Skip to content

Opetusohjelma akun säästämiseksi suorittamattomalla suorittimen ohjauksella – pikaopas

4 de syyskuu de 2021
no frills cpu control aplicacion 14411

Meille kaikille on käynyt niin, että lähdimme kotoa työ- tai opiskelupaikkamme suuntaan, ja kun palaamme, matkapuhelimen akku on kriittisessä tilassa, koska se oli koko ajan ilman yhteyttä virtalähde.

Pitkällä tähtäimellä saapuminen kotiimme akun ollessa kriittisessä tilassa ja tämän toiminnon lataaminen voi lyhentää akun käyttöikää pikkuhiljaa, minkä vuoksi ajan myötä sovelluksia on kehitetty ja keino estää tämä tapahtumasta.

Tässä artikkelissa tämän päivän ulkoasussa, miten se tehdään, selitämme sinulle, kuinka voit säästää Android -mobiililaitteesi akkua käyttämällä sovellusta, jota kutsutaanNo Frills CPU Control’, jolla lopetat näiden ongelmien esiintymisen.

Seuraavaksi näytämme sinulle lyhyen, mutta todella täydellisen yhteenvedon tästä aiheesta, mistä tämä sovellus on? Jopa kuinka saamme akun kestämään hieman pidempään kuin toivottiin?

Mikä on No Frills CPU Control?

Tämä on sovellus, jonka tehtävänä on alittaa matkapuhelimemme. Toisin sanoen voidaan sanoa, että a kello se hidastaa teknisesti prosessoriamme (CPU).

Tämäntyyppiset vaihtoehdot ovat täydellisiä akun säästämiseksi call of duty -pelissä tai missä tahansa muussa pelissä, koska on mahdollista tehdä kaikki tarvitsemamme vähentää prosessorimme työtarpeita.

Kun teemme edellä mainitun, on mahdollista säästää hieman enemmän mobiililaitteiden akkua ja voimme myös tavoittaa estää sen ylikuumenemisen enemmän kuin riittävä.

Kuinka ladata No Frills CPU Control -sovellus älypuhelimeemme?

Jotta voimme säästää matkapuhelimen tai mobiililaitteen akun tältä menetelmältä, sinun on ladattava sovellus, muuten jatkaminen on mahdotonta, tämän saavuttamiseksi on noudatettava seuraavia vaiheita:

  1. Yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun pitäisi tietää, on, että tämän sovelluksen käyttäminen edellyttää, että mobiililaitteemme on jo juurtunut aiemmin.
  2. Kun olemme varmistaneet, että mobiililaitteemme on täysin juurtunut, meidän on tehtävä se lataa sovellus, mutta koska se ei ole virallisessa kaupassa, meidän on tehtävä se APK: n kautta.
  3. Tämän saavuttamiseksi meidän on avattava laitteemme, luotettu selain, jota käytämme ja kirjoitamme ’No Frills CPU Control ’ hakupalkissa ja haussa, sen jälkeen valitsemme vaihtoehdon sivulta uptodown.com.
  4. Painamme jo sivulla, missä lukee ’viimeinen versio’ ja lopuksi vihreällä painikkeellaladata’, latausnopeus riippuu Internetin nopeudesta.
  5. Tämän jälkeen meidän on painettava tätä latausta ja valittava, missä se lukee ’Asentaa’Älä huoli, asennus tapahtuu automaattisesti.

No Frills CPU Controlin määrittäminen akun säästämiseksi

Jos haluat määrittää sen oikein, ensin meillä on oltava pääkäyttäjän oikeudet koska tämä sovellus vaatii niitä. Kun olemme juurruttaneet matkapuhelimemme, avaamme sovelluksen (on huomattava, että tämä sovellus ei ole käytettävissä Google Playssa, joten lataamme APK: n).

Näemme sarjan muokattavia vaihtoehtoja; mennään Freqiin. Max de Reloj ’ja valitsemme a välitaajuus (välillä 1.326 – 1.482) joka hidastaa prosessoriamme ja säästää paljon akkua. Voit tehdä muutokset napsauttamalla Käytä ja kaikki on valmis.

Löydämme myös muita vaihtoehtoja, kuten Minimi kellotaajuus, kuvernööri (vastaa prosessorin nopeammin / hitaammin säätämisestä); ja I / O Planner (luku- / kirjoituspyyntöjen tietokone).

Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on mennä sovelluksen keskuspaneeliin ja avata kyseinen sovellus, ja heti siirrytään näytön oikeaan yläosaan ja painetaan siellä, missä se lukee.suurin kellotaajuus”. Tässä vaiheessa voimme nähdä kaikki matkapuhelimen prosessorin nopeudet.

Meidän on valittava yksi CPU: n välitaajuus 1,326 GHz Tällä tavalla päivittäiset tehtävät voidaan suorittaa vaikuttamatta laitteemme suorituskykyyn millään tavalla. Sen jälkeen meidän on painettava ’Käytä’

Tässä vaiheessa meillä on prosessori, jonka nopeus on pienempi, ja tämä välillisesti auttaa säästämään energiaa.

