Skip to content

Kuinka vaihtaa Netflix-tilini profiilikuvaa? – Erityinen Avatar

28 de maaliskuu de 2022
logo

Netflix on suoratoistopalvelu, joka on erittäin suosittu nykyään. Se on tilauspalvelu, joka mahdollistaa sen käyttäjille katso sarjoja ja elokuvia ilman mainoksia millään laitteella on Internet-yhteys. Yhä useammat ihmiset päättävät maksaa jäsenyyden päästäkseen tähän palveluun. Joten on hyvin yleistä, että jotkut käyttäjät eivät tiedä, kuinka he voivat muokata tiliään.

Yksi niistä asioista, joita voit muokata tiliä on vaihtaa Netflix-tilisi profiilikuva. Monet käyttäjät eivät ole tietoisia the asetukset, jotka voit tehdä tililläsi. Joten jos haluat tilin luomisen jälkeen vaihda profiilikuvasisinun tarvitsee suorittaa vain muutama yksinkertainen vaihe.

Mitä minun pitäisi tehdä muokatakseni Netflixin profiilien kuvia?

Jos haluat muokata profiilikuvia Netflixissä, sinun pitäisi tietää, että on monia tapoja ja keinoja tehdä se. Yksi tavoista muokata tilisi profiilia on valita valokuva Pinterestistä tai TikTokista. Kun olet valinnut kuvan, voit muuttaa valokuvan kokoa Kapwingilla.

Lisäksi ennen kuvan sijoittamista profiilikuvaksi on varmistettava, ettei siinä ole vesileimaa. Jos sinulla on se, sinun on poistettava vesileima kuvasta.

Valitse valokuva Pinterestissä tai TikTokissa

Jos haluat käyttää mukautettua valokuvaa Netflix-tililläsi, saat sen osoitteesta sosiaaliset verkostot, kuten Pinterest tai TikTok. Jos sinulla on tili jollakin näistä kahdesta alustasta, voit ladata kuvan, josta pidät, ja sinun on lisättävä se Netflix-profiiliisi. Pinterest on sosiaalinen verkosto kuvien lataamiseen ja jakamiseen, joten saatat löytää haluamasi kuvan.

Toinen vaihtoehto, jota voit käyttää, on TikTok-alusta, joka on sosiaalinen verkosto videoiden luomiseen ja jakamiseen. Mutta mitä monet eivät tiedä, on se tämä alusta voi olla loistava inspiraation lähde. Mistä voit löytää vaihtoehtoja, joista saatat pitää. Käyttääksesi tätä alustaa sinun on rekisteröidyttävä sähköpostillasi, jotta voit käyttää sen toimintoja.

Muuta kuvan kokoa Kapwingin avulla

Kun olet valinnut ja ladannut kuvan, jota haluat käyttää Netflix-tilin profiilikuvana, sinun on rajattava kuva. Tämä osa on välttämätön, koska kuvan koko on oltava oikeassa suhteessa 1:1. Tämän toimenpiteen suorittamiseksi sinun on käytettävä muokkaustyökalua, jonka avulla voit rajata kuvaa.

Yksi, joka on erittäin hyödyllinen kuvien rajaamiseen, on Kapwing, joka on selainpohjainen videoeditori, jonka avulla voit muuttaa kuvan kokoa. Tämä työkalu voi käyttää ilmaiseksi miltä tahansa laitteeltaoli se sitten tietokone tai Android- tai iOS-älypuhelin.

 1. Mene Kapwingin alustalle,
 2. Napsauta ”Aloita muokkaaminen”.
 3. Lataa tiedosto, jota haluat muokata.
 4. Muuta kuvan kokoa 1:1-suhteeseen.
 5. Kun olet tehnyt haluamasi muutokset, sinun on napsautettava ”Vie kuva”.
 6. Valitse ”Lataa” vaihtoehto.

pari katsomassa Netflixiä televisiosta

poista vesileima

On tärkeää, että kuva, jota haluat käyttää Netflix-tilisi profiilikuvana, ei ole vesileimaa. Jos kuvassa on vesileima, sinun on poistettava vesileima Adobe Photoshop -editorilla. Mutta jos et halua poistaa vesileimoja, voit valita uuden kuvan ja suorittaa rajausprosessin uudelleen.

Kuinka lisätä mukautettu valokuva Netflix-profiiliin?

Ennen kuin muokkaat Netflix-profiilien kuvia, sinun on tiedettävä, että Netflix-palvelu ei salli henkilökohtaisten kuvien lataamista tilillesi. Alusta vain sallii valitse käytettävissä olevista esiasetetuista vaihtoehdoista. Jos kuitenkin haluat lisätä mukautetun valokuvan Netflix-profiiliin, sinun on käytettävä ”Netflixin mukautettu profiilikuva” -laajennusta.

Mutta ennen kuin käytät tätä laajennusta, sinun on tiedettävä, miten se toimii, koska käyttääksesi sitä sinun on tiedettävä, kuinka sitä käsitellään. Jos haluat käytä Netflixin mukautettu profiilikuva -laajennustasinun tarvitsee vain suorittaa seuraavat vaiheet.

poika katselee netflixiä televisiosta

Netflixin mukautetun profiilikuvan käyttäminen

 1. Lataa ja asenna ”Netflixin mukautettu profiilikuva” -laajennusselaimessasi.
 2. Tämän jälkeen sinun on lisättävä laajennus työkalupalkkiin, jotta laajennusta on helppo käyttää myöhemmin.
 3. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.
 4. Siirry sitten tilin asetuksiin.
 5. Kun olet tililläsi, vie hiiri profiilikuvasi päällejoka löytyy näytön oikeasta yläkulmasta.
 6. Napsauta ”Hallinnoi profiileja” ja luettelo kaikista profiileistasi tulee näkyviin.
 7. Napsauta sitten laajennusta työkalupalkissa.
 8. Valitse profiili pudotusvalikosta ja klikkaa ”Valitse kuva”ladataksesi profiilikuvasi.
 9. Tämän jälkeen näet kuvan esikatselun ja napsautat ”Tallenna”.
 10. sitten sinun täytyy päivitä selaimesi ja näet heidän uuden profiilikuvansa.

Kuinka monta kertaa voin vaihtaa kuvia Netflix-profiileissani?

Jos haluat vaihtaa sen uudelleen asetettuasi uuden profiilikuvan Netflix-tilillesi, voit tehdä sen ilman ongelmia. Koska ”Netflixin mukautettu profiilikuva” -laajennus sallii sinun muuttaa Netflix-profiiliesi kuvia. Muista kuitenkin, että jos haluat vaihtaa profiilikuvasi uudelleen, sinun on käytettävä laajennusta, muuten et voi suorittaa tätä toimenpidettä.