Skip to content

Käyttöliittymän värin tai ulkoasun muuttaminen 3D Studio Maxissa – erittäin helppoa

1 de syyskuu de 2021
studio max herramientas color cambiar 11417

Monet pitävät taiteesta, suunnittelusta ja animaatioista, jos haluamme suositella sinua 3D Studio Max, AutoDesk. Tämä on yksi parhaista saatavilla olevista 3D -suunnittelutyökaluista, kutsumme sinut tuntemaan sen.

3D Studio Maxin loi AutoDesk, joka tunnetaan myös erittäin hyödyllisten ohjelmien, kuten Mayan ja AutoCADin, kehittämisestä. helposti kehittää monia 3D -projekteja.

Ammattilaiset ovat ottaneet tämän hyvin vastaan ​​animoitujen 3D -videopelien, elokuvien ja TV -mainosten luomisessa. Voit myös ladata tämän 3D Studio Max -ohjelman aloittaaksesi sen käytön.

Se on hyödyllinen niille, jotka tarvitsevat luoda animoituja hahmoja, ja on osoitettu, että kaikki, jotka voivat oppia käyttämään tätä ohjelmaa. Sinun tarvitsee vain perehtyä sen käyttöliittymään ja muihin lisävarusteisiin sekä ajan ja jonkin verran apua opit suunnittelemaan.

Jotkut 3D Studio Maxin ominaisuudet ja apuohjelmat

3D Studio Max -ohjelmisto Se on suunniteltu pääasiassa pelien ja 3D -mallien visualisointiin, mutta sen hyödyllisten ja yksinkertaisten työkalujen ansiosta siitä on tullut yksi käytetyimmistä työkaluista.

Suunnittelualan ammattilaisia ​​on jo monia 3D Studio Max on yksi parhaista ohjelmista.

Sen ominaisuuksista voidaan mainita, että sen avulla voidaan simuloida nestemäisiä elementtejä, kuten vettä, öljyä ja laavaa, ja siinä on myös animaatio -ohjaimet antaa käyttäjän luoda asetteluja, muokkaa niitä ja jaa ne sitten, jos haluat.

Sitä käytetään myös arkkitehtuurin alalla, ja sen avulla voidaan luoda erittäin yksityiskohtaisesti rakentamiseen tarvittavat esineet.

Animaatiossa 3D Studio Maxin luojat keskittyivät avainruudun ominaisuuksiin. Jotta voisimme soveltaa monimutkaisia ​​ja orgaanisia liikkeitä animaatioihin, helpottaaksesi luoda animoituja hahmoja.

Sisäänrakennetun Arnold-renderöintilaitteen ansiosta monimutkaiset kohtaukset ja hahmot voidaan toistaa nopeasti ja laadukkaasti.

Työkalut automaatio 3D Studio Max -tileillä, mahdollistaa käyttäjän maksimoida työnkulun, on monia muita ominaisuuksia, jotka tekevät tästä suunnitteluohjelmistosta eniten käytetyn suurten projektien toteuttamisessa

Pohjimmiltaan 3D Studio Maxin avulla voit suunnitella, tehdä ja animoida kaikenlaisia ​​3D -töitä.

Jos olet jo aloittanut 3D Studio Maxin käytön työskennelläksesi tai oppiaksesi lisäämään tai lisäämään 3D -kuvia. Haluat varmasti tietää, onko se mahdollista muuttaa 3D Studio Maxin käyttöliittymän väriä, nyt näytämme sinulle, kuinka saavuttaa se, jotta tämän työkalun käyttö olisi miellyttävämpää.

Kuinka muuttaa käyttöliittymän väriä?

Me kaikki haluamme työskennellä miellyttävässä paikassa työkaluilla, jotka helpottavat työtämme tehokkaasti. Ja vaikka epäilemättä, kuten jo mainitsimme 3D Studio Max tarjoaa meille suuria etuja työskentelemään projektiemme parissa.

Sen käyttöliittymän oletusesitys ei ole kovin miellyttävä ja voi tehdä asioista ajoittain monimutkaisia. Tästä syystä monet haluavat muuttaa sen väriä tai ulkonäköä, katsotaan kuinka se tehdään yksinkertaisella tavalla.

studio max on monipuolinen, voit muuttaa esineiden värejä tarpeen mukaan

3D Studio Max käyttää tummanharmaata väriä työkaluriveille ja katselukomennoille. Tämä on yleensä hieman hämmentävää työnteossa eikä ole kovin miellyttävää.

Voit muokata tätä siirtymällä osoitteeseen jossa lukee Muokkaa Napsauta siellä, näet useita vaihtoehtoja valitsemalla Mukautettu käyttöliittymä ja Oletusvaihtaja.

Nyt löydämme valintaikkunan, jossa voimme tarkastella erityyppisiä vaihtoehtoja, valita haluamasi ja soveltaa sitä, jolloin 3D Studio Maxin käyttöliittymä on yksilöity mieleiseksesi yksinkertaisesti ja nopeasti.

Kaikki tämä on tehnyt siitä arvokkaan työvälineen suurten tai pienten projektien suunnittelijoille. Tämä ohjelmisto on hyödyllinen myös niille, jotka haluavat oppia luomaan animaatioita verkossa tai yksinkertaisesti 3D -malleja.