Skip to content

Ilman tilausta palveluun 33: Kuinka korjata tämä virhe matkapuhelimessani?

2 de syyskuu de 2021
telefono tarjeta sim 14478

Ihmiset ovat erittäin kommunikoivia olentoja, ja itse asiassa koko elämämme kuluu aina kommunikoinnissa muiden ihmisten kanssa, joiden kanssa myös asumme tällä maapallolla. Se on normaalia, koska ihminen se on sosiaalinen elävä olento ja tämä johti yhteiskunnan luomiseen.

Tämän yhteiskunnan luomisen ansiosta ihmiset ovat löytäneet monia tapoja kommunikoida tehokkaasti keskenään. Yksi tapa, jolla välitöntä ja joukkoviestintää standardoitiin, olivat matkapuhelimet, jotka ovat helpottaneet suuresti ihmisten välistä kommunikaatioprosessia ja mahdollistavat kenen tahansa kommunikoida kollegoidensa kanssa. mistä päin maailmaa tahansa. Usein nämä laitteet kuitenkin altistuvat toimintahäiriöille.

Harvinainen, mutta erittäin ärsyttävä on se, kun Android -puhelimet alkavat näyttää ikkunan, jossa lukee ”Ei tilausta palveluun 33”. Tämä virhe on erittäin helppo korjata ja siksi näytämme sinulle nopeasti.

Mikä on Ei palvelua tilaava 33 -virhe?

Tämä on ongelma se tapahtuu, kun puhelimessamme on virheitä lukiessa SIM -korttia, ja siksi matkaviestinpeiton palvelu voi kärsiä vakavasti. Kun näin tapahtuu, puhelimestamme loppuu signaali, joten emme voi soittaa puheluita, vastaanottaa puhelintietoja tai vastaanottaa ja lähettää tekstiviestejä. Tämä on kauheaa, koska se tekee puhelimesta käytännössä hyödyttömän ja ltai se riisuu sen pääominaisuudet.

Tapa, jolla puhelin ilmoittaa sinulle, että tämä virhe tapahtuu, on ärsyttävin tapa, koska sen sijaan, että kertoisi sinulle vain kerran, kun se alkaa tapahtua, se ilmoittaa sinulle aina, kun puhelin kohtaa virheen. Se tekee tämän ponnahdusilmoituksen kautta, joka on erittäin ärsyttävää ja sitä vie koko näytön.

Vaikka tämä ilmoitus voidaan poistaa napin painalluksella, sen toistuminen tekee siitä erittäin ärsyttävän käyttäjille. Siksi monet ihmiset, kun heillä on tämä virhe haluavat poistaa SIM -korttinsa ja heillä on ilmainen internet matkapuhelimessaan ilman sovelluksia. Tämä tarkoittaa, että heillä ei ole puhelukustannuksia, mutta he eivät voi soittaa tai vastaanottaa tekstiviestejä.

Kuinka voin korjata virheen ilman palvelun 33 tilaamista muutamassa vaiheessa

Tämä on menettely, joka ei vaadi paljon taitoja. Kuten aiemmin sanottiin, on tärkeää tietää, että tämä virhe johtuu SIM -kortin ja itse puhelimen välisestä kommunikaatio -ongelmasta. Tämä voi aiheuttaa ongelmia puhelimen käyttämien APN- tai tukiaseman nimen kanssa pysty vastaanottamaan signaalia antennista lähin puhelinnumero.

Jos kuulut Espanjan eri puhelinyrityksiin, tiedät, että APN -tunnusten hankkiminen ei ole suuri ongelma. Monet kuitenkin löytävät vain peruspalvelulla, joka antaa sinulle vain 2 g. Tämän vuoksi monet ihmiset keskittyivät tutkimuksiinsa selvittääkseen, miten määritetään Movistar 3g ja 4g APN. Tämä verkko on paljon parempi ja tarjoaa erittäin suuren latausnopeuden.

Kun SIM -korttisi toimii hyvin, viestintä tapahtuu nopeasti. Ei ole mikään salaisuus, että on erittäin ärsyttävää, kun tämä pieni siru alkaa tuottaa ongelmia puhelimelle. Yksi ongelma, jonka monet ihmiset ovat huomanneet, on kun matkapuhelin ei voi käyttää 4G -verkkoa normaalisti ja joutuvat pakottamaan 4G -yhteyden puhelimeen.

Ensimmäinen asia, joka meidän on selvitettävä näissä tapauksissa, on se, että tällaisella virheellä ei ole mitään tekemistä matkapuhelimen kanssa. Se on virhe, joka kuuluu puhelinyritykseen ja vaikuttaa sinuun yhteysongelmia. Voit korjata palvelun tilausvirheen 33 muutamassa vaiheessa käyttämällä joitakin temppuja, joita aiomme tarjota sinulle alla.

sim -kortit korjatakseen palveluvirheen

Aktivoi lentokonetila

Ensimmäinen temppu tai ensimmäinen vinkki tämän virheen ratkaisemiseksi on aktivoi puhelimen lentokonetilan. Tämä luo eräänlaisen uudelleenkäynnistyksen järjestelmässä, mukaan lukien matkaviestinverkot, tällä tavalla, kun lentokone on poistettu käytöstä, signaali voi näkyä ilman minkäänlaisia ​​virheitä. On suositeltavaa ottaa lentokonetila käyttöön, odottaa muutama minuutti ja kytkeä toiminto sitten pois päältä.

Poista SIM -kortti tai poista se käytöstä

Jos lentokonetilan huijaus ei toimi, voit käyttää toista vaihtoehtoa. Koska tämä ongelma kuuluu puhelinyhtiölle, sinun on keskityttävä SIM -korttiin, koska se on joka vastaa signaalin antamisesta. Sinun on vain sammutettava laite ja poistettava mainittu kortti muutamaksi minuutiksi ja asetettava se sitten takaisin matkapuhelimeen ja kytkettävä laitteeseen virta varmuudella, että virhe ei enää ilmesty.

Jos et halua poistaa SIM -korttia, voit syöttää laitteen yleiset asetukset ja etsiä verkko -osiosta vaihtoehtoa poistaa SIM -kortti käytöstä. Jos poistat SIM -kortin käytöstä, se on ikään kuin poistettu laitteesta.

Tarkista ja muuta APN -asetuksia

Kolmas riskialttiampi temppu varhaisen ratkaisun etsimiseksi, jos lentokonetila ja SIM -kortin deaktivointi eivät halua toimia hallita verkkoja manuaalisesti ja mobiililaitteiden tiedot. Tätä varten sinun on annettava puhelimen asetukset tarkistaaksesi ja muuttaaksesi asetuksia tekemällä tämän etsimällä matkapuhelinverkosta asetuksista ja muuttamalla mobiilidatan asetuksia, kunnes virhe katoaa.

puhelin pöydällä

Mitä temppuja tämän linjavirheen korjaamiseksi on?

On tärkeää muistaa, että tämä ongelma johtuu myös välittömästä katkeamisesta puhelinverkkoon, joten voit epäillä, että puhelinpalvelun keskeytyminen on syy, joka voi aiheuttaa tämän. On aina tärkeää, että varmista, että kaikki laskusi ovat ajan tasalla, jotta sinun ei tarvitse joutua kärsimään siitä, ettet voi vastaanottaa tai soittaa puheluita koodilla ”Ei palvelun 33 tilausta”.

Toinen asia, jota suosittelemme, on se, että jos sinulla on paperiliitin, sinun on löydettävä SIM -korttipaikka ja otettava se ulos puhdistamaan se. Ole varovainen, kun asetat sen takaisin sellaisenaan erittäin herkkä ja se voidaan rikkoa.

Monet ihmiset haluavat löytää ihme temppuja verkosta, ja he voivat lopulta aiheuttaa vaikeuksia korjata virheelliset määritykset tietokoneessa. Palveluvirheen 33 ratkaisemiseksi olemassa olevat temput ovat kolme, jotka olemme selittäneet aiemmin. Teemme tämän selvennyksen, jotta käyttäjät ymmärtäisivät, että lentokonetila, SIM -kortin poistaminen käytöstä ja APN -asetusten muuttaminen eivät ole 100 -prosenttisesti tehokkaita ratkaisuja, mutta ne ovat temppuja, jotka yleensä toimivat.

Vaihtoehtoisia ratkaisuja sinun pitäisi tietää

Jos nämä temput eivät ole pystyneet ratkaisemaan ongelmaa, sinulla on vain yksi vaihtoehtoinen ratkaisu. Tämä vaihtoehtoinen ratkaisu on ainoa, joka voi antaa sinulle välittömän vastauksen, ja tietysti ne ovat ainoat, jotka voivat korjata ongelman juuri. Sinun on otettava yhteyttä omaasi puhelinyhtiö niin että he etsivät välitöntä ratkaisua, koska ongelma ei ole mobiili. Puhelinteknikko ei pysty ratkaisemaan mitään, koska virhe on peräisin verkosta.