Skip to content

Kahden tekijän todennuksen käyttöönotto DreamHost-isäntätileillä

27 de toukokuu de 2021
dh logo blue

Jos isännöit verkkosivustoa osoitteessa DreamHost.com kuten meillä täällä groovyPostissa, minulla on hienoja uutisia. DreamHost ilmoitti juuri parantaneensa huomattavasti järjestelmiensä turvallisuutta antamalla sinun ottaa käyttöön kaksivaiheisen todennuksen käytettäessä verkkohallintapaneelia. DreamHost kutsuu sitä monitekijän todennukseksi ja se perustuu Googlen kaksivaiheiseen vahvistusalustaan, kaksivaiheiseen todennusjärjestelmään, josta olemme puhuneet paljon viime kuukausien aikana.

Lisäsin juuri kahden tekijän todennuksen tiliini DreamHostissa ja otin joitain kuvakaappauksia matkan varrella. Nauttia!

Kahden tekijän todennuksen käyttöönotto DreamHost-tililläsi

Kirjaudu Dreamhostiin ja laajenna Laskutus ja tili -valikkoa.

Valitse Suojaus.

Kirjoita Monitekijän todennus -osiossa Dreamhost-salasanasi ja napsauta Aloita, kuten alla olevassa kuvakaappauksessa näkyy.

Käynnistä nyt Google Authenticator -sovellus mobiililaitteellasi ja napsauta + kirjaudu lisäämään uusi tili. Klikkaa Skannaa viivakoodi -painiketta sovelluksessa ja osoittamalla sitä Dreamhost-ikkunaan lisätäksesi tämän tilin matkapuhelimeesi.

Google Authenticator -sovelluksen on lisättävä se melko nopeasti ja esitettävä sinulle koodi tälle Dreamhost-tilille. Kirjoita 6-numeroinen numero Dreamhost-salasanaruutuun ja napsauta Aktivoi!

Dreamhost-asetukset tallentuvat ja menestys! ilmestyy ruutu, joka ilmoittaa sinulle, että Dreamhost-tilisi on nyt suojattu kahdella tekijällä.

Kun seuraavan kerran kirjaudut tilillesi, Dreamhost pyytää sinua antamaan käyttäjänimesi, salasanasi ja monitekijätodennuskoodisi Google Authenticatorilta. Ennen kuin syötät sen, voit painaa pudotusvalikkoa alla olevan kuvan mukaisesti, jotta Dreamhost luottaa käyttämääsi tietokoneeseen yhden viikon tai kuukauden ajan. Jos tyhjennät selaimesi evästeet, sinun on kuitenkin todennettava uudelleen kahden tekijän todennuskoodilla.

Ahhhh … Yksi tili on lukittu. Eikö se tunnu hyvältä!