Skip to content

Renderöinnin taustavärin muuttaminen 3D Studio Maxissa – nopeaa ja helppoa

1 de syyskuu de 2021
portatil 3ds

Yhteiskunnassa, joka kuluttaa yhä enemmän multimediasisältöä, on tärkeää tietää, miten teknologisia työkaluja käsitellään. Suunnittelu on yksi tämän päivän tärkeimmistä asioista. Joten on kätevää tietää renderöinnin taustavärin muuttaminen 3D Studio Maxissa.

Renderöinnin taustavärien muuttaminen on tämän tyyppisen ohjelman perustehtävä. Tämän ohjelman suuri arsenaali voi kuitenkin aiheuttaa useita huimauksia.

Miten 3D Studio Max syntyi?

Tämä transsendenttinen ohjelma syntyy Atari -alustan käyttäjien ja kehittäjien vuorovaikutuksesta. Hyödyntäen teknologian innovaatioita tuolloin Gary Yost käynnisti The Catalog -projektin.

Yost piti yhteyttä suureen osaan Atarin käyttäjiä katsellen a suurta potentiaalia tiedon jakamisessa. Näistä foorumeista tuli tärkeitä uusien ideoiden myötävaikuttamiseksi innovatiivisten ohjelmistojen kehittämiseen.

Hyvinä videopelifaneina yksi tärkeimmistä näkökohdista oli grafiikka. Siksi jokainen kanta alkoi ottaa huomioon uusien ohjelmien rakenteessa.

Yost ja hänen tiiminsä alkoivat toimia. Joten tästä ohjelmasta julkaistiin ensimmäinen versio vuodelle 1990: 3D -studio.

3D Studio Max

Jatkuvia muutoksia ja parannuksia ohjelmaan johti siihen, että Yost -konserni julkaisi uuden version ohjelmasta vuonna 1996. Päätös ohjelman uudelleen kirjoittamisesta tuli vastauksena kilpailuun.

3D Studio Max on kädet alas, yksi tärkeimmistä ohjelmista tehdä animaatioita. Se on suhteellisen monimutkainen ohjelma. Kaikki riippuu sitten siitä, kuinka paljon sinulla on tietoa vastaavien ohjelmien käsittelystä.

se on käytetään usein videopelien ja elokuvien kehittämiseen. Ja vaikka sen ominaisuudet voivat pelotella useampaa kuin yhtä, totuus on, että se on hyvin intuitiivinen. Renderöinnin taustavärin muuttaminen 3D Studio Maxissa on ensiarvoisen tärkeää.

Mitä voit tehdä?

Kuten edellä mainittiin, tällä ohjelmalla on suuri määrä vaihtoehtoja. 3D Studio Maxin avulla voit luoda luomuksia, joilla on upea realistisuus.

Sinun on saatava kaikki irti sen työkaluista lisäämällä tai lisäämällä kuvataso. Tästä eteenpäin mielikuvitus määrää rajan. Mitä tahansa haluat tehdä, on vain muutaman napsautuksen päässä.

Mikä on renderöinti?

Ennen kuin tiedät kuinka muuttaa renderöinnin taustaväriä 3D Studio Maxissa, on tärkeää tietää muut elementit. Jos aloitat digitaalisen markkinoinnin maailmassa, sinun on oltava tietoinen kaikesta.

Siksi termin ei pitäisi paeta sinua. Joten… mikä on renderöinti? The kuvan luominen 2D- tai 3D -malleista niitä pidetään renderöintinä.

Tätä termiä käytetään tietysti usein tietotekniikan alalla. Tämä elementti toteutetaan käyttämällä ohjelmistoa, jolla on tarpeeksi ominaisuuksia sen muokkaamiseen.

Renderöinnin taustavärin muuttaminen 3D Studio Maxissa

Tämä toimenpide on yksi helpoimmista 3D Studio Maxissa. Se ei vie kauan Tee se ja lopulta annat erottuvan vaikutelman muotoilullesi. Haluatko muuttaa renderöinnin taustaväriä? Noudata näitä ohjeita 3D Studio Maxissa!

  1. Napsauta ”Mukauta” -välilehteä.
  2. Valitse ”Mukauta käyttöliittymä” -vaihtoehto.
  3. Siirry ”Värit” -välilehdelle.
  4. ”Elementit” -osiossa sinun on valittava ”Näkymäportin tausta” -vaihtoehto.
  5. Nyt napsauta ruutua ”Väri”.
  6. Valitse haluamasi taustaväri ja paina ”OK”.
  7. Napsauta sen jälkeen ”Tallenna” -painiketta.
  8. Valmis!

vaihtaa taustaväriä

Kuinka helppoa se onkaan 3D Studio Maxin ansiosta!

Odotitko näin helppoa menettelyä? Alle 5 minuutissa olet muuttanut renderöinnin taustaväriä monta kertaa. Älä lopeta ennen kuin löydät täydellisen värin suunnittelullesi. Komplikaatioita? Voit vapaasti käyttää 3D Studio Max -opetusikkunaa.