Skip to content

Kuinka muuttaa katsojien kokoa 3D Studio Maxissa helposti

1 de syyskuu de 2021
studio max panel herramienta 11246

Teknologian ja ohjelmoinnin alalla tapahtuneen edistymisen ansiosta olemme pystyneet innovoimaan ja luomaan uusia tiloja, joiden avulla voimme yhä enemmän nauttia viihteestä, perheen ilosta, elokuvateatterista, videopeleistä ja arkkitehtuurin ihmeitä.

Samoin parhaiden työkalujen ja tietokoneohjelmien avulla on edistytty tietojenkäsittelytieteen eri aloilla, kuten animaatioita ja kuvia.

Seuraavaksi kerromme sinulle avusta, jonka avulla voit luoda tai suunnitella kuvia kuten koskaan ennen, kuten sinä, 3D Studio Max -ohjelma.

Mikä on 3D Studio Max ja mihin sitä käytetään?

Sen loi alunperin Yost Group Autodeskille, ja se myytiin DOS: lle vuonna 1990. Se on ohjelma, jolla on parhaat työkalut ja palvelut, joita Google voi tarjota, koska niiden avulla voit luoda, suunnitella tai animoida grafiikkaa.

Siksi sen avulla voit tehdä objekteja, tämä saadaan matemaattisten operaatioiden avulla suhteessa tietokoneen suorittamaan kolmiulotteiseen geometriaan objektin tai jopa maisema näkyy tai on saatavana 3D -muodossa.

Toisin sanoen se toimii suorakulmaisen tason akseleiden kanssa kolme ulottuvuuttaAivan kuin katsoisimme valokuvaa tai todellista veistosta, ja kun se on tallennettu, voit näyttää sen tietylle yleisölle tai tehdä siitä painetun.

Kaavion luomiseksi suoritetaan sarja vaiheita: mallinnus, joka koostuu luo jokainen objekti erikseen ja sisällytä se sitten myös viimeiseen kohtaukseen, joka on myös luotu.

Kohtauksen koostumuksen avulla voit tietää, miten jaat kunkin elementin kohtaus, kuten valaistus, varjo, animaatio ja objekteista, jotka pysyvät staattisina.

Voit luoda animaation tietokoneellasi useilla tavoilla hallita, mitkä esineet näyttämöllä täytyy vääntyä tai liikkua ja ajan, jolloin sama tapahtuu.

Jos tiedät jo kaiken ja jopa miten lisäät ja lisäät kuvatason 3D Studio Maxiin ja haluat lisätä katsojien näkymän kokoa, mutta et tiedä miten se tehdään? Seuraavaksi selitämme askel askeleelta, mitä sinun pitäisi tehdä.

Katsojien koon muuttaminen helposti 3D Studio Maxissa

Voit muuttaa 3D Studio Max -katsojien kokoa työskentelemään mukavammin työskentelyn aikana kahdella tavalla joko siksi, että haluat suurentaa tai pienentää niiden kokoa.

3D -studion avulla voit muuttaa objektikuvan katseluohjelmia

Vaihe 1

Varten muuttaa visiirin korkeutta, Aseta osoitin viivaan, joka näkyy jokaisen katsojan välissä, ja valitse se, kun teet tämän, näet, että osoittimen muoto muuttuu nuolelle pystysuorassa asennossa, jossa on suunnat ylös ja alas, mikä tarkoittaa, että olet jo valinnut sen.

Vaihe 2

Jos vapautat valinnan, napsauta osoitinta ja vedä sitä joko ylöspäin, jos haluat laajenna katsojan leveyttäMuussa tapauksessa vedä se alas ja se kutistuu.

Vaihe 3

Nyt jos toiveesi on laajentaa visiirin pituuden koko, etsi ja valitse viiva uudelleen osoittimesta, mutta vasemman tai oikean käden osoitin vapauttamatta sitä, venytä nyt katsojaa oikealle tai vasemmalle ja vapauta se heti, kun näet, että mittaus on haluat ja siinä kaikki.

Vaihe 4

Toinen tapa, jolla voit muuta katsojien kokoa, on osoittimen sijainti, mutta kohdasta, jossa neljä katsojaa kohtaavat, valinta sieltä vapauttamatta osoitinta muuttaa muotoaan uudelleen

Siellä on risti ja sen päät osoittavat nuolilla, tämä tarkoittaa, että katsojat on valittu, jatka venyttämistä tai vähennä katsojaa siihen pisteeseen, että näet sopivan kokonsa, sen mukaan, mitä luot tai animoit.