Skip to content

Korjaus, kun materiaali ei näytä oikealta 3D Studio Maxissa helposti

1 de syyskuu de 2021
imagenes studio software 11324

Olet varmasti nähnyt upeita elokuvia erikoistehosteita tai supersankarihahmoja animoiduissa sarjakuvissa, Tai ehkä olet intohimoinen videopeleistä ja elät osan elämästäsi niihin upotettuna. Oletko koskaan miettinyt, kuinka tuottajat saavuttavat kaiken tämän?

No, haluan kertoa teille, että viihdeteollisuuden ammattilaisilla on loistava liittolainen herättämään luovuutensa elämään. 3D Studio Max on yksi työkaluista joka on mullistanut tämän alan, joka tarjoaa joka päivä enemmän ja parempia tuotteita.

Mutta ei vain maailman viihde on käyttänyt 3D Studio Maxia, mutta myös rakennusalan ammattilaiset, kuten arkkitehdit, insinöörit, geologit, maanmittarit jne. Tunnustettujen yliopistojen lisäksi opettaa piirustus- ja suunnittelukursseja.

Mikä on 3D Studio Max?

Se on Autodesk -yrityksen luoma ohjelmisto tai ohjelma, joka on erityisesti suunniteltu digitaalisten kuvien visualisointiin ja animointiin videopelejä ja 3D -grafiikkaa. Käytetään myös laajalti arkkitehtiteollisuuden piirustuksessa.

Sen suuren määrän ja monenlaisten työkalujen tai komentojen vuoksi taiteilijat ja videopelien ja -elokuvien luojat käyttävät sitä laajalti vaikuttavilla erikoistehosteilla. Pystyy luomaan hahmopiirroksia, kohtauksia todellisesta tai kuvitteellisesta maailmasta ja herättää sen elämään.

Arkkitehtuurin ja rakentamisen alalla se on erittäin hyödyllinen, koska se antaa rakennus- ja kaupunkisuunnittelijoille mahdollisuuden luoda kohtauksia, teitä, valaistusta, puita ja muita. Kaikki siihen pisteeseen, että ne näyttävät todellisilta esineiltä.

Animaatio -ohjaimet Niiden avulla suunnittelijat voivat paitsi piirtää kuvia hahmoista ja esineistä, muokata niitä ja antaa heille tekstuuria. Mutta he voivat myös luoda liikuttavia kohtauksia, mikä on tehnyt siitä erittäin hyödyllisen viihteen alalla.

Toinen ominaisuus 3D Studio Max on sen suorituskyky ja nopeus kun teet muutoksia kohtausten esineisiin ja hahmoihin. Tämä antaa sille edun muihin vastaaviin ohjelmiin nähden tällä digitaalikaudella, jossa aika on olennaista.

Sen simulaattoriajurit mahdollistavat suunnittelijoiden piirtämisen piirustuksilla, jotka sisältävät ominaisuuksia jäljitellä tekstuuria, kuten ihmisen tai eläimen ihoa jopa liikkuvat esineet, kuten merivesi, joet tai vesiputoukset. Näin he saavat melkein todellisen ulkonäön.

Monet ihmiset ympäri maailmaa käyttävät tätä ohjelmistoa joko ammatilliseen työhönsä, akateemisiin opintoihinsa tai jopa harrastuksena, jonka avulla he voivat vapauttaa luovuutensa.

On niitä, joilla on ollut ongelmia työnsä valmistelussa, yksi niistä on, kun materiaali ei näytä hyvältä tai on näyttö- tai tekstuuriongelmia.

Miten ratkaista, kun materiaali ei näytä hyvältä?

Kun objekti luodaan kolmiulotteisena, ohjelmisto määrittää oletusvärin mainitulle objektille, jotkut suunnittelijat asettavat sille kuvioidun materiaalin voidakseen seurata mallia selkeämmin ja tehdä siten korjauksia tällä hetkellä.

Monta kertaa esiintyvä ongelma on, että kun suunnittelu on valmis, jotkut eivät voi poista sen päälle asetettu kuvioitu materiaali. Ja palauta sitten objektin oletusvärit, koska tekstuurilla se ei näytä hyvältä.

Yksi ratkaisu on sijoittaa teksturoitu materiaali alkuun haluamallasi värillä lopussa, jolloin vältetään vaihe, jossa poistetaan sijoitettu rakenne ja muutetaan sen väriä, kun malli on valmis.

On myös toinen tapa korjata se, valitse ohjelman työkalupaneelista Apuohjelmat ja sitten Lisää. Vaihtoehto tulee näkyviin UVW Poista, valitse Materiaali poistaaksesi tekstuuri alussa ja olet valmis. Myöhemmin voit määrittää haluamasi värin lopussa.

3D studio max -objekteja voidaan luoda todellisilla malleilla

Toivomme, että tämä vaihtoehto, jonka tarjoamme sinulle visualisoida esineitä, jotka eivät näytä oikealta 3D Studio Maxissa olla hyödyllinen sinulle. Joten jatka tutkia suurta määrää työkaluja ja vaihtoehtoja, joita tämä upea 3D -suunnittelu- ja animaatio -ohjelma tarjoaa sinulle.