Skip to content

Henkilökohtaisten tietojen piilottaminen Windows 10: n aloitusnäytöstä (esimerkki)

13 de elokuu de 2021
pantalla inicio menu windows 10

Tämän päivän artikkelissa näemme kuinka piilottaa henkilökohtaiset tietoni Windows 10: n aloitusnäytöstä. Oppiminen piilottamaan henkilökohtaiset tiedot Windows -näytöllä heti, kun käynnistät tietokoneen, on välttämätöntä, jos jaat ne muiden kanssa.

Yleensä, kun käytämme tietokonetta vain itse, tämä ei ole oikeastaan ​​välttämätöntä. Jos kuitenkin jaat sen yhden tai useamman henkilön kanssa, henkilökohtaisten tietojen, kuten sähköpostimme, piilottaminen on välttämätöntä hyvän yksityisyyden säilyttämiseksi.

Olipa syy mikä tahansa, näemme melko yksityiskohtaisen opetusohjelman prosessista, joka meidän on suoritettava. Sinun on pidettävä mielessä, että vaikka se on melko yksinkertainen, siihen liittyy pieni riski, joka sinun on otettava huomioon.

Jos kuitenkin noudatat alla olevia ohjeita, on hyvin epätodennäköistä, että pystyt vioittamaan käyttöjärjestelmää millään tavalla. Joten kiinnitä huomiota, suosittelemme, että luet kaiken ennen aloittamista ja sitten voit piilota kaikki henkilökohtaiset tiedot Windows 10 -näytössä jotta kukaan ei pääse siihen käsiksi.

Kuinka piilottaa henkilökohtaiset tietoni Windows 10 -aloitusnäytössä

Vaikka prosessi piilottaa tai piilottaa henkilökohtaiset tiedot Windows 10 -näytössä on liian helppo suorittaa. Sinun on pidettävä mielessä, että aiomme manipuloida Windows -rekisteriä.

Tämä tarkoittaa, että jos teet jotain väärin tai kosketat jotain, johon sinun ei pitäisi koskea, voit vioittaa käyttöjärjestelmää ja tämä voi johtaa siihen, että sinun on asennettava se uudelleen. Joten paras asia olisi tehdä varmuuskopio kaikista tietokoneen tiedostoista.

  • Päästäksemme Windowsin rekisteriin tai rekisterieditoriin meidän on painettava näppäimistön fyysisiä näppäimiä ”Windows + R”Tällä tavalla pieni ikkuna avautuu.
  • Nyt sinun on kirjoitettava ”regedit”Ja paina enter. Joka avaa uuden ikkunan.
  • Tämä olisi Windowsin rekisterieditori. Tässä meidän on oltava hyvin varovaisia.
  • Nyt meidän on siirryttävä vasemmasta sivupalkista tätä reittiä pitkin: HKEY_LOCAL_MACHINE / OHJELMISTOT / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Policies / System.
  • Sinun on painettava kunkin osion vieressä olevia nuolikuvakkeita, kunnes saavut ”Järjestelmä”.

Windows 10 tietokone

Henkilötietojen poistaminen Windows 10 -aloitusnäytöstä

  • Kun olemme kansiossa ”Järjestelmä”Mitä meidän on tehtävä, on mennä tiedostoon”DontDisplayLastUserName”Ja kaksoisnapsauta sitä avataksesi ikkunan sen arvoineen.
  • Oletusarvoisesti sen arvo on nolla. Meidän on muutettava tämä arvo 1: ksi.
  • Hyväksymisen jälkeen voimme nähdä, että tässä osiossa näkyy uusi tiedosto nimeltä: DontDisplayLockedUserID jota meidän on myös muutettava, joten kaksoisnapsautamme sitä.
  • Sisään ”Arvotiedot”Tässä meidän on laitettava 3 ja sitten”Hyväksyä”.

Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain käynnistää tietokone uudelleen. Kun teet niin, näet aloitusnäytössä, että henkilökohtaisia ​​tietoja ei enää näy.

Jos haluat kirjautua sisään, sinun on kirjoitettava paikallinen käyttäjätunnus tai Microsoft -tili vastaavalla salasanalla, jolloin voit kirjautua sisään ilman ongelmia.

Jos haluat jostain syystä palata takaisin. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on ottaa kaksi aiemmin muokkaamaamme tiedostoa ja muuttaa ”Arvotiedot”Nollaan jälleen ja voila.

Jos sinulla on kysymyksiä tai suosituksia tämän opetusohjelman laajentamiseksi, voit jättää sen alla oleviin kommentteihin.