Skip to content

Kuinka käyttää matkapuhelimiani television kanssa?

2 de syyskuu de 2021
telefono app televisor 14357

Oletko kuullut matkapuhelimista, joissa on televisio mukana? Varmasti sinulla oli, ja se on totta, monet valmistajat ovat suunnitelleet matkapuhelimet ja televisio mukana.

Älypuhelinteollisuuden suuren teknologisen kehityksen ansiosta on voitu kehittää suuri määrä toimintoja ja työkaluja, jotta laitteemme voivat suorittaa enemmän tehtäviä. Yksi matkapuhelimiin sisällytetyistä toiminnoista on televisio, jotta voidaan vastata eri käyttäjien tarpeisiin.

Joten jos sinulla on älypuhelin, voit käyttää mobiililaitettasi katso kaikki haluamasi sarjatkäytännössä muuttamalla sen televisioksi. Lisäksi, Nämä matkapuhelimet, joissa on televisio, mahdollistavat viihteen missä tahansajopa liikenteessä.

Mitä puhelimia televisio sisältää?

Mobiililaitteen TV -toiminto oli olemassa jo vuosia sittenEnnen kuin älypuhelimet hallitsivat teollisuutta, puhuimme puhelimesta, joka voisi lähettää kanavia antennin kautta star tv i6220 Samsungilta.

Tähti -tv i6220 oli suosittu Samsungin vuonna 2009 julkaisema puhelin. Vaikka tuolloin ensimmäinen iPhone oli jo ilmestynyt, tähti -tv: llä oli paljon puhuttavaa, koska sillä oli hieman yksinkertainen muotoilu ja antenni voi toimia vastaanottajana merkki pystyä lähettämään käytännössä samaa kuin televisio, mutta mobiililaitteella. Vuosien mittaan tämä tekniikka on kuitenkin vanhentunut, koska sekä tämän että muiden laitteiden uudet laitteet täyttivät monia muita toimintoja kuin vain signaalin lähettämisen antennin kautta.

Mistä tietää, onko älypuhelimessani televisio mukana?

Useissa älypuhelimissa on TV -toiminto mukana. Lisäksi niissä on muita ominaisuuksia, kuten suuri näyttö, jonka avulla voit nauttia paljon enemmän television laajennuksesta missä tahansa. Tästä syystä olemme tällä kertaa valinneet joitain näistä malleista sinulle, jotta voit ottaa ne huomioon, jos etsit matkapuhelinta, jossa on televisio.

Parhaat mallit

Moto C plus: Tämän matkapuhelimen lisäksi on mahdollisuus katsella televisiota, siinä on 5-tuumainen näyttö ja erittäin tehokas ja nopeasti latautuva akku, jonka avulla voit katsella ohjelmia pidempään.

Motorola TV: Tässä puhelimessa on 5,9 tuuman näyttö, joten voit nauttia suosikkisarjastasi HD-laadulla.

LG Q6: Tämä älypuhelin tarjoaa erinomaista laatua hyvään hintaan. Lisäksi siinä on edellisten mallien tapaan myös suuri 5,5 Full HD -näyttö.

Osto -opas

Ennen uuden matkapuhelimen ostamista on tärkeää lue tekniset tiedot varmistaaksesi, että heillä on televisio mukana. No, jos matkapuhelimella ei ole näitä ominaisuuksia, se ei vastaanota signaalia, joten et voi nauttia televisiosta.

Lisäksi matkapuhelimen hankkiminen television mukana ei yleensä ole niin kallista, koska TV -palvelu on täysin ilmainen. Siksi, jos haluat ostaa matkapuhelimen, jossa on televisio, suosittelemme, että etsit Internetiä, koska tällä tavalla voit valita itsellesi parhaan näistä malleista ja jopa paremmilla tarjouksilla.

Kuinka muuttaa puhelimeni televisioksi

Siitä huolimatta jotkin nykyiset mobiililaitteet heillä ei ole antennia, Se ei tarkoita, etteivät he voisi suorittaa samaa roolia kuin televisio. Tästä syystä alla näytämme, kuinka voit muuttaa älypuhelimesi televisioksi sekä Androidissa että iOS: ssa.

Android

On monia alustoja ja verkkosivuja, joiden avulla voit katsella sarjoja ja elokuvia mobiililaitteeltasi, kuten Netflix, ja jotta voit käyttää sitä, sinun on vain ladattava sovellus ja ostettava tili alustalta.

Jos kuitenkin haluat katsella televisiota suoraan laitteeltasi, sinun on ostettava digitaalinen tv -viritin ja liitä se sitten laitteeseesi, koska tämän toiminnon sisältävän puhelimen hankkiminen käyttöjärjestelmään voi olla erittäin vaikea tehtävä näiden laitteiden niukkuuden vuoksi.

Digitaaliset televisiovirittimet ovat työkaluja tai lisävarusteita, joihin voit helposti päästä mistä tahansa elektroniikkaliikkeestä tai joka myy lisävarusteita puhelimille, kun olet ostanut TV -virittimen Android -puhelimeesi, aloita alla olevien ohjeiden mukaisesti lähettää tv -kanavia älypuhelimesta:

  1. Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on ladata sovellus osoitteestaPadTV HD mobiililaitteellasi, koska sen avulla voit lähettää televisiokanavia, kun käytät TV -viritintä.
  2. Sovelluksen lataamisen jälkeenliitä TV -viritin puhelimeesi.
  3. Käytä sovitinta, jos virittimessä ei ole puhelimesi kanssa yhteensopivaa tuloa.
  4. Kun olet liittänyt virittimen puhelimeen, sinun on avattava PadTV HD -sovellus.
  5. Mitä on vielä tehtävä, on valita kanava, jota haluat katsella matkapuhelimellasi.
  6. Ja valmis!Voit nyt käyttää Android -puhelintasi ikään kuin televisiona. On huomattava, että TV -virittimen käyttämiseksi sinun ei tarvitse aktivoida mobiilidataasi tai olla yhteydessä Internet -verkkoon, koska tämä työkalu toimii suoraan antenni.

ios

Android -laitteiden tapaan voit myös nauttia Netflix -ohjelmoinnista iPhonesta, jonka käyttöjärjestelmä on iOS 13.0. Lisäksi on olemassa myös muita alustoja, kuten Disney Plus, joiden avulla voit nauttia erilaisista ohjelmista mobiililaitteellasi.

puhelin televisiolla

Mobiilinäytön näkyminen televisiossa – tärkeimmät sovellukset ja vinkit

Sen lisäksi, että voit nauttia suosikkiohjelmistasi matkapuhelimestasi, voit myös kaksinkertaistaa näytön. Tämä työkalu on erittäin ihanteellinen, jos haluat katsella ohjelmaa televisiostasi, näyttää esittelyn, valokuvia tai pelata pelejä. On olemassa useita tapoja tehdä se, ja sitten selitämme lyhyesti joitain niistä.

DLNA: Tämän vaihtoehdon avulla voit yhdistää matkapuhelimesi televisioon Wi-Fi-verkon kautta. Tätä varten molemmat on kytkettävä samaan reitittimeen, jonka jälkeen aktivoit matkapuhelimesi DLNA: n, jotta se tunnistaa television.

HDMI -liitin: Toinen vaihtoehto mobiililaitteen liittämiseen televisioon on HDMI -kaapeli, jonka avulla voit helposti kopioida näytön.

Google Chromecast: Jos sinulla on Google Chromecast, voit yhdistää matkapuhelimesi televisioon erittäin helposti ilman ärsyttäviä kaapeleita. Lisäksi nämä eivät yleensä ole kovin kalliita.

Apple TV 4K: Kuten edellinen, tämän lisälaitteen avulla voit liittää iPhonen televisioon yksinkertaisella tavalla.

Lisäksi on olemassa erilaisia ​​sovelluksia, joiden avulla voit helposti kopioida näytön ja jopa joillakin Android -laitteilla on käyttöjärjestelmänsä toiminto, jonka avulla voimme ohjaa televisiota laitteeseen oletusarvoisesti asennetun sovelluksen tai ohjelman kautta, jotta se voi toimia kauko -ohjaimena, mistä voi olla suurta apua silloin, kun haluat käyttää televisiota etkä muista mihin olet jättänyt kaukosäätimen sama.

Mutta se ei ole kaikki, on olemassa muita keinoja muuttaa televisiosi älytelevisioksi, jotta voit ladata ja käyttää sovelluksia, jotka tavallisesti löytyvät television älypuhelimista, ja voit myös katsella sarjaelokuvia eri alustoilla, kuten Netflix, Amazon Prime Video, HBO, Disney +, Fox -sovellukset, muun muassa. Yksi yleisimmin käytetyistä laitteista tähän on TV Box, jonka voit liittää mihin tahansa televisioon riippumatta siitä, onko se Smart TV vai ei.