Skip to content

Ostosten aktivointi tai deaktivointi sovelluksessa – Android tai iOS

2 de syyskuu de 2021
telefono aplicaciones playstore 14525

Pelit ovat olleet erittäin innovatiivinen vuosien varrella. Monille käyttäjille pelit ovat parhaita ja mitä he tekevät eniten, pelaavat. Jotta voit ladata pelejä, nauti niistä täysillä, nosta tasoja, paranna niiden hahmoja ja kiinnikkeitä.

Pelit ovat melko yleisiä ympäri maailmaa ja enemmän niitä, jotka lisäävät ostoksia sovellukseensa. Tämä toimii, jotta käyttäjä voi maksaa ostaa jalokiviä, liikkeitä, pelin sisäisen esineen, telineen tai uuden hahmon. Kaikki tämä riippuu pelistä, jonka fani olet ja haluat tehdä ostoksen. Tämä tehdään Google Playstoren kautta, jonka voit ladata kiinalaiseen puhelimeen.

Sovelluksen sisäisten ostosten toiminta

Sovelluksen sisäisten ostosten toiminta perustuu tuotteen aktivointi tai palvelu maksun kautta. Mainittu toiminta luokitellaan kulutustarvikkeisiin, kulutustarvikkeisiin ja uusiutuviin ostoihin.

The kulutustarvikkeita He veloittavat palvelusta, joka loppuu, kun käytät sitä. Ostokset ei kulutusosia ne vaativat vain yhden maksun palvelun aktivoimiseksi tai eston poistamiseksi. Uusiutuvat energialähteet on kuitenkin peruutettava kuukausittain.

Sovelluksen sisäiset ostokset

Kuten aiemmin mainitsimme, voimme suorittaa nämä mikrotransaktiot, kun haluamme avata hahmon tai vaihtoehtoja. Sinun pitäisi tietää se tämäntyyppiset ostot ovat pysyviä, se tarkoittaa, että kun avaamme haluamamme lukituksen, saamme sen ikuisesti, vaikka poistat pelin muutamaa päivää myöhemmin.

Joten ennen hahmon ostamista ajattele sitä ja valitse sinulle parhaiten sopiva voittaa. Jos olet tavallinen pelaaja, sinun pitäisi tietää, että on olemassa sovellus, joka säästää älypuhelimesi akkua ja pelaa pidempään.

On myös mahdollisuus, että voit tehdä ostoksia kulutustarvikkeita vastaanovat tapahtumia, joita suoritamme rahakkeita, sydämiä, jalokiviä ja kolikoita vastaan. Yleensä tämä tarkoittaa ostosten tekemistä pelissä tai siirtymistä uudelle tasolle. Kun käytät kaikkia näitä ”pelimerkkejä” tai mitä niitä kutsutaan pelistäsi riippuen, sinun on ostettava enemmän, koska ne eivät ole loputtomia.

Toinen yleisimmistä ostoista on tilauksia, ostat tai maksat hahmon tilauksesta, joka kiinnostaa sinua niin paljon, mutta on vain tietyssä vaiheessa peliä.

Lataamme yleensä ilmaisia ​​pelejä, mutta monta kertaa Näiden ilmaisten pelien mukana tulee sovelluksen sisäisiä ostoksia (jotka eivät ole pakollisia), mutta voimme silti nähdä, että parhaat esineet, kiinnikkeet tai puvut on ostettava oikealla rahalla, ja tässä kysytään itseltämme, maksammeko haluamani tuotteen saamiseksi vai ei. Jos Internet -yhteytesi ei ole hyvä, et voi pelata online -pelejä, joten sinun on turvauduttava Androidin parhaisiin peleihin ilman Internetiä.

Sovelluksen sisäiset ostokset: Ota käyttöön tai poista käytöstä

Sovelluksen sisäiset ostokset koostuvat kaupallistaa sovelluksen. Kun puhutaan integroiduista ostoista, se viittaa tapaan tuottaa tuloja kehitetyn hankkeen kautta.

Saadaksesi integroituja ostoksia sovelluksessa sinun on maksettava tuotteesta, jotta voit Aktivoida ostos. Eli sinun on maksettava etu, jonka haluat saada luottokortilla, ja osto aktivoidaan. Sen sijaan, varten deaktivoida Tämän integroidun ostoksen yhteydessä sinun on peruutettava maksu tai tilaus suoraan sovelluksessa.

Apple Storessa

Sovelluksen sisäisten ostosten tekeminen iOS: ssä App Storen kautta katsotaan turvallisemmaksi. Tämä johtuu siitä, että sovellusten lataamisen aikana, jos haluat tehdä ostoksen sovelluksessa, App Store tekee sen pyytää lupia turvallisuussyistä välttääksesi vahingossa tapahtuvan ostamisen.

Google Play Kaupassa

Kun lataat ilmaisen sovelluksen Androidille, Google Play Kauppa näyttää meille sovelluksen tiedot. Ensin se näyttää ruutu tulee näkyviin että kun sovellus on asennettu, siinä on integroituja ostoksia, jotka voidaan aktivoida suorittamalla korttimaksu Play Kaupan kautta.

henkilö, jolla on puhelin, poista sovellusostot käytöstä

Kuinka aktivoin sovelluksen sisäiset ostokset?

Monet ihmiset eivät ole lainkaan kiinnostuneita ostamaan peliä. Mutta aivan kuten on olemassa sellaisia ​​ihmisiä, on myös niitä, jotka ovat riippuvaisia ​​tai he rakastavat ostaa asioita parantaakseen peliään. Toinen tapa saada pelit tuntumaan paremmilta on parantaa grafiikkaa GL Toolsilla. Jos kuitenkin haluat tehdä ostoksen, sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

Sinun on ensin siirryttävä Google Play -kauppaan Android -puhelimellasi. Etsi kolme vaakasuoraa raitaa, jotka ovat näytön yläosassa, kun painat, näemme, että sivuvalikko tulee näkyviin. Paina asetuksia ja etsi osa, jossa se lukee ”pyydä todennusta ostaessasi” ja lopuksi napsauta kyseistä osaa ja valitse haluamasi vaihtoehto.

Haluan poistaa sovelluksen sisäiset ostokset käytöstä

Aika hassua tosiasia, että voidaksemme ostaa esineitä pelistämme luottokortillamme, jotain, joka ei koskaan tullut mieleemme, on se, että voisimme ostaa asun, joka mainostaa minua oikealla rahalla. Joten voimme säästää paljon aikaa ja näytämme myös erittäin alkuperäiseltä.

vaihtaa maksuluottokortteja

Jos haluat voimaa poistaa sovelluksen sisäiset ostokset käytöstä puhelimessasi välttääksesi ei -toivotut ostokset. Sinun on suoritettava seuraavat vaiheet, jotka ovat pohjimmiltaan samat kuin edelliset, vain muuttamalla joitain asioita viimeisessä osassa.

Siirry ensin Google Play Kauppa -sovellukseen ja valitse näytön sivussa oleva valikko, kirjoita asetukset ja näet ”käyttäjän ohjaimet” eri vaihtoehdoilla, kun poistut ”pyydä todennusta ostoksille” Valita ”ei milloinkaan”. Tällä tavalla integroidut ostokset deaktivoidaan ja voit käyttää pelejä ja sovelluksia ilman riskiä ostaa.