Skip to content

GPS-seuranta Google-kartalla

17 de marraskuu de 2021
GPS seuranta Google MAP n kanssa

GPS-seuranta on tullut varsin tärkeä näkökohta armeijalle, poliisille sekä kuljetus- ja matkailuyrityksille. On tärkeää pitää silmällä kaikkia ajoneuvojasi ja kuljettajia, jotta ne ovat turvallisia.

GPS-seurantatyökalu on kätevä, kun haluat seurata ajoneuvosi nykyistä sijaintia ja reittiä, jolla se kulkee. Tämä auttaa erityisesti poliisia löytämään tietyn ajoneuvon ja täydellisen luettelon sen omistajasta ja kuljettajasta.

GPS jäljitin

Sitä voivat käyttää myös vanhemmat, joiden on tiedettävä lastensa olinpaikasta. iStaunchin GPS-seurantalaite tarjoaa laadukkaita seurantapalveluita. Voit myös kerätä tietoja älypuhelimillesi. GPS-seurantalaite on asennettu ajoneuvoon, jotta pääset nopeasti käsiksi kuljettajan live-tilaan. Se tekee yrityksesi kaikkien ajoneuvojen hallinnasta paljon helpompaa.

GPS-seurantalaite on paras vaihtoehto laivastoyrityksille. Useiden ajoneuvojen hallinta ja valvonta samanaikaisesti voi osoittautua haastavaksi tehtäväksi. Mutta, älä huoli! iStaunchin GPS-seuranta tekee siitä hallittavan. Olitpa ajoneuvosi varastossa tai tiellä, saat nopean, reaaliaikaisen päivityksen ajoneuvon nykyisestä sijainnista.

Kerää ajoneuvojesi nykyisen sijainnin reaaliaikainen tila. Seuraa autoasi ja varmista niiden turvallisuus. Ei vain seurantaa, vaan edistyneitä GPS-seurantatyökalujamme voit hallita ajoneuvoa milloin tahansa ja missä tahansa yksinkertaisilla napsautuksella.

Nyt ajoneuvojen omistajat voivat keskittyä enemmän laadukkaaseen ja turvalliseen ajoon sen sijaan, että huolehtisivat kilometrimäärästään ja terveydentilastaan. Lisäksi voit kerätä välittömiä hälytyksiä liikenteestä, pysäköintialueesta ja muusta.

Joten, mitä sinä odotat? Käytä älykästä GPS-seurantaohjelmistoamme ja saat reaaliaikaista tietoa kaikista ajoneuvoistasi, niiden ajokilometreistä, suorituskyvystä, nykyisestä sijainnista ja kuljettajista yhdelle näytölle.