Skip to content

Image Downloader Online – Lataa kuva URL-osoitteesta

17 de marraskuu de 2021
Kuinka ladata kuva URL osoitteesta Updated 2020

Kuvan latausohjelma: Joskus löydämme verkosta ainutlaatuisia ja kiehtovia kuvia, jotka haluaisimme tallentaa älypuhelimiimme. Mutta sen tosiasian tietäminen, että kuvan lataaminen URL-osoitteesta, verkkosivustosta ja sosiaalisen median sivustoista on usein haastavaa, koska ladattavaksi ei ole olemassa erityistä vaihtoehtoa.

Joskus törmäämme postauksiin, jotka ovat erittäin inspiroivia ja motivoivia valokuvia. Mutta koska latausvaihtoehtoa ei ole saatavilla, käyttäjien on lähes mahdotonta tallentaa näitä valokuvia älypuhelimiinsa.

Olipa kyseessä Instagram tai Twitter, ainoa tapa tallentaa kuva on ottaa sen kuvakaappaus.

Entä jos haluat säilyttää kuvan laadun ja ladata sen sellaisena kuin se on puhelimessasi ilman kuvakaappausta?

Kyllä, kuulit oikein. Voit käyttää iStaunchin Image Downloaderia ladataksesi kuvia ilmaiseksi URL-osoitteesta.

Itse asiassa täältä löydät myös täydellisen oppaan kuinka ladata kaikki kuvat ja kuvat mistä tahansa verkkosivustosta URL-osoitteen kautta ja tallentaa ne zip-tiedostoon.

Kuulostaa hyvältä? Tarkista vain se.

Image Downloader

iStaunchin Image Downloader on suunniteltu yksinkertaistamaan kuvien latausprosessia URL-osoitteesta. Työkalumme avulla sinun on enää käytettävä kolmannen osapuolen kuvien lataussovelluksia.

Kuvien lataaminen URL-osoitteesta on erittäin yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain käyttää iStaunchin Image Downloader -työkalua ja liittää sen kuvan linkki, jonka haluat tallentaa matkapuhelimeesi tai tietokoneellesi.

Voit kopioida kuvan URL-osoitteen sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi kuvan lataaminen Instagramista on yhtä helppoa kuin napsauttaa kolmen pisteen painiketta kuvan oikeassa yläkulmassa ja kopioida sen URL-osoite. Kopioitu URL-osoite voidaan liittää Image Downloader -laatikkoomme.

Kun olet liittänyt linkin, paina ”Lataa kuva” -painiketta aivan linkin alla. Se siitä! kuvan lataaminen laitteellesi kestää vain muutaman sekunnin.

Lataa kuva URL-osoitteesta

Lataa kuva URL-osoitteesta on työkalumme tärkeä ominaisuus. Voit tallentaa kuvan omaan käyttöösi, eli katsoaksesi niitä offline-tilassa tai pitää niitä inspiraation lähteenä, ei ole rajoitettu.

On tärkeää huomata, että työkalumme ei tue useita kuvia. Voit tallentaa vain yhden kuvan tai videon kerrallaan.

Joskus käyttäjät päätyvät julkaisemaan nämä kuvat uudelleen ja väittävät omistavansa ne. Tämä ei ainoastaan ​​loukkaa sisällön tekijänoikeuksia, vaan se vaikuttaa alkuperäisen sisällöntuottajan sitoutumiseen ja tuloihin.

Huomautus: Emme tue sosiaalisessa mediassa kopioitujen kuvien tai videoiden laitonta käyttöä. iStaunchin Image Downloader -työkalu on vain tapa, jolla yleisö voi ladata suosikkiviestinsä matkapuhelimeesi ja katsella kuvia milloin tahansa.