Muiden säätöjen tekeminen ei ole suositeltavaa, vielä vähemmän valintaruudun valitseminen.soveltaa käynnistykseen’No, jos teemme niin, kun käynnistämme matkapuhelimen uudelleen, palautamme aiemmin muutetun nopeuden. Tällä tavoin prosessorimme nopeus ja siten välillisesti matkapuhelimen energiansäästö vaikuttavat.

Kun olet suorittanut kaikki nämä vaiheet ja asetukset, voit käyttää matkapuhelintasi pidemmän aikaa ja näin se myös pidentää akun käyttöikää.

call of duty peli

Mitkä sovellukset kuluttavat enemmän akkua matkapuhelimessa?

Tämä voidaan määrittää katsomalla sovelluksia, joita käytämme päivittäin. Voit tarkastella tätä vaihtoehtoa, menemme Asetukset> Akku. Täältä löydät luettelon äskettäin käytetyistä sovelluksista ja niiden akun prosenttiosuuden.

Käytetyistä sovelluksista on kuitenkin arvio kuluttavat suuren osan akusta; joukossa ovat Google, Facebook, Messenger, WhatsApp, Gmail, Amazon, Uber Taxi, YouTube Music, Instagram ja jotkut muut.

Muut Android -sovellukset akun säästämiseksi

Joitakin erittäin suositeltavia ja helppokäyttöisiä vaihtoehtoja löytyy:

  • Battery Doctor, joka on saatavana sekä Androidille että iOS: lle, sisältää taustalla olevat sovellusten pysäytysvaihtoehdot, a akun jäähdytystyökalu, hallitsee akkua erikoisjärjestelmällä ja antaa tietoja akusta.
  • DU -akun säästö; Viiden tähden arvosanalla Google Play -kaupassa se on erinomainen sovellus akun hallinta. Siinä on erilaisia ​​tallennusmuotoja, ja sen avulla voit luoda muita omien profiiliesi kautta.
  • Greenify on sovellus, jonka päätehtävä on analysoi mobiilijärjestelmääsi ja siten etsi tarpeettomat käynnissä olevat sovellukset asettamalla ne tilapäiseen horrostilaan.
  • JuiceDefender on toinen analyyttisen muotoilun sovellus. Tämä hallitsee kaikkia kuluttavia toimintoja suuri akun prosenttiosuus, kuten Wi-Fi, kirkkaus, mobiilidata jne.

Vinkkejä Android -laitteen akun hyödyntämiseen

Jos haluat valita yksinkertaisempia ja helpommin saatavilla olevia vaihtoehtoja (tallennustila) sovelluksen lataamiseen ja laitteen akun säästämiseen, on muitakin vaihtoehtoja joihin voit turvautua ja jotka löytyvät matkapuhelimeesi perustuvista vaihtoehdoista.

säästää akkua No Frills CPU Control -säätimellä

Säädä näytön kirkkautta

Näytön kirkkaus on toiminto, joka kuluttaa paljon akkua, joten voit säätää kirkkauden hyväksyttävään määrään ja mahdollistaa matkapuhelimen käytön ilman ongelmia. Tämä vaihtoehto löytyy yleensä asetuspalkista, joka näytetään, kun pyyhkäise näytön yläreunaa.

Poista Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydet käytöstä

Jos et käytä Internet -yhteyttä ja sinun on kiireesti säästettävä akkua, tämä vaihtoehto toimii hyvin hätävaihtoehtona. Lisäksi se on aina hyvä pidä Bluetooth -yhteys pois päältä kun et käytä sitä.

Lentokonetilan aktivointi voi myös olla vaihtoehtoSe rajoittaa kuitenkin puheluita, yhteyksiä (Wifi, data) ja viestejä ei vastaanoteta.

Sammuta GPS

Paikkavaihtoehdon pitäminen aktiivisena koko ajan voi myös kuluttaa huomattavan akun prosenttiosuuden aina se on hyvä vaihtoehto pitää se pois päältä ja aktivoida se uudelleen vain silloin kun sitä tarvitset.

Sulje taustasovellukset

Taustasovellukset ovat niitä he jatkavat palvelua, vaikka et käyttäisikään niitä ja kuluttavat tietyn prosenttiosuuden akusta.

Voit poistaa ne käytöstä siirtymällä kohtaan Asetukset> Sovellukset> Sovellusten hallinta; Valitsemme sovelluksen, jonka haluamme sulkea, ja napsautat Pakota pysäytys -vaihtoehtoa, joka keskeyttää sen väliaikaisesti.

Aktivoi virransäästötila

Se on luultavasti tehokkain vaihtoehto, koska laite tuo tämän vaihtoehdon, joka pystyy suoraan hallitsemaan mobiilijärjestelmää akun säästämiseksi. Voimme löytää sen avattavasta palkista näytön yläreunassa tai Asetukset-valikossa.