Skip to content

IP-osoitteen seuranta – ILMAINEN IP-seuranta

16 de marraskuu de 2021
IP osoitteen seuranta ILMAINEN IP seuranta Updated 2021

IP-osoite viittaa Internet-protokollan numeroon, joka on määritetty kaikille laitteille, jotka muodostavat yhteyden Internetiin. Jokaisella reitittimellä, tietokoneella ja älypuhelimella on ainutlaatuinen IP-osoite, jonka avulla voidaan seurata niiden nykyistä sijaintia ja verkkoa, jota ne käyttävät muodostaessaan yhteyden Internetiin.

IP-osoite voi olla yksityinen ja julkinen.

Julkiset osoitteet ovat niitä, jotka näytetään kolmannen osapuolen sovelluksille, kun käyttäjä muodostaa yhteyden Internetiin. Yksityinen osoite sen sijaan jää piiloon.

Joten jos haluat seurata IP-osoitetta verkossa, tulet rakastamaan tätä iStaunchin IP-osoiteseurantaa.

Kuulostaa hyvältä? Tarkista vain se.

IP-osoitteen seuranta

iStaunchin IP Address Tracker on ilmainen IP-seurantatyökalu, joka jäljittää minkä tahansa IP-osoitteen, mukaan lukien reaaliaikainen sijainti, leveysaste, pituusaste ja maa. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa IP-osoite alla olevaan ruutuun ja napsauta sitten Trace-painiketta.

IP-osoitteen seurantaTämä voi kestää jopa 1-2 minuuttia IP-osoitteen seuraamiseen


Mikä on IP Address Tracker?

Kuten nimestä voi päätellä, IP-osoitteen seurantaa käytetään laitteen IP-osoitteen seuraamiseen. Se tehdään erityisesti tietyn käyttäjän osoitteen, yhteystietojen ja henkilötietojen keräämiseksi.

Useimmat tutkijat ja valtion virkamiehet seuraavat laitteen IP-osoitetta tietääkseen sen nykyisen sijainnin ja käyttäjätiedot.

Työkalumme on yhteensopiva kaikkien laitteiden kanssa, mukaan lukien iOS ja Android. Tiesitkö, että verkkosivustot tarvitsevat pääsyn laitteiden IP-osoitteisiin tietääkseen ostotottumukset ja aiemmat ostot?

No, näin he pystyvät tarjoamaan henkilökohtaisia ​​palveluita jokaiselle käyttäjälle. Työkalumme avulla löydät seuraavat tiedot:

  • Verkkosivustollasi vierailevat ihmiset.
  • Mikä ylläpitää vierailijoiden sitoutumista verkkosivustoosi?
  • Mikä on nykyinen IP-osoitteesi ja milloin se muuttuu?
  • Verkkosivustosi suosio hakukoneissa ja liikenteen lähde.
  • Mitä laitetta suurin osa vierailijoistasi käyttää?
  • Miten ihmiset pääsevät verkkosivustollesi?
  • Aika, jonka vierailijat viettävät blogeissasi.
  • Eri maista luotujen vierailijoiden määrä.
  • Houkuttelevatko verkkomainoskampanjasi kohdeyleisösi?

Nämä olivat vain muutamia esimerkkejä. Työkalu pystyy seuraamaan kaikkien verkkosivustollasi vierailevien laitteiden Internet-protokollaosoitteita.