Skip to content

Käytä Fire-tablettiasi toisen näytön kokemuksena Fire TV: n kanssa

26 de kesäkuu de 2021
Amazon 4K Fire TV Featured

Toisen näytön ominaisuuden avulla voit liittää Fire TV: n Fire-tablettiin, suoratoistaa Prime Video -nimikkeet suurelle näytölle ja käyttää tablettia toisen näytön kokemuksena. Sen avulla voit käyttää tablettiasi katsomaan näyttelijän tietoja, näyttelijöitä ja hahmoja, triviaa ja paljon muuta. Osoitimme sinulle useita vuosia sitten, kuinka voit käyttää Fire HDX: täsi ja Fire TV: täsi yhdessä. Paloekosysteemissä on kuitenkin tapahtunut päivityksiä ja muutoksia, ja tänään tarkastelemme modernin kokemuksen käyttöä.
merkintä: Tässä artikkelissa käytän Amazonin Fire HD 10 -tablettia ja uutta 4K Ultra HD Fire TV, jotka molemmat julkaistiin loppuvuodesta 2017. Voit käyttää toista näyttökokemusta myös vanhempien versioiden kanssa. Mutta käyttöliittymä vaihtelee hieman. Molemmat laitteet on liitettävä samaan Wi-Fi-verkkoon ja rekisteröitävä samalle Amazon-tilille.

Amazonin Fire-tabletin ja Fire TV: n käyttäminen toisen näytön kokemuksena

Varmista ensin, että toisen television ilmoitukset ovat käytössä Fire TV: ssäsi. Voit tehdä sen menemällä Asetukset> Näyttö ja äänet> Toisen näytön ilmoitukset ja varmista, että se on kytketty päälle.

Seuraavaksi tablet-laitteesi, etsi televisio-ohjelma tai elokuvat, jotka haluat katsella Amazon Prime Video -sovelluksesta, ja napauta sitten vihreää Watch on Fire TV -painiketta, niin sitä aletaan toistaa oletuslaitteellasi. Jos sinulla on useampi kuin yksi, napauta alanuolta ja valitse haluamasi Fire TV luettelosta.

Elokuvaa tai TV-ohjelmaa aletaan toistaa Fire TV: lläsi, ja sitten tablet-laitteestasi tulee toisen näytön kokemus. Saat koko näytön IMDB-datasta, jossa voit katsella näyttelijöiden näyttelijöitä ja hahmoja, selvittää muita näyttelijän esityksiä, oppia mielenkiintoisia triviaa ja paljon muuta.

Fire-tablet-laitteella on myös täydet toisto- ja navigointisäätimet, ja voit siirtyä tiettyihin elokuvan kohtauksiin.

Jos haluat päästä eroon toisesta ruudusta ja tehdä muita tehtäviä, napauta alareunan kotipainiketta ja avaa sitten haluamasi sovellus, niin elokuvaa tai TV-ohjelmaa jatketaan suurella näytöllä. Voit myös palata toiseen näyttökokemukseen vaihtamalla avoimien tehtävien välillä.