Skip to content

Käytä reunuksia ja varjostuksia Excelin soluissa – Vaiheittainen opas

4 de syyskuu de 2021
bordes sombreados

Tietokonetyökaluista on epäilemättä ollut suurta hyötyä meille kaikille, ja niiden avulla voimme luoda erityyppisiä asiakirjoja, kuten Excel, ohjelma, joka on linkitetty Microsoft Officeen, jossa on laaja valikoima toimintoja, joita voimme käyttää yksinkertaisella ja täsmällisellä tavalla, kuten reunus ja varjostus, vaikka monille tämän työkalun käyttäminen on hieman monimutkaista.

Excel perustuu ominaisuuksiinsa suorittaa laskentataulukoita ja lisäyksiäTämä on yksi sen suurimpien yritysten maailmanlaajuisesti käyttämistä toiminnoista, ja siitä on tullut ammattimainen ja turvallinen liittolainen monille monikansallisille kaupallisille yrityksille.

Se tarjoaa myös mahdollisuuden luoda verkkosivuja Excelillä ja tehdä erilaisia ​​grafiikoita kaikkiin tilanteisiimme, oppia käyttämään tätä työkalua täydellisesti Se helpottaisi monia asioita, ja työskentelisimme alan parhaan ohjelman kanssa.

Mitä voin tehdä Excelillä ja mitä sen ominaisuuksia on?

Yleensä Excel sallii sen toteuttaa loputtomia projekteja esimerkiksi aiempien tietojen palauttaminen, tietojen analysointi erilaisten raporttien luomiseksi, Excelin reuna ja varjostus ja tietysti hyvä organisaatio työskennellessämme toiminnassamme puhtaalla ja järjestyksellisellä tavalla.

Käyttämällä Excel -työkalua voimme analysoida tiedot saada tarkkaa tietoa jostain erityisesti voidakseen sulkea pois epäonnistumiset ja parantaa heikkouksia yrityksessä tai liiketoiminnassa tekemällä niin tehokkaasti ja välittömästi.

Kaaviot, joiden kanssa voimme työskennellä Excelissä, ovat epäilemättä yksi sen parhaista ominaisuuksista ja toiminnoista, koska sen avulla voimme visualisoi tiedot nopeammin ja pystyä tekemään hankkeen johtopäätökset paljon helpommin käsiteltävinä ja tutkittavina.

Excel optimoi projektimme ja myös analyysiprosessimme tyydyttävällä tavalla kaikin tavoin, ja parasta on, että tämän esimerkkityökalun käyttämiseksi emme tarvitse sinulla on perustiedot matematiikasta, koska se on pohjimmiltaan automaattinen lisäysten aikaan ja muut.

Mitä työkaluja voin käyttää Excel -asiakirjan soluissa?

Jos haluat saada asiakirjan täydellisessä kunnossa Excelissä, sinulla on useita työkaluja samasta ohjelmasta, jotka auttavat sinua tekemään sen. Ensimmäinen apu on, että voit lajitella kaikki tietosi ”Data” missä järjestät ne taulukkoon.

käytä exceliä puhelimessa

Toinen työkalu on suodattimet joissa on sallittua tilata, kun ne ovat tekstitietoja, kun ne ovat erilaisia ​​käsitteitä, mutta samalla alkukirjaimella. Lisäksi on olemassa vaihtoehto luoda kaavioita, jonka avulla voit ymmärtää paremmin arvosi tai tietosi.

Aseta varjostetut reunat Excel -laskentataulukon soluihin

Jos haluat sijoittaa varjostetun reunan Excelin soluun, sinun on ensin valittava solu tai soluryhmä, jonka haluat rajata. Sitten sisään Alku napsauta vaihtoehtoa Reunat, josta löydät useita vaihtoehtoja ja voit valita parhaan.

Maalaa solut Excelissä

Aseta nyt varjostus tai maalaa solut valitsemalla solu tai solut, jotka haluat varjostaa, ja siirry työkalupalkkiin. Alku. Napsauta siellä vaihtoehtoa Täyttöväri, jossa sinulla on useita värivaihtoehtoja ja varjostus.

Reunat ja luukut Excelissä

Microsoft Excel tarjoaa suuren määrän rajoja tehtävän suorittamiseen sitoutuneen henkilön tarpeiden mukaan. Esimerkiksi ne ovat reuna alempi, korkeampi, vasemmalle ja oikein; liian kaikki reunat, ulkoreunat ja paksu laatikko, mm.

Vaihtoehtoinen varjostus

Tämän vaihtoehtoisen varjostuksen suorittamiseksi suoritetaan muutama yksinkertainen vaihe, jotka selitämme yksityiskohtaisesti alla. Ensinnäkin, sinun on valittava rivit, jotka haluat varjostaa, ja napsauta sitä Alku, valitaksesi vaihtoehdon Ehdollinen muoto ja sitten sisään Uusi sääntö.

Valitse vaihtoehto ruudulla näkyvistä ruuduista Määritä muotoiltavat solut kaavan avulla ” ja kopioi kaava = MOD (RIVI (), 2). Valitse sitten a Muoto soluille, joissa voit valita täyttövärin. Hyväksy lopuksi soluille tekemäsi muutokset vaihtoehtoisella varjostuksella.

Poista solujen varjostus

Varjostimen poistaminen soluista Excelissä seuraavat vaiheet ovat melko yksinkertaisia ​​ja nopeita, ja selitämme ne sinulle alla. Sinun pitäisi valita varjostetut solut, joihin sinun tulee poistaa varjostus ja siirtyä kohtaan Alku Excel.

Siirry sitten samaan vaihtoehtoon, jossa valitset Täyttöväri soluille, mutta tässä tapauksessa sinun on valittava vaihtoehto Täytetty ja valmis.

Kuinka käyttää solumuotoa Excelissä

Microsoft Excel -ohjelma tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden soveltaa tai epäonnistua, luoda tai poistaa solumuoto. Tässä tapauksessa selitämme, miten sitä sovelletaan. Voit tehdä tämän valitsemalla solut, joihin haluat käyttää muotoa; ja sisään Alku valitse toiminto Tyyliä ja valitse suosikki.

Onko mahdollista sijoittaa solujen varjostetut reunat laskentataulukkoon Microsoft Excelissä?

Epäilemättä tämä epäilys on varmasti läsnä tuolloin tehdä projekteja Excelillä, ja vastaus on kyllä, reunat ja varjostus on mahdollista tehdä ja parasta on se, että se on erittäin yksinkertaista tehdä, meidän on vain syötettävä asiakirja, tässä tapauksessa laskentataulukko, jota käytämme tällä hetkellä.

Rajan asettamiseksi siirrymme ”lähde” ​​-vaihtoehtoon, jossa meidän on valittava haluamasi solu aseta mainittu reunaKun tämä on tehty, siirrymme ”aloita” -kohtaan ja napsautamme ”reunojen” vieressä olevaa ”nuolta” ja napsautamme sitten haluamaamme reunaa, ja voila, näemme kuinka reuna automaattisesti ja nopeasti on solussa.

Jos haluat tehdä sen varjostuksella, se on melkein sama menettely kuin yllä, valitsemme solun, siirrymme aluksi näkyvään fontti -vaihtoehtoon ja painamme sitten täyttö -kohdan vieressä olevaa nuolta väri ”, ja sitten siirrymme ” vakioväreihin ”, jossa valitsemme haluamamme värin, lopuksi painamme väriä ja voila, voimme tarkkaile, kuinka solussa on varjostus.

Microsoft Excel -työkalun edut ja haitat

Yksi suurimmista positiivisista asioista, jonka Excel sisältää, on se, että se toimii käsi kädessä estetiikan kanssa ja sallii sen räätälöidä tekemämme projekti täysin, väreillä, kirjasimilla ja muilla luovilla elementeillä, samalla tavalla voimme luoda laskentataulukoita ja ikään kuin se ei riitä, luoda lomakkeita tietojen syöttämiseksi.

Toinen erittäin poikkeuksellinen etu on myös se, että se voi summa automaattisesti rivien ja sarakkeiden välillä nopeasti ja ilman työnantajan ponnisteluja, ja tietysti lisää hyperlinkit helposti asiakirjoihimme.

Sen haittojen joukossa on hyvä tietää, että asiakirjoja ja tiedostoja, jotka luomme Excelissä Ne vievät yleensä paljon tallennustilaa, minkä vuoksi toteutettavampi tapa käyttää Exceliä on tietokone tai tietokone, jotta matkapuhelimemme eivät ruuhkautuisi.