Skip to content

Netflixin asentaminen Leapfrog Epic Tabletille – Netflix Kids

3 de syyskuu de 2021
dispositivo leapfrog epic 14828

The suoratoistoalustoille siitä lähtien, kun ne tulivat markkinoille verkossa, ovat olleet vallankumouksellinen innovaatio kaikenikäisille yhteiskunnille, joiden ansiosta voimme viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa, nauttia sarjoista, kuunnella musiikkia, katsella elokuvia tai parhaita Netflix -sarjoja samalla tavalla kuin voimme ladata ne tietokoneellemme enemmän mukavuutta, myös alustat, kuten Disney + ja Spotify, jotka ovat epäilemättä olleet eniten arvioituja.

Nykyään useimmilla käyttäjillä on teknologisia laitteita, jotka mahdollistavat pääsy erilaisiin visuaalisiin sisältöalustoihin, jotka saavat meidät viettämään aikamme positiivisella tavalla ja voimaan tuottaa suuria etuja meille kaikille. Samalla tavalla se helpottaa pääsyä tähän sisältöön sen tarjoaman monitasoisen monipuolisuuden vuoksi.

Me voimme sinulla on Netflix millä tahansa laitteella, kuinka ladata uusin versio tietokoneelle, matkapuhelimille, tableteille ja jopa lapsille tarkoitetuille Leapfrog -laitteille, siksi tässä artikkelissa opetamme sinulle, miten se tehdään, jotta talon pienet voivat nauttia suoratoistopalvelu parhaalla mahdollisella tavalla ja enemmän näinä maailman pandemian aikoina.

Asenna Netflix lapsille Leapfrog Epicin erikoisliikkeestä

Tämä Android-pohjainen tablet-järjestelmä tarjoaa oman virallisen sovellusten jakelukaupan pikkulapsille. On a täydellinen luettelo sovelluksista lapsille, jotka tarjoavat viihdettä ja oppimista, lisäksi löydämme saatavilla olevia sovelluksia, jotka kuuluvat Google Play -luetteloon.

Leapfrogin ikärajoitusjärjestelmän vuoksi Emme löytäneet joitakin virallisia sovelluksia koska sitä ei pidetä sopivana lapsille. Näistä sovelluksista löydät virallisen Netflix -alustan.

Jos haluamme asentaa tämän sovelluksen tietyin rajoituksin, meidän on noudatettava prosessia, joka koostuu joistakin vaiheista.

Kuinka lisätä Netflix Leapfrog -tablettiin ilman Google Playa

Menettely on hyvin yksinkertainen ja yksinkertainen, jos haluamme antaa lapsillemme parasta sisältöä lapsille Netflix on paras vaihtoehtoKuten tiedämme, saadaksemme Netflixin mille tahansa muulle laitteelle voimme saada sovelluksen Google Playsta, mutta Leapfrog Epicin tapauksessa se ei toimi samalla tavalla, koska näihin laitteisiin ei ole asennettu Google Playa.

Tässä on kysymys, joten miten voin asentaa Netflixin? Vastaus on hyvin yksinkertainen, kokonaisuudessaan Leapfrog Epic -laitteet, niiden mukana tulee oma sovelluskauppa, joka on asennettu sen valmistuksen jälkeen ja joka tarjoaa erilaisia ​​erittäin aitoja ja mielenkiintoisia sovelluksia samaan aikaan, kun ne on tarkoitettu lapsille, joten meidän on vain mentävä sovelluskauppaan ja se osoitettavaan hakukoneeseen. Netflix ’, napsauta lataa.

Sitten toivomme, että se latautuu automaattisesti ja siksi voimme avata sen myöhemmin, sovellus ladataan kuten mihin tahansa muuhun laitteeseen, joten sinun ei tarvitse huolehtia, koska se on asennettu, voimme luoda ”lapsille tarkoitetun profiilin” edellä mainittu, ja voila, työ on tehty ja Meillä on Netflix Leapfrog Epicissä hyvin välittömällä tavalla.

Avaa vanhempien näyttö

Oikeassa yläkulmassa on vanhempien kuvake. Kun olemme valinneet sen, lukolle päätetty koodi syötetään ja meillä on pääsy vanhempien valvontaan.

Salli kolmannen osapuolen sovellukset

Itsenäisen sovellusten jakelualustansa ansiosta Leapfrog käsittelee viralliselle Android-alustalle (Google Play) suunniteltuja sovelluksia kolmannen osapuolen sovelluksina.

Varten salli Netflixin asennus Meidän on siirryttävä kohtaan Laite: Asetukset ja tilit> Laiteasetukset> Suojaus> Tuntemattomat lähteet. Kun olemme valinneet, näkyviin tulee ilmoitus tämän toiminnon aktivoinnin vaikutuksista. Hyväksymme ja voimme ladata sovelluksen vapaasti.

Lataa Netflix APK selaimesta

Siirrymme Leapfrog -verkkoselaimeen ja sijoitamme hakukoneeseen ’Netflix APK’. Siirrymme suojatulle sivulle ja etsimme latauspainiketta. Jos olemme jo suorittaneet yllä olevan prosessin (salli tuntemattomat lähteet), asennuksessa ei ole ongelmia.

Estä muiden sovellukset

Jos haluamme estää kolmannen osapuolen sovellusten asennuksen uudelleen lapsiturvallisuussyistä, meidän on vain palattava laitteeseen: Asetukset ja tilit> Laiteasetukset> Suojaus> Tuntemattomat lähteet. Poistamme vaihtoehdon käytöstä ja pääsy estetään kuten aluksi.

Kuinka voin käyttää Netflixiä ja mitkä ovat sen päätoiminnot?

Me kaikki haluamme käyttää halutuimpia alustoja niiltä, ​​jotka ovat jo käyttäneet sitä, ja pääsy siihen on erittäin yksinkertaista ja nopeaa, ensinnäkin meidän on etsi meidät Netflixin kotisivulta, ja luo tili, jolloin he pyytävät meitä täyttämään joitain tietoja lomakkeella, ja meidän on valittava yksi Netflixin meille tarjoamista paketeista.

Kun tämä on tehty, meillä on tili valmiina, kirjaudumme sisään ja sen sisällä olemisen jälkeen näemme sen päävalikossa luettelon, jossa on kaikenlaista ja kaikenlaista sisältöä, järjestetty luokittain haun helpottamiseksi, jos haluamme myöhemmin tilin käyttäminen toisella laitteella on mahdollistakunhan se on yhteensopiva Netflixin kanssa.

poika eeppisellä tabletilla

Sen tärkeimpiin toimintoihin kuuluu mm pystyä luomaan useita profiileja alustalleNämä ovat henkilökohtaisia ​​ja välttävät ruuhkia, kun useat ihmiset haluavat käyttää samaa tiliä. Jokaisella on halutessaan oma profiili, enintään viisi, ja se tarjoaa myös lasten profiilin.

Samoin hakuja valikosta Ne ovat yksinkertaisia, meidän on vain siirryttävä hakukoneeseen ja annettava sen elokuvan, sarjan tai dokumentin nimi, jonka haluamme nähdä tällä hetkellä, Netflix tekee heti haun ja jos se on saatavilla, se löytää sen.

Miksi olisi mukavaa lisätä Netflix Leapfrog Epiciin?

Lapset viettävät tuntikausia ja tuntia television näytön takana, katsot lasten elokuvakanavia ja komedioita, jotka eivät yksinkertaisesti riitä, koska se on enemmän samaa, ja joskus sisältö ei sovellu lapsille.

Tässä hyvä syy antaa nähdä monipuolinen sisältö ja täysin sopiva pienille Netflixin tarjoama palvelu rajoittaa sopimatonta sisältöä ja näyttää valikossaan vain niitä elokuvia tai sarjakuvia, joita voit katsella, joten ne ovat vastuullinen alusta.