallinen kiertotapa tekee tempun, on aina parempi pysyä virallisessa tavalla. Jos sinulla on käyttämätöntä Google Play -saldoa, odota aikaa käyttääksesi sitä tai vuokraat elokuvan tai ostat e-kirjan ystävällesi, ja valitse tämä tapa vain, kun se on erittäin kiireellinen.