Skip to content

Kuinka kirjautua ulos tai ulos Netflix -tililtäni Samsung Smart TV: ssä

3 de syyskuu de 2021
lista peliculas netflix smart tv 14363

Kirjaudu ulos Netflixistä älytelevisiolla Siitä on tullut haittaa monille, useimmat käyttäjät, kun he haluavat kirjautua ulos Netflix -tililtään, eivät näytä pystyvän siihen. Mutta todellisuudessa ne voivat, ja vain muutama liike kaukosäätimellä riittää.

Tilin manipuloinnista joskus prosessi on hieman vaikea kirjautua ulos, mikä on outoa, koska muilla laitteilla tämä vaihtoehto näkyy paljaalla silmällä. Mutta hei, totuus on, että se tapahtuu, ja täällä opit kirjautumaan ulos Samsung Smart TV: stä, lue eteenpäin.

Kuinka kirjaudun ulos Netflixistä Samsung Smart TV: stäni?

Ehkä yksi syy siihen et voi kirjautua ulos Netflixistä Smart TV: llä Samsung on virus, ja kuten muut elektroniset laitteet, Smart TV voi saada viruksia, joten sinun on ensin puhdistettava se kokonaan.

Kun napsautat tiliä tai profiilia Netflixissä, Samsung Smart TV: stä, yleensä ei Näyttöön tulee vaihtoehto Sulje istunto.

Ratkaisu tähän annetaan kaukosäätimellä; Jos sinulla ei ole Samsung Smart TV: n kaukosäädintä, älä huoli, voit tehdä matkapuhelimesta ohjaimen.

’Seurattava koodi’, käyttämällä nuolinäppäimiä, on yksinkertainen ja Se ansaitsee vain nuolien käytön: Ylös> Alas> Ylös> Alas> Vasen> Oikea> Vasen> Oikea> Ylös> Ylös> Ylös> Ylös.

Kun tätä järjestystä on noudatettu, tiliasetukset näkyvät automaattisesti ja ne tulevat näkyviin näytön vasempaan alakulmaan mahdollisuus sulkea istunto, johon napsautat ohjaimella (OK) ja vahvista sitten Kyllä.

Mitä muita haittoja voi esiintyä Netflxissä Samsung Smart TV: ssä?

Yleensä kaikki älytelevisiot ovat suorituskykyltään erinomaisia, ja tapa viihdyttää käyttäjiä kotona on ainutlaatuinen.

On outoa nähdä tai kuulla jonkun sanovan niin sinulla on ongelmia Smart TV: si kanssa. Mutta joskus se tapahtuu, ja meidän on vain tarjottava ratkaisu sen sijaan, että kritisoimme tuotemerkkiä tai tämäntyyppisiä laitteita.

Tässä mielessä, usein esiintyvä ongelma (jos sellainen on) Se on yhteys WiFi -verkkoon, koska nämä laitteet tarvitsevat hyvän Internet -peiton ja vakauden toimiakseen optimaalisesti, ja varsinkin jos se on Netflix, mitä aiotaan käyttää.

Samsungin älytelevisiot eivät joskus tunnista langattomia verkkoja, mikä on vakava ongelma käyttäjille, jotka haluavat selata tai katsella Netflixiä.

Mutta sen lisäksi, kun he onnistuvat havaitsemaan tämän tyyppiset verkotja niillä on erinomainen verkon kattavuus ja vakaus, kun katsot televisiota muualla kuin Internetin välityksellä, ilmoituksia tai kaikenlaista häiriötä, joka häiritsee käyttäjää.

Tästä syystä on kätevää kytkeä Smart TV: n WiFi pois päältä tai poistaa se, mikä säästää paljon vaivaa ja Samsung Smart TV: n oikeaa käyttöä.

Mitkä ovat Samsungin älytelevision Netflixin edut?

Aluksi Netflix oli alusta, jota käytettiin vain tietokoneille, ja sen tila oli katsella sitä vain tämän tyyppisten laitteiden kautta.

kirjaudu ulos netflix smart tv -tililtäni

Oli kuitenkin ihana työkalu, jolla voit yhdistää tietokoneen niin kauan kuin se on sallittu HDMI -portin kautta, taulutelevisiolle, jolla voidaan hyväksyä tämäntyyppinen portti.

Sitten vuosien varrella Netflix avattu mobiilisovelluksille, ja nyt se on kaikkien matkapuhelimien käsissä, joiden verkkotunnuksessa on Netflix -tili, ja voi katsella sarjoja ja elokuvia käden ulottuvilla missä tahansa, jossa on vakaa Internet -yhteys.

Myös tällä tavalla se oli kehittymässä tai laajentamalla laitteiden määrää, jotka mahdollistivat pääsyn tähän sarja- ja elokuva -alustaan.

Siihen pisteeseen, että se näkyy nyt televisiossa, jossa on Internet-yhteys, kuten ns. Älytelevisiot, jotka ovat Samsung-tuotemerkin yksi tehokkaimmista koko markkinoilla nykyinen tekniikka.