Skip to content

Kuinka asentaa Roku askel askeleelta ja liittää se helposti televisioon

8 de elokuu de 2021
logo roku original 12418

Nykyään tekniikan kehityksen ansiosta televisioon voidaan liittää monia erilaisia ​​käyttöjärjestelmiä, joista monet ovat fyysisesti niin yksinkertaisia, että ne ovat enimmäkseen pienen laatikon muotoisia. Näin on Roku, jolla on monia toimintoja, laatikon koko mahtuu kämmenelle.

Mikä on Roku TV ja mihin se on tarkoitettu?

Vaikka mainitsimme sen jo Roku on käyttöjärjestelmä, jonka voit liittää televisioon, täällä opit lisää hänestä. On erittäin mielenkiintoista tietää, että Roku on ensimmäinen yritys, joka loi suoratoiston televisioille.

Tämä laite on kytketty USB- tai HDMI -tulon kautta, ja siksi sinulla on oltava jo mainitut kaapelit, nämä ovat jo mainittuja USB- tai HDMI -liitäntöjä, ja sinun on liitettävä ne normaaliin televisioon, jotta voit muuttaa sen Smart TV: ksi.

Rokun tavoite on toistaa mitä tahansa suoratoistosisältöä, ääni- ja multimediavideoita, ja voit muodostaa yhteyden tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen.

Tämä laite voidaan liittää erilaisiin elektronisiin laitteisiin, kuten tablettiin, puhelimiin, Apple TV: hen, Android TV -laitteet, muiden joukossa. Kun olet liittänyt tämän laitteen televisioon, voit heti katsella televisiokanavia ja -alustoja Internetin kautta.

Toimivuutensa vuoksi Rokun on oltava yhteydessä Internetiin, WIFI kuin jos yhdistät matkapuhelimen, tietokoneen tai tabletin. Rokussa näet muun muassa Facebookin, elokuvia, uutisia, musiikkia, ilmaisia ​​tai maksullisia TV -kanavia.

On huomattava, että on olemassa erilaisia ​​tyyppejä Roku -käyttöjärjestelmät, kuten: Roku Express, Roku Premier ja Roku Streaming Stick. Rokussa on hienoa, että se on täysin ilmainen käyttöjärjestelmä, sinun ei tarvitse edes maksaa tilausta. Muista, että Rokun vapaa on sen palvelu, ei ulkoisten kanavien vuokraus.

Rokun suurten edistysaskeleiden joukossa on se, että Meksikossa on Roku -televisioita, jotka ovat jo sisällytetty kokoonpanoon, näiden televisioiden joukosta löydämme: ATVIO -televisiot, Hisense -televisiot, JVC -televisiot, SHARP -televisiot, Philips -televisiot ja TLC -televisiot.

On myös mielenkiintoista tietää, että Roku TV: stä voit etsiä mitä tahansa ohjelmaa äänen aktivoinnin kautta. Tätä varten sinun on aktivoitava Amazon Alexan ja Hey Googlen äänikomento tai liityttävä niihin.

Kuinka asentaa Roku ja liittää se televisioon helposti?

Ennen kuin vastaat tähän kysymykseen, sinun on ensin tiedettävä, että sinun on avattava Roku -tili. Päästäksesi ilmaiseen sisältöön sinun on annettava pää- tai virallisella Roku -sivulla ja täytä pyydetyt tiedot.

asenna roku tv

Sinun täytyy hyväksyä vaatimukset ja ehdot ja paina