Skip to content

Kuinka aktivoida kielletty Whatsapp-numero

16 de marraskuu de 2021
Kuinka aktivoida kielletty Whatsapp numero

Jos näet seuraavan viestin, se tarkoittaa, että sinua on estetty käyttämästä Whatsappia. ”Puhelinnumeroasi on kielletty käyttämästä Whatsappia. Ota yhteyttä tukeen saadaksesi apua.”

Whatsapp kieltää numerosi vain, jos he uskovat tilin rikkovan käyttöehtoja.

On niin monia tilanteita, joissa numerosi estetään, kuten:

1. Joukkoviestien lähettäminen: Jos haluat käyttää niitä pitkällä aikavälillä, älä koskaan lähetä joukkoviestejä. Tämä on ehtojen ja käytäntöjen vastaista, ja se pitää selvänä todisteena roskapostista.

Turvallisuutesi vuoksi älä käytä mitään kolmannen osapuolen ohjelmistoja tai sovelluksia joukkoviestien lähettämiseen. Sen sijaan voit luoda Whatsapp-ryhmän ihmisistä jakaaksesi tietoja heidän kesken.

2. Mod-version käyttö: Useimmat ihmiset rakastavat tilojen käyttöä, koska se tarjoaa erinomaisia ​​ominaisuuksia, joita ei ole saatavana virallisessa sovelluksessa. Jos käytät sovelluksia, kuten GB-, Plus- tai OG-versioita, saat varmasti viestin ”Tilapäisesti kielletty”, kun käytät epävirallisia sovelluksia.

Pysyvän kiellon estämiseksi sinun tulee välittömästi palata sovelluksen viralliseen versioon. Lisäksi modit eivät ole turvallisia, koska ne eivät tarjoa päästä päähän -salausominaisuutta.

Whatsappin asettamat kieltotyypit

1. Väliaikainen: Saat varoituksen, jos käytät sovelluksen epävirallista versiota. Tässä tapauksessa tilisi lukitus avataan 1-2 päivän kuluessa.

2. Pysyvä: Saatat lukittua pysyvästi, jos lähetät joukkoviestejä, julkaiset laitonta sisältöä ja muuta materiaalia, joka on loukkaavaa, haitallista tai väkivaltaista ja rikkoo suoraan käyttöehtoja.

Kuinka aktivoida kielletty Whatsapp-numero

Aktivoi estetty Whatsapp-numero avaamalla Whatsapp ja kirjoittamalla puhelinnumerosi. Seuraavaksi näet viestin ”Puhelinnumerosi on kielletty”. Napauta Tuki-kohtaa ja pyydä numerosi aktivoimista.

whatsapp numero kielletty

Näin voit:

  • Avaa Whatsapp-sovellus.
  • Anna puhelinnumerosi.
  • Näet viestin ”Numerosi on estetty”.
  • Napauta Tuki-painiketta.
  • Selitä käyttötapa ja pyydä kiellon poistamista.
  • 24 tunnin kuluttua WhatsApp-numerosi aktivoituu.

Joskus kestää myös 48 tuntia, ennen kuin tukitiimi ryhtyy toimiin pyyntöösi, ja jos valituksesi on aito, numerosi aktivoidaan.

Haluaisin kuulla sinusta

Toivon, että pidit tästä oppaasta saadaksesi Whatsapp-kiellon pois. Jos sinulla on kysyttävää, kerro meille alla olevassa kommenttiosassa.