Skip to content

Mikä yhteysnopeus tarvitaan Netfilxin katsomiseen televisiosta tai matkapuhelimesta?

3 de syyskuu de 2021
velocidad necesito ver

The Internetin nopeus Netflixin käyttämiseen televisiossa tai matkapuhelimessa, on välttämätöntä pystyä toistamaan kaikenlaista sisältöä. Sisällön katsominen vain televisiosta on jäänyt historiaan.

On monia laitteita, joilla voidaan toistaa mitä tahansa sisältöä, se ei ole enää tarpeen tee se pakollisesti televisiosta. Laitteita, kuten puhelimia, tabletteja, tietokoneita ja muita, voidaan käyttää videoiden, sarjojen ja elokuvien katseluun.

Sinun pitäisi kuitenkin olla kiinnostunut nopeuttamaan Internetiä mahdollisimman paljon, koska sinulla on oltava todella nopea internet, jotta voit nauttia palveluista, kuten Netflix ja muut.

Kuinka tietää Internet -nopeutesi tai mega palkattu

Useimmat meistä tietävät teoriassa Internet -palveluntarjoajansa nopeuden palvelua palkatessaan, mutta monesti palkkaamamme palvelu ei juuri se, jonka saimme, monet epäilevät, saavatko he todella maksamansa paketin, koska heillä on huono yhteys.

Internet -yhteyden nopeuden tarkistaminen on nykyään hyvin yksinkertaista, sillä tämän muuttujan mittaamiseen on monia sivuja, joita kutsutaan ’nopeustesti’ ja jotta voit käyttää niitä, sinun tarvitsee vain käyttää ja painaa painiketta aloittaaksesi analyysi, muutaman sekunnin kuluttua se näyttää arvot näytöllä.

Päätöslauselmat edellyttävät Internetin nopeutta

The Internetin nopeus Netflixin käyttämiseen televisiossa tai matkapuhelimessa, se on erittäin tärkeää, koska sisältöä ei voi toistaa ilman sitä, ellei se ole peräisin tavallisesta televisiosta ilman Internet -yhteyttä. On kuitenkin olemassa tapoja liittää televisio Internetiin, jos sillä ei ole toimintoa.

Sarjat, elokuvat, videot ja muu sisältö tarvitsevat Internetin kohtuullisella nopeudella, kaikki riippuu siitä, missä niitä toistetaan, jos se on älypuhelin Sinun on pidettävä mielessä, että sopimuksen on oltava vähintään 5 Gt.

Kyllä, emme liioittele, sillä toistamme korkealaatuisia videoita, kuten Netflixistä, kuluttaa paljon verkkoresurssejavarsinkin kun se on datapaketin kautta.

Toisaalta, jos Netflix -sisältöä nautitaan televisiosta, sinun on otettava huomioon, että Internetin nopeus on oltava vähintään 3 Mbps, ja tietysti sinun on tiedettävä TV: n tai Netflixin sisällön resoluutio. Mitä parempi kuvanlaatu, sitä suurempi Internet -kulutus.

480p

Tämäntyyppinen resoluutio, joka on alhaisin YouTuben kaltaisilla alustoilla, kuluttaa noin 7,7 Mt minuutissa ja tarvitsemme vähintään yhden 3 Mbps nopeus

720p – 1080p

Kun katsomme 720p: tä, kulutamme noin 14,4 Mt, tarvitsemme vähintään 3 Mbps: n Internet -nopeuden, kun taas 1080p -videon katsomiseen parannamme videon laatua paljon, tämän sisällön kuluttamiseksi tarvitsemme vähintään vähintään korkeamman yhteyden 5 Mbps.

4k

Videoiden katselu 4K -resoluutiolla vaatii paljon enemmän puhetta tiedonkulutuksesta ja Internetin nopeudesta.Yhteytemme on oltava erittäin vakaa, ja se tarvitsee ainakin muutaman 25 Mbps.

Voitko katsella Netflixiä nopeudella 256 kbps?

Vastaus on kyllä, voimme nauttia suosikkisarjastamme nopeudella 256 kbps, mutta ei parhaassa laadussa, koska Netflix pienentää tarkkuutta huomattavasti riippuen siitä, kuinka hyvä Internet -yhteys on, jotta voimme toistaa luvut.

netflix televisiossa tai matkapuhelimessa Internetin nopeus

Muiden laitteiden liittämisen televisioon edut kaiken sisällön nauttimiseksi

Internetin nopeus käyttää Netflixiä televisiossa tai matkapuhelimessa on välttämätöntä. Toisaalta modernit televisiot tarjoavat mahdollisuuden muodostaa yhteys Internetiin ja ennen kaikkea laitteiden linkittäminen niihin joko projektinäyttöihin tai tiedostojen jakamiseen.

Nämä upeat ominaisuudet antaa mahdollisuuden parantaa käyttökokemusta, siihen pisteeseen, että sinun ei tarvitse edes käyttää television kaukosäädintä, kyllä, luet oikein, no, on olemassa tapoja, joiden avulla voit käyttää Android -puhelinta television kaukosäätimenä.

On kuitenkin myös se etu, että yhdistetään muun tyyppiset älypuhelimet ja käytetään niitä kauko -ohjaimena. Samoin he antavat mahdollisuuden yhdistää tabletit, tietokoneet, kamerat ja muut laitteet, projektin näytöille.

Nämä toiminnot voidaan suorittaa langattomasti tai kaapelien kautta, kuten: ”HDMI”, mutta se on mukavampaa tehdä ilman kaapeleita, koska se on vähemmän työlästä.

Kaikki riippuu kuitenkin käytettävissä olevien laitteiden toiminnoista, kuten jotkut ovat varmoja yhteyden rajoituksetmutta useimmilla on nämä toiminnot, hyvin harvat ovat niitä, joilla niitä ei ole.

Kuinka heijastan tietokoneen näytön helposti televisioon?

The Internetin nopeus käyttää Netflix eTV: ssä tai matkapuhelimessa se on yksi käyttäjien eniten suorittamista toiminnoista. Tämä mahdollistaa sisällön paremman katselun, kuten tietokoneen yhdistämisen televisioon, varsinkin jos se on älytelevisio.

Kun haluat liittää tietokoneen televisioon, sinun on otettava huomioon, jos haluat tehdä sen HDMI -kaapelin tai VGA -liitännän kautta. Siitä huolimatta on suositeltavaa tehdä se HDMI -kaapelilla koska se tarjoaa teräväpiirtokuvaa ja ääntä.

Jos valitsit sen HDMI -liitännän kautta, etsi kaapeli ja kytke toinen pää tietokoneeseen ja toinen pää televisioon. siirry television asetuksiin ja valitse vaihtoehto ”HDMI” ja olet valmis, että kaikki mitä katselet ja kuuntelet tietokoneella, toistetaan ”televisiossasi”.

Toisaalta on aikoja, jolloin vain ”TV” on ”VGA” -liitäntä joka on hyvin vanha videolähtö ja ilman mahdollisuutta tarjota äänilähtöä, jos käytät tämän tyyppistä yhteyttä, sinun kannattaa etsiä sarvia nauttimaan sisällöstä.