Skip to content

Ihmisten ja esineiden poistaminen valokuvasta TouchRetouchilla Androidilla tai iPhonella

19 de elokuu de 2021
utilizar app touch retouch 10261

Jos olet etsinyt luotettavaa sovellusta valokuvien korjaamiseen tai korjaamiseen pitkään, olet saavuttanut ilmoitetun viestin, koska myöhemmin näytämme sinulle, kuinka poistaa ihmisiä ja esineitä valokuvasta TouchRetouchilla Androidilla tai iPhonella nopeasti ja helposti Aloitetaan!

Lataa TouchRetouch Androidille tai iPhonelle

Saadaksesi tämän sovelluksen sinun on ladattava uusin versio Google Play Kaupasta tai App Storesta, koska TouchRetouch on saatavana molemmille alustoille.

Et kuitenkaan voi saada sitä ilmaiseksi, koska se maksaa lähes 3 euroa. Tämä tarkoittaa, että jos haluat ladata sen joko Android- tai iPhone -laitteellesi, sinun on määritettävä maksutapa pakolliseksi.

Ihmisten ja esineiden poistaminen valokuvasta TouchRetouchilla Androidilla tai iPhonella

Onneksi TouchRetouch -sovellus tarjoaa meille useita vaihtoehtoja poistaa ihmisiä ja esineitä valokuvasta Android -mobiililaitteeltamme tai iPhonestamme. Tässä mielessä näytämme sinulle, mitä kukin näistä toiminnoista on tarkoitettu ja miten voit käyttää niitä tehokkaasti.

Esineiden tai ihmisten poistaminen

Tämä TouchRetouch -sovelluksen ensimmäinen vaihtoehto on mahdollista poista kaikki kuvissamme esiintyvät outot ihmiset vahingossa voimme myös poistaa kuvasta esteettömiä esineitä kuvasta ilman ongelmia.

  • Kun valitset tämän vaihtoehdon päävalikosta, harja, lasso ja mahdollisuus poistaa.
  • Joten ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on valita harja merkitäksesi kohteen tai henkilön, jonka haluat poistaa. On huomattava, että valittu alue näkyy vaaleanvihreässä alkuperäisessä valokuvassa.
  • Toisaalta voit säätää harjan paksuutta, mikä helpottaa kohteen tai henkilön valitsemista, jota et halua esiintyä valokuvassa.
  • Kun olet valinnut kaiken, paina sitten ”Oikea” -vaihtoehtoa, joka on näytön oikeassa alakulmassa. Nyt sinun tarvitsee vain odottaa muutama sekunti nähdäksesi muokkaamasi uuden kuvan tulos.

Nopea korjaus

Tämän toisen vaihtoehdon ansiosta meillä on mahdollisuus poistaa kuvan esineitä tai yksityiskohtia, joista emme pidä, ja tällä tavalla on mahdollista täydentää alkuperäinen kuva mahdollisimman hyvin.

Voit esimerkiksi poista vesipisarat valokuvasta tekemäsi, mikä vaatii hyvin vähän toimenpiteitä, ja myöhemmin selitämme, miten se tehdään.

Joten sinun on valittava harja valitse vesipisarat tässä tapauksessa ja huomaat, että vika häviää välittömästi. Toisin sanoen menettely on paljon nopeampi ja helpompi kuin edellinen.

Linjan poisto

Tällä mielenkiintoisella työkalulla voimme poistaa tietyt kuvassa näkyvät viivat, jotka vievät vähän houkuttelevuutta, kuten valokuva maisemasta, jossa sähkökaapelit näkyvät.

Tätä varten sinun on yksinkertaisesti pakko valitse vyöhyke missä ovat rivit, jotka haluat poistaa, ja voila, eli sinun ei tarvitse varjostaa aluetta harjalla tai millään.

poistaa esineitä valokuva android

Lisäksi tämän sovelluksen avulla voimme käyttää pientä suurennuslasia, joka on sijoitettu näytölle, jotta voimme valita ne yksityiskohdat, jotka haluamme poistaa valokuvasta.

Leima kohteen kloonaamiseksi

Lopuksi puhumme tästä loistavasta työkalusta TouchRetouch -sovellus Androidissa tai iPhonessa. Tämän toiminnon ansiosta on mahdollista kopioida objekti alkuperäisestä kuvasta tai sen tietystä alueesta.

  • Yksinkertaisesti, jos haluat kloonata objektin tällä toiminnolla, sinun on merkittävä harjalla se osa valokuvasta, jonka haluat kopioida.
  • Valitse sitten, minkä tyyppisen merkityksen haluat antaa kloonatulle objektille, esimerkiksi peilityyppi, jota käytetään eniten.
  • Lopeta siirtymällä mobiilinäytön oikeaan yläkulmaan ja valitsemalla ylöspäin osoittava kuvake. Tällä tavalla voit siirtyä valikkoon, jossa sinun tarvitsee vain valita vaihtoehto, joka sanoo Tallenna kopioksi tai Muokkaa alkuperäistä kuvaa.
  • Muistutamme myös, että ”Asetukset” -vaihtoehdosta voit valita muodon, johon kuva tallennetaan, resoluution ja sen mitat.