Skip to content

Korjaa Netflix -virhe 1001 ”Palvelua ei voi käyttää”

3 de syyskuu de 2021
logo

Videot ne ovat loistava tapa häiritä meitä. Aloitamme kokata reseptin, jonka näimme Internetissä, koristamme puutarhan YouTube -opetusohjelmalla, otamme selfieitä ja lataamme sen sosiaalisiin verkostoihin, opimme soittamaan sitä soitinta, jonka olimme pitäneet syvällä talossamme. luettelon toisto suosikkikappaleillasi tai olet yksi klassikoista, menemme mieluummin nukkumaan koko päivän katsomaan sarjoja ja elokuvia.

Mikä on Netflix?

Netflix on suoratoistopalvelu ja sen käyttäjät voivat katsella kaikenlaisia ​​sarjoja, dokumentteja ja elokuvia, animoituja, toiminta-, komedia-, romanttisia jne. Kuukausi- tai vuositilauksen maksaminen riippuu haluamastasi suunnitelmasta. Se kysyy vain, että sinun on ylläpidettävä Internet -yhteyttä laitteessa, jossa aiot toistaa sarjasi tai elokuvasi.

Tämä sovellus se on varsin suosittu ja lisännyt seuraajiaan viime vuosina, joten älä missaa mitään muuta ja lataa Netflix heti.

Jos haluat olla osa tätä yhteisöä, Netflix -tilin luominen olisi paras vaihtoehto. Joten et missaa kaikki sisältö eikä myöskään tulevista uusista elokuvista, sarjoista ja dokumentteista.

Sovelluksessa ei ole minkäänlaisia ​​mainoksia, kun katsot elokuviasi tai jotain, joten voit nauttia tästä täydellisesti ilman keskeytyksiä. On monia käyttäjiä, jotka ovat ilmoittaneet alustalle tehdyistä valituksista, koska mainoksessa lukee näin ”Virhekoodi 1001 – Yhteyden muodostaminen Netflixiin epäonnistui.”

Netflixin virhe 1001

Tämä virhe 1001 se voi olla aika ärsyttävää, sekä silloin, kun Netflix latautuu eikä toimi. Kun tämäntyyppiset virheet tulevat näkyviin ja olemme innoissamme suosikkisarjamme katsomisesta, se on jotain erittäin ärsyttävää, mutta ei ole mitään syytä huoleen, tässä kerromme kuinka ratkaista tämä virhe nopeasti.

Kun katsot elokuvia ja sarjoja, saattaa tulla aika, jolloin ponnahdusikkuna ilmoittaa tästä virheestä. Näin voi tapahtua, koska välimuistiin on varmasti tallennettava riittävästi tietoja ja se on päivitettävä. Kerromme sinulle joistakin asioista, joita voit tehdä Korjaa tämä ongelma Netflix -virheellä 1001.

Mitä Netflix -virhe 1001 tarkoittaa?

Tätä suoratoistoa käytettäessä on useita virheitä tietyissä tapauksissa, tietysti se ei ole vakio, mutta siitä tulee hieman tylsä ​​ja tietysti keskeyttää toimintamme mainitulla alustalla.

Siksi meidän on tiedettävä, mitä tämä virhe 1001 todella tarkoittaa Netflixissä, yleensä silloin, kun alusta lähettää tämän viestin, se johtuu siitä, että aiemmin tallentamamme tiedot, on päivitettävä millä tahansa laitteella jossa meillä on tili auki.

Kun tämä tapahtuu, tietyn tyyppinen ilmoitus tulee näyttöön, joka tietysti estää pääsyn siihen, mitä näimme aiemmin, jotta voimme välttää tällaiset haitat, meidän on vain pidettävä tietomme ajan tasalla.

henkilö, joka käyttää netflix -sovellusta

Ratkaisu Netflix -virheeseen 1001

Kun tämäntyyppinen virhe ilmenee, voit ensin poistua sovelluksesta ja käynnistä matkapuhelin uudelleen, Joko Androidilla tai iPhonella tämäntyyppiset uudelleenkäynnistykset voivat helposti korjata tämän tyyppiset virheet ja jopa enemmän.

Toinen vaihtoehto tämän ongelman ratkaisemiseksi tyhjentää laitteen välimuistin jota käytät Netflixin katseluun. Tämä on melko helppo tehdä. Ensin sinun on siirryttävä matkapuhelimesi asetuksiin ja etsittävä kohtaa ”Sovellukset”, valittava Netflix -sovellus ja jatkettava tietojen ja sovelluksen välimuistin tyhjentämistä.

Älä huoli, kun tyhjennät tiedot ja välimuistin mitään sovelluksen tietoja ei muuteta tai poisteta. Kaikki pysyy kunnossa.

Miksi Netflix -virhe 1001, 1018, 1023?

Pääasiassa, kuten aiemmin selitimme, virhe 1001 tapahtuu, kun lTilillämme annetut tiedot eivät ole ajan tasalla Kokonaisuudessaan sen avulla voimme käyttää ja navigoida alustalla ilman ongelmia ja ilman tätä virhettä.

Jos puhumme Netflix -suoratoistoalustan virheestä 1018, se on myös hyvin yleinen, se aiheuttaa saman ongelman kuin edellinen virhe, ja tietysti meidän on tehtävä sama päivitysJoissakin tapauksissa tapahtuu myös, kun siirrymme tietokoneelta tai tietokoneelta, että järjestelmä ei ole uusimmassa versiossaan, joko Windowsissa tai muussa. Samoin voi tapahtua, että oletuksena käyttämämme selain ei ole yhteensopiva Netflixin kanssa sen versiossa.

Kun meille näytetään ilmoitus Netflix -virheestä 1023, tämä tarkoittaa, että yhteys on keskeytynyt tai Internet ei ole tarpeeksi nopea toistamaan elokuvaa tai jotain muuta, jonka haluamme nähdä, voimme käynnistää reitittimen tai laitteen uudelleentai yksinkertaisesti löytää parempi yhteys ja signaalin voimakkuus, jotta selaaminen tämän erinomaisen alustan kautta paranee.

En voi muodostaa yhteyttä Netflix -virheeseen 1001

Yllä olevien selitysten pitäisi toimia välittömästi ja lopettaa virhe, josta emme pidä niin paljon. Jos tämä näkyy edelleen, voit tehdä sen poista sovellus puhelimestasi, käynnistä laite uudelleen ja lataa sovellus uudelleen. Voit poistaa epäilyksesi yrittämällä toistaa jotakin muuta nimikettä Netflixissä nähdäksesi, toistaako se videon vai ei.

Yksi erittäin tärkeä asia, joka meidän on otettava huomioon, on se, että monta kertaa alusta tai Netflix -palvelin saattaa olla poissa käytöstä juuri sillä hetkellä, ja siksi emme voi nauttia elokuvastamme, ja Netflix -virhe 1001 tulee näkyviin.

Netflixiä katsova henkilö

Netflixillä on mahdollisuus katsella elokuvia tai sarjoja ilman Wi-Fi-verkkoa tai yhteyttä. Tätä varten sinun on vain pakko lataa mitä haluat nähdä ja siinä kaikki joten voit nauttia Netflixistä koko ajan. Olemme jo kommentoineet useita vaihtoehtoja tämän virheen ratkaisemiseksi, jos alustat ovat alhaalla, voit vain odottaa, että Netflix itse ratkaisee ongelman, jotta voit aloittaa sarjan katsomisen uudelleen.

Kuinka korjata virhe laitteellasi

Vaikka tiedämme, että nämä virheet keskeyttävät selaamisen Netflixissä ja kaikilla alustoilla ja sovelluksissa riippumatta siitä, kuinka hyviä ne ovat, sisältää tällaisia ​​virheitä, Siksi selitämme tässä, kuinka ratkaista ne eri laitteilla viihteen saavuttamiseksi ilman putoamista tai keskeytyksiä.

Xiaomilta

Ratkaise tämä virhe, se on hyvin yksinkertainen, vaiheet ovat samat kaikilla laitteillaPääsemällä Netflix -ohjekeskukseen voimme selvittää epäilyksemme jo mainittujen suhteen. Samalla tavalla on välttämätöntä, että otamme huomioon nopeat askeleet voidaksemme saavuttaa haluamamme.

Pääasiassa meidän on annettava ’asetukset’ Xiaomi -mobiililaitteellemme ja etsimme vaihtoehtoa ”sovellukset”. Sitten meidän on valittava vaihtoehto, joka osoittaa ”tyhjennä tiedot ja tyhjennä välimuisti”.

Seuraavaksi meidän on annettava sovellus uudelleen, ja katsomme, miten ongelma on ratkaistu. Joissakin tapauksissa se ei ehkä toimi ollenkaan, mutta voimme valita muita vaihtoehtoja, kuten päivittää tiedot, käynnistä laite uudelleen tai asenna sovellus uudelleen.

Samsungissa

Samsungin mobiililaitteessa tapahtuu sama asia, voimme valita aiemmin selitetyt vaihtoehdot tai toimi seuraavasti:

  • Kirjoitamme ”asetukset” ja valitsemme sieltä ”sovellukset” -vaihtoehdon.
  • Siellä meidän on etsittävä Netflix -sovellusta, koska tietysti haluamme ratkaista sen, kun olemme löytäneet sen, meidän on ”valittava” se ja napsautettava ”poista asennus”.
  • Lopuksi, saadaksemme sen uudelleen, meidän täytyy vain siirtyä Play -kauppaan, etsiä Netflix ja napsauttaa Lataa. Kun tämä on tehty, meidän on vain avattava alusta uudelleen ja katsottava, kuinka ongelma on ratkaistu normaalisti.

Korjaa älytelevisio

Tässä suoritamme samat toimenpiteet kuin yllä, koska Smart TV, sen asetusten ja sovellussivuston sisällä, toimii samalla tavalla kuin aiemmat laitteet, on myös huomattava, että tämän virheen ratkaiseminen ei ole monimutkaista yksinkertaisesti noudattamalla jo annettuja ohjeita selitimme, että saamme parannusta alustaan ​​ja voimme nauttia siitä tehokkaasti.