Skip to content

Kuinka aktivoida tai luoda hälytys espanjalaisissa Google -hälytyksissä – askel askeleelta

25 de elokuu de 2021
logo google campana

Hakukoneet ovat työkaluja, jotka auttavat meitä hallita tietoja verkossa, ne auttavat meitä navigoimaan yksinkertaisemmin ja järjestelmällisemmin. Ajan mittaan ne on mukautettu kuluttajien tarpeisiin.

Tunnetuimpia hakukoneita on yrityksen kehittämä Google Chrome -selain Google vastaamaan käyttäjien tarpeisiin. Tämä selain on yksi maailman eniten käytetyistä selaimista, mutta Google Chromelle on vähän tunnettuja vaihtoehtoisia selaimia.

Google Chromelle on ominaista tarjoaminen innovatiivisia työkaluja jotka tekevät navigoinnistamme käytännöllisempää ja miellyttävämpää, mikä tekee siitä yhden parhaista verkkoselaimista 2020.

Yksi erittäin vastaanottavaisista työkaluista on Google -hälytykset. Vaikka se on monille tuntematon, se on käytännöllinen toiminto, joka meidän on oltava tietoisia, jos olemme Chrome -käyttäjiä.

Kuinka aktivoida tai luoda hälytys espanjalaisessa Google Alertsissa?

Google Alerts on Chrome -työkalu, joka antaa meille mahdollisuuden seurata kaikkea Googlen tarjoamaa sisältöä. Tämän työkalun päätehtävä on ilmoittaa käyttäjille kun sisältö ladataan Google -alustalle.

Sisältö, jonka Google Alerts näyttää ilmoituksissaan, voi vaihdella uutisia, blogeja tai muuta tietoa ladattu verkkoon. Me hallitsemme tätä sisältöä, mikä tarkoittaa, että meidän on ensin määritettävä, mistä aiheista haluamme saada tietoja.

Voimme myös valita miten haluamme saada nämä hälytykset tai ilmoitukset. Yksi tapa on lähettää tämä sähköpostitse, kun meidän on kirjauduttava sisään Google -tilillämme, kun avaat Chromen. Meille ilmoitetaan sähköpostiviestinä saapuvan viestin muodossa.

Toinen tapa on avulla nettilinkit jossa pääsemme suoraan kyseiseen sisältöön.

Toinen tärkeä ominaisuus on, että voimme määritä kuinka usein saamme ilmoituksia Google Alertsista.

Tätä varten voimme valita kolmesta vaihtoehdosta, jotka ovat:

  • Kerran päivässä: ilmoitukset saapuvat meille päivittäin.
  • Kerran viikossa: meille ilmoitetaan sisällöstämme 7 päivän välein.
  • Tällä hetkellä: he ilmoittavat meille heti, kun meitä kiinnostava sisältö näkyy verkossa.

Tällä tavalla on erittäin tärkeää tietää, miten tätä toimintoa käsitellään ja otetaan käyttöön, koska siitä voi olla suurta apua, jos osaamme käyttää sitä. Tässä artikkelissa opetamme sinulle, kuinka aktivoida tai luoda hälytys espanjalaisessa Google Alertsissa.

Ilmoituksen luomisen ja määrittämisen vaiheet Google Alertsissa

Ensimmäinen askel on avata Google Chrome -hakukone, kun olemme menneet hakupalkkiin ja kirjoitamme Google -hälytykset. Sinun on valittava ensimmäinen vaihtoehto, jonka selain heittää. Tällä tavalla pääsemme pääsivulle.

On erittäin tärkeää saada kirjautunut sisään Google -tilillämme. Kun tämä on selkeä ja sijaitsee hälytysten pääsivulla, näemme tekstiruudun sivun yläosassa.

Siellä meidän täytyy kirjoita aihe, josta haluamme saada hälytykset, näemme kaikki tärkeimmät uutiset, jotka liittyvät aiheeseemme. Kun olemme löytäneet ja valinneet, voimme alkaa määrittää hälytystämme.

Aseta hälytys Google -hälytyksiin

suurennuslasisarjan hälytykset

Aloittaaksemme hälytyksen määrittämisen meidän on napsautettava painiketta Näytä vaihtoehtoja sijaitsee laatikon alla, johon kirjoitamme aiheemme. Ensimmäinen löytämämme vaihtoehto on se Taajuus joiden avulla haluamme vastaanottaa ilmoituksemme.

Valitsemme napsauttamalla oikealla olevaa palkkia ja valitsemalla, haluatko ilmoituksen päivittäin, kerran viikossa vai tällä hetkellä. Seuraava vaihtoehto on Lähde, napsautamme oikealla ja valitsemme meille parhaiten sopivan fontin.

Sitten kutistamme Idiomi (Espanjaksi) ja sitten valitsemme Alue, on suositeltavaa valita Kaikki alueet. Sitten valitsemme Määrä suosittelemme valitsemaan ”Vain parhaat tulokset”.

Lopuksi vaihtoehto ”Lähetä”, tämän avulla voimme kirjoittaa sähköpostin, johon haluamme saada ilmoituksia. Mutta koska olemme aiemmin kirjautuneet sisään, postimme tulevat automaattisesti ulos. Lopuksi napsautamme Luo hälytys.

Nyt on vain odotettava, että sähköpostiisi lähetetään ilmoitus, kun meitä kiinnostavia tietoja on. Valmis, tällä tavalla olemme onnistuneesti aktivoineet, luoneet ja määrittäneet hälytyksen Google Alertsilla.