Skip to content

Kuinka peruuttaa maksullisen iTranslate-tilaukseni Androidista tai iOS:stä?

3 de toukokuu de 2022
app traduccion

iTranslate on yksi eniten käytetyistä sovelluksista käännös yli 100 eri kielellä. Sen avulla voit opiskella kieltä, jota tarvitset tai haluat oppia. Tästä huolimatta on käyttäjiä, jotka vaativat poistumista. Niin monet eivät tiedä prosessia sen tekemiseen. Tällä kertaa kerromme, kuinka voit poistaa maksullisen tilauksen iTranslatesta Android- tai iOS-käyttöjärjestelmässä.

Mitä minun tulee tehdä peruuttaakseni iTranslate-tilauksen iOS-mobiililaitteellani?

Suuri osa käyttäjistä hankki pro-mallin. Versio tekstien kääntämiseen ilman verkkoyhteyttä. Kuitenkin eri syistä haluat peruuttaa tilauksesi. Seuraavaksi näytämme sinulle tavan peruuttaa sovelluksen rekisteröinti iOS-mobiililaitteellasi.

Sinun tarvitsee vain mennä asetuksiin. Napauta sitten Apple ID. Seurata, vieritä alas rekisteröintivaihtoehtoon. Kun olet siellä, sinun on valittava sovellus, jonka haluat poistaa. Napsauta peruuta tilaus ja peruuta ilmaisen kokeilujakson tilaus sivun lopussa.

Arvostat viestiä, joka ilmoittaa sovelluksen päättymisestä, jos peruutat sen. Lopeta jäädytys napauttamalla Vahvista. Odota sitten, kunnes se poistetaan, ja tarkista suorittamalla sama menetelmä.

Kun käyt läpi vaiheet tilausten poistamiseksi käytöstä iPhonessa tai iPadissa etkä näe palvelun lopettamisvaihtoehtoa. On todennäköistä, että sinun on tehtävä haku kyseisestä sovelluksesta tai neuvoteltava palveluntarjoajan kanssa.

Peruuta iTranslate-maksu asetuksista

Tilauksen maksaminen iPhone- tai iPad-laitteella. Sinun on suoritettava sinulle tarjoamamme prosessi seuraavien vaiheiden avulla:

  • Siirry Asetukset-sovellukseen. Napsauta nimeäsi ja napauta Tilaukset. Myöhemmin napauta sovellusta, jota haluat hallita. Etkö huomaa etsimääsi sovellusta?. Napsauta ’Peruuta rekisteröinti’.
  • Jos haluat peruuttaa ’Apple One’n. Ja säilytä useita sovelluksia. Napsauta ’Valitse yksittäiset palvelut’. Jos et arvosta vaihtoehtoa Peruuta. Tämä johtuu siitä, että sovellus on jo poistettu, eikä se näy uudelleen.

Muista, että jos sovelluksen alareunassa lukee ”Voimassaolo päättyy”, se tarkoittaa, että se on jo peruutettu. Jos sovellus on käytössä, siinä lukee ”Uusi päivämäärä”.

Poista tilaus tilauksista

Kumoaa sen millään tavalla. Suorita laitteellasi, olipa se sitten iPhone tai iPad, alla tarjoamamme menetelmä seuraavasti:

  • Ensimmäinen, mene Asetuksiin ja napsauta nimeäsi.
  • Napauta sitten iTunesia ja App Storea. Jo sisällä huomaat osion ”Apple ID” yläosassa, napsauta sitä.
  • Napsauta seuraavaksi Näytä Apple ID. Avaa lukitus Touch ID:llä tai Face ID:llä.

käyttämällä iphone-laitetta

Kun tämä on tehty, näet tilitietosi. Vieritä alas löytääksesi ”Tilaukset”-otsikon. Ne, jotka sinulla on aktiivisena, näytetään. Napsauta Peruuta rekisteröinti. Ja siinä kaikki, et voi enää käyttää iTraslatea WhatsAppin kääntämiseen.

Kuinka peruuttaa iTranslate-tilaukseni Android-laitteeltani?

matkapuhelimessa. Voit peruuttaa iTranslate-sovelluksen rekisteröinnin Google Playssa. Android-sovelluskauppa. Jos haluat saavuttaa tämän, suorita seuraava prosessi:

  1. Kirjaudu sisään sovellukseen. Myöhemmin, avaa sivuosa vierittämällä oikealle.
  2. Valitse ”Tilaukset”. Huomaat, että ne kaikki näytetään kokonaan. Napsauta sitä, jonka haluat poistaa tässä tapauksessa iTranslatesta, ja napsauta ’Poista tilaus’.

App Storesta ”Play Store”

Jos pidät peruuttaa tämän sovelluksen tilaus, mitä sinun tulee tehdä, on seuraava: ensimmäinen asia on astua kauppaan. Napsauta sitten profiilikuvaa ja napsauta maksut ja rekisteröinnit. Napauta seuraavaksi tilauksia. Valitse sovellus, jonka sovellus on käytössä ja jonka haluat ohittaa. Sinun on napsautettava ’Ratkaise rekisteröinti’. Tällä tavalla olet jo peruuttanut iTranslate-kielikäännössovelluksen.

tyttö käyttää matkapuhelinta

Peruuta ”Maksut ja tilaukset” tilaus

Voit poistaa sovelluksia, joista maksat, käyttämällä Apple Payta iPhonessa. Noudata seuraavaksi antamaamme menetelmää:

  • Siirry asetussovellukseen ja napsauta nimeäsi. ensimmäinen sisäänkäynti yläalueelta. Valitse ”iTunes Store ja App Store”.
  • Napsauta sitten Apple ID. Joka näkyy näytön yläosassa.
  • Valitse avattavasta luettelosta ”Näytä Apple ID”, sieltä löydät ”Tilaukset” ja siirryt osioon. Napauta punaista tekstiä, jossa lukee ”Kumoa rekisteröinti”..

Peräkkäin se peruutetaan. Joissain tapauksissa voi kuitenkin käydä niin, että sinulla on pääsy palveluun seuraavan maksun päättymisjakson aikana. Kun sovellustiedoston päivämäärä saapuu, tulot rajoitetaan ja joudut maksamaan uudelleen.

Sinun tulee tietää tämä, jos peruutat maksullisen tilauksen. Voitko jatka käyttöä viimeiseen laskutuspäivään asti. Jos teet sen ilmaisen kokeilujakson aikana. Et ehkä voi käyttää sovellusta heti.