Skip to content

Sovellukset tekstin lisäämiseen valokuviin – Android tai iOS

4 de syyskuu de 2021
anadir texto imagen 14494

Valokuvista on tullut ihmisten paras henkilökohtainen brändi, joka tekee hetkistä jotain unohtumaton ja pysyvä ajassa. Joten koska mahdollisuus jakaa ne sosiaalisissa verkostoissa, haku löytää kuva, joka näyttää ihanteellisen viestin, on vain lisääntynyt.

Huolimatta siitä, että eri sosiaalisen median alustoilla on osio laita tekstiä kuvateksteihin, monta kertaa tämä ei riitä. On siis oltava muokkausohjelma, jonka avulla voit kirjoittaa tekstejä valokuviin ja kuviin.

Siksi näytämme sinulle, mikä sovellus, jota voit käyttää, auttaa sinua kirjoittaa tai laittaa tekstejä valokuviin ja kuviin mobiililaitteellasi.

Mitkä ovat parhaat kuvankäsittelyohjelmat?

Vuonna miracomosehace puhumme sinulle joitakin parhaista sovelluksista Muokkaa valokuvia matkapuhelimestasi kiinnittämällä erityistä huomiota.

PhotoGrid

Jos sinulla on Android -laite, PhotoGrid -sovellus on yksi parhaista vaihtoehdoista, jos haluat löytää työkalun laita tekstiä kuvillesi ja valokuvillesi yksinkertaisella tavalla ja monipuolinen. Tämän sovelluksen avulla voit myös luoda kollaaseja ja muokata valokuvia Android -laitteestasi monenlaisilla vaihtoehdoilla tekstien lisäämiseen valokuviin.

Phonto

Samoin toinen käytettävissä oleva vaihtoehto on Phonto -sovellus. Tämä sovellus on yksi parhaista valokuvien kirjoittamisessa ja tekstin asettamisessa, koska se tarjoaa sinulle yli 400 erilaista fonttia. Lisäksi voit määrittää tekstin koon mieltymystesi mukaan sekä värin, kaltevuuden ja alleviivauksen muiden ominaisuuksien mukaan.

Lisää tekstiä valokuvaan

Toisaalta, jos haluat käyttää sovellusta kirjoittaaksesi tekstiä valokuviin yksinomaan Androidista, textO -sovellus on vaihtoehto sinulle. Tämä sovellus on saatavana vain tähän käyttöjärjestelmään, mikä on etu, kun harkitaan erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka liittyvät tekstin lisäämiseen valokuviin. TextO: ssa on useita malleja, värejä ja fontteja.

Sovellukset tekstien kirjoittamiseen valokuviin iOS: ssä

Melko täydellinen vaihtoehto käytettävissänne, jos haluat, että iOS -laitteellasi on työkalu, jonka avulla voit laita tekstiä valokuvillesi ja kuvillesi on Textgram -sovellus. Tällä alustalla on erivärisiä taustoja, malleja ja lukuisia kirjasintyyppejä, jotta voit laittaa tekstiä valokuvaasi haluamallasi tavalla.

Samalla tavalla ,. PicsArt -kuvankäsittelyohjelma Siinä on vaihtoehto, jonka avulla voit kirjoittaa haluamasi tekstin kuvaasi. Lisäksi PicsArt -sovelluksessa on työkalu valokuvien taustan muuttamiseen tai poistamiseen, jotta voit myöhemmin sijoittaa haluamasi tekstin haluamallasi tavalla.

Tyypillinen Pro on toinen vaihtoehto valokuvien tekstin lisäämiselle. Se on sovellus yksinomaan iPhone- ja iOS -käyttöjärjestelmille ja sen avulla voit muuttaa fontin tyyliä mieltymystesi mukaan, jotta saat lempikuvasi ihanteellisen kosketuksen kirjallisella viestillä.

ihmiset siirtävät kirjaimia

Vaihtoehtoja tekstin kirjoittamiseen tai asettamiseen valokuviin sovellusten avulla

Jos et ole vielä vakuuttanut itseäsi suosituksessamme mainituilla sovelluksilla, älä huoli. Jos se mitä haluat on ei tarvitse integroida ylimääräistä sovellusta laitteellesi, jotta voit kirjoittaa tekstiä valokuvillesi, sinulla on jo joitakin vaihtoehtoja, jotka sinulla todennäköisesti on.

Yksi näistä vaihtoehdoista, jotka ovat käden ulottuvilla, on Word -tekstin luomissovellus. Huolimatta tekstin luomisohjelmasta, Wordissa on työkalu, jonka avulla voit muokata kuvaa tekstillä Android- tai iOS -matkapuhelimesta.

Toisaalta voit myös kirjoittaa tai laittaa tekstiä kuviin WhatsApp -viestisovelluksesta. Tämän sovelluksen avulla voit muokata valokuvia ja kuvia helposti ennen niiden lähettämistä yhteystietoihisi tai tilaasi. Voit siis käyttää a työkalu tekstien lisäämiseen valokuviin tästä sovelluksesta.

Tällä tavalla voit laittaa tai kirjoittaa tekstejä valokuvillesi ja kuvillesi yksinkertaisella tavalla niiden tekemiseksi näyttää upealta ja haluamallasi tavalla.

Lisää tarinoihisi erityinen teksti

Jokin aika sitten joukkue Instagram ja Facebook sisälsivät näiden sosiaalisten verkostojen toimintoihin ”tarinat”, jotka ovat vain lyhyitä noin 30 sekunnin videoita, jotka katoavat 24 tuntia julkaisemisen jälkeen, tässä toiminnossa on silmiinpistävää, että ihmiset voivat lisätä tarroja, hymiöitä ja piirustuksia koristamaan näitä tarinoita, joten heillä on hyvä sovellus tekstin lisäämiseen tarinoistasi on tullut välttämättömyys.

Avaa

Tämän sovelluksen avulla voit muokata tarinoitasi ja Valitse yli 300 mallista, jotta voit luoda ainutlaatuisia malleja jotka erottuvat yhteystiedoistasi. Siinä on suuri määrä fontteja ja kehittyneitä tekstityökaluja, voit valita hyvästä tyylien, tarrojen, tekstuurien, äärettömien taustojen kirjastosta, lyhyesti sanottuna sinulla on suuri määrä resursseja luoda osuvia ja unohtumattomia tarinoita ammattilaisen kanssa viedä loppuun.

UnFoldin avulla voit jakaa tarinasi WhatsApp, Facebook, TikTok, Instagram ja Snapchat.

instagramin tarinoita

Laita tekstiä ja muokkaa kuvia verkossa

Se on tällä hetkellä erittäin muodikasta käytä verkkotyökaluja viestiesi luomiseen, tarinoita ja kuvia, jotka haluat jakaa sosiaalisissa verkostoissasi. Suosituimpien joukossa voimme kertoa teille kahdesta:

Canva

Canva on yksi suosituimmista online -kuvan ja tekstin muokkaustyökaluista, sillä on satoja muokkaustyökaluja mistä voit aloittaa viestiesi suunnittelun yhdestä tuhansista valmiiksi suunnitelluista malleistasi, jotka sinulla on käytettävissänneJoten sinun ei tarvitse alkaa luoda mitään alusta, ellet halua. Jopa tunnetut tuotemerkit käyttävät tätä alustaa, koska yksi sen monista eduista on se, että voit jakaa projektisi muiden ihmisten kanssa ja ihmisryhmän kesken, jotta voit suunnitella ja hallita jokaista brändisi mallia.

Saat ammattimaisen viimeistelyn ja kaiken ilman tietoa suunnittelu- ja valokuvien retusointiohjelmista, Canva on ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista niille, jotka haluavat käyttää helppoa työkalua, mutta ammattimaisella viimeistelyllä.

TextArt

TextArt, Text to photo tai Photo text edit on tehokas ilmainen sovellus, jonka avulla voit lisätä tekstiä kaikkiin haluamiisi kuviin helposti, yksinkertaisten työkalujen ansiosta sinun on vain valittava kuva, valittava tekstiruutu kirjoittaaksesi tekstin, jonka haluat lisätä, ja sieltä, sinun on valittava sadoista tyyleistä, kirjasimista, väreistä ja tehosteista joten kuvasi näyttävät erittäin ammattimaisilta.

Voit ladata tämän sovelluksen ja käytössäsi on yli 800 taiteellista fonttia, voit muokata kuvasi peittävyyttä, väriä, sijaintia ja perspektiiviäVoit myös muuttaa valokuviesi kulmaa, antaa varjoa, ääriviivoja ja kirkkautta valitsemillesi kirjasimille, sovellus tarjoaa myös tarroja, oletustaustoja, lyhyesti sanottuna, sinulla ei ole resursseja kuvien jakamiseen näyttämään ainutlaatuiselta ja ammattilaisilta .

3d -efekti

3D -tekstin lisääminen valokuviin

Jos haluat antaa valokuvillesi näyttävämmän kosketuksen ja korosta a -painikkeella teksti, jossa on 3D -tehoste käytettävissäsi ovat seuraavat sovellukset:

Lataa Pixellab

Tämä on erittäin monipuolinen sovellus, jonka avulla voit valita tekstin, jossa on satoja erilaisia ​​tehosteita, mukaan lukien 3D -teksti, kun olet valinnut sen, voit valita kuvan, jonka haluat liittää tekstiin, ja siitä hetkestä lähtien sovellus opastaa sinua värin, koon ja kuvanlaadun mukauttamisessa ja useita elementtejä, jotka jättävät ammattimaisen viimeistelyn taiteellisille sävellyksillesi. Se on täysin ilmainen ja erittäin hyödyllinen sovellus, sinun tarvitsee vain laittaa luovuutesi toimimaan.

Yli

Erittäin tehokas sovellus, löydät sen täydellä nimellä: Yli: Muokkaa ja lisää tekstiä valokuviin, sen avulla voit muokata kaikkia valokuviasi, mutta tätä sovellusta on optimoitu niille, jotka haluavat korostaa henkilökohtaista brändiään sosiaalisen median kautta. Siinä on satoja valmiiksi ladattuja malleja ja malleja, joita voit käyttää koko valikosta, jossa voit valita Instagram -tarinan, profiilikuvan, Facebook -viestin, korttien ja monien muiden luokkien luomisen tarpeidesi mukaan.

Vaikka valtaosa tämän sovelluksen sisällöstä on ilmaista, joissakin malleissa on Premium -luokitus joten jos haluat käyttää niitä, sinun on suoritettava yksi maksu, jotta voit käyttää niitä.