Skip to content

Google Trends ennustaa Facebookin lopun [groovyNews]

18 de kesäkuu de 2021
1623981196 image30

Aikaisemmassa artikkelissa tarkastelimme, kuinka Googlen avulla voidaan seurata maailmanlaajuisia influenssatrendit haussa. Tällä kertaa aiomme käyttää Google Trends -ohjelmaa Facebookin tilan seuraamiseen. Tulosten mukaan monet Facebook-jäsenet yrittävät paeta tai ainakin haluavat tietää miten. Täällä groovyPostissa olemme käsitelleet Facebook-tilisi pysyvän poistamisen ja yllätys yllätyksen. Suuntaukset ovat tarkkoja. Se on suosituin artikkelimme täällä groovyPost.com-sivustossa, ja nyt kun jotkut valtavat sivustot ovat linkittäminen sille (katso syy # 3), sen suosio kasvaa!

Facebookilla on aina ollut jonkin verran varjoisia käytäntöjä, mutta jotkut viimeisimmistä käyttöehdoista eivät tarkoita, että henkilö tuntuu mukavalta jakaa henkilökohtaisia ​​tietojaan enää. Lopputulos? No, katsokaa vain Google Trends kaavio alla.

Haut Facebookin poistamiseksi ovat nousussa, ja se on jyrkkä mäki. Kaavio näyttää myösfacebook yksityisyyttä”Haut, jotka osuvat lähes täydellisesti jokaisen uuden Facebook-päivityksen kanssa.

Luuletko Facebook kutistuvan kuten Myspacen nykyinen tila? Lähetä ajatuksesi alla kommenttiosioon.

Saat päivittäin kovaa tekniikkaa koskevia uutisia, vinkkejä ja ohjeita tilaa ilmainen groovyPost RSS -syöte.