Skip to content

Ilmoittaako Snapchat jollekin, kun katsot hänen sijaintiaan Snap-kartalla

17 de marraskuu de 2021
does snapchat notify someone when you look at their snap map 1

Snapchat on kasvanut yhdeksi nopeimmin kasvavista sosiaalisen verkostoitumisen sivustoista, jolla on suuri asiakaskunta eri puolilta maailmaa. Se saa valtavan suosion ja valtavan huomion gen-z-käyttäjien keskuudessa. Alusta paranee jatkuvasti uusien ja edistyneiden ominaisuuksiensa ansiosta. Ei voida kiistää, että tästä sosiaalisesta sovelluksesta on tullut käyttäjien suosikki hetkessä.

Ansio menee laajalle suodattimille, joita sovellus tarjoaa yleisölle, ja eräille edistyneille toiminnoille, kuten Snap Map. Tämän vaihtoehdon avulla voit seurata ystäväsi sijaintia ja saada tietoa joka kerta, kun he matkustavat.

Sinun tarvitsee vain napsauttaa ystäväsi Bitmojia ja pääset tarkistamaan heidän nykyisen sijaintinsa. Vastaavasti Snapchat-yhteystietoluettelossasi olevat ystäväsi voivat nähdä sijaintisi, ellet ole aktivoinut haamutilaa.

Vaikka muiden sijainnin tarkastelemisesta on tullut melko yksinkertaista, yksi asia, jota ihmiset usein ihmettelevät sovellusta käyttäessään, on ”ilmoittaako sovellus heille, kun joku tarkistaa heidän sijaintinsa”? Tai entä jos napsautat ystäväsi Bitmojia nähdäksesi heidän sijaintinsa? Lähettääkö sovellus henkilölle ilmoituksen?

Tässä viestissä kerromme sinulle, ilmoittaako Snapchat käyttäjälle, kun joku näkee hänen sijaintinsa.

Aloitetaan.

Ilmoittaako Snapchat jollekulle, kun katsot hänen sijaintiaan?

Onko sinulla tapana tarkistaa muiden käyttäjien sijainti Snapchatissa aina, kun he julkaisevat jotain? Hyvä uutinen on, että tulet olemaan helpottunut, kun tiedät, ettei henkilö voi mitenkään tietää, että tarkistat hänen sijaintinsa. Huolimatta siitä, kuinka usein seuraat heidän sijaintinsa tilaa, voit olla varma, että sovellus ei ilmoita heille tästä.

Aiemmin, kun ominaisuus käynnistettiin, sovellus ilmoitti käyttäjille aina, kun henkilö napsauttaa Bitmojiaan seuratakseen sijaintiaan. Tämä ominaisuus ei kuitenkaan ole nyt saatavilla.

Ihmiset voisivat ottaa käyttöön mahdollisuuden saada ilmoituksia, kun joku tarkistaa sijaintinsa. Siellä oli pieni silmäpainike, jota käyttäjä saattoi napauttaa saadakseen luettelon ihmisistä, jotka ovat tarkistaneet sijaintinsa. Nyt vaihtoehto ei ole enää käytettävissä. Snapchat päivitettiin ja päivityksenä tämä ominaisuus poistettiin. Tämän jälkeen voit olla rauhassa tietäen, että kukaan ei tiedä, kun seuraat jonkun sijaintia.

Snapsien etsiminen Snap-kartalta

Ihmiset lataavat jatkuvasti tarinoita Snapchatiin. Voit helposti seurata tietyllä alueella tällä hetkellä olevien ihmisten lähettämiä snapseja. Tämä voidaan tehdä helposti, koska sinun tarvitsee vain napsauttaa Snap Map -kuvaketta. Jos kartan väri on vaaleansininen, se tarkoittaa, että vain muutama ihminen on ottanut kuvan kyseisestä sijainnista. Jos huomaat punaisen sävyn, se tarkoittaa, että useat ihmiset ovat julkaisseet kuvat kyseiselle alueelle. Tämä löytyy yleensä suosituista paikoista, joissa järjestetään erityisiä tapahtumia.

Voinko seurata minkä tahansa ystävän sijaintia?

Yksi Snap Mapin mielenkiintoisista osista on, että sen avulla voit seurata lähes kaikkien ystäväsi sijaintia tällä sosiaalisella sivustolla niin kauan kuin heillä ei ole Ghost-tilaa. Tämän lisäksi voit tarkastella vain niiden henkilöiden sijaintia, jotka ovat sallineet sinun tarkastella heidän sijaintiaan. Kuten aiemmin mainittiin, jonkun sijainnin seuranta Snapchatissa on melko yksinkertainen prosessi. Sinun pitäisi vain napsauttaa heidän Bitmojiaan tietääksesi, mistä heidän valokuvansa ovat. Jos heidän Bitmojinsa näkyy Snapchatissa, se tarkoittaa, että he ovat ladanneet tilan.

Sinun ei kuitenkaan koskaan tarvitse huolehtia siitä, että ihmiset pääsevät käsiksi niiden käyttäjien luetteloon, jotka katsoivat sijaintiaan Snapchatissa. Kukaan ei voi tietää, kuka seurasi heidän sijaintiaan. Vaihtoehto oli saatavilla muutama viikko sitten, mutta Snapchat on nyt päivittynyt, eikä tietoja niistä, jotka katsoivat sijaintiaan Bitmojin kautta, ole enää saatavilla.

Voit kuitenkin seurata niin monen henkilön sijaintitilaa kuin haluat. He eivät voi koskaan tietää, kuka seurasi heidän sijaintiaan. Yksi syistä, miksi Snapchatin uskotaan poistaneen tämän vaihtoehdon, on välttää hankaluudet, joita ihmiset todennäköisesti kohtaavat, kun heidät jää kiinni katsomasta jonkun sijaintia.

Nyt kun sovellus on antanut ihmisten nähdä ystäviensä sijainnin ilman, että heitä huomataan, ei ole mitään syytä epäröidä katsoaksesi Snapchat-yhteystietojesi sijaintitilaa. Vaihtoehto on kaikkien käyttäjien käytettävissä, ja voit käyttää sitä löytääksesi, mitä ystäväsi ovat tekemässä. Parasta on, että toiminnon käyttäminen on ehdottoman helppoa. Joten miksi odottaa? Tarkista ystäviesi tila ja tiedä heidän sijaintinsa Snapchatin kautta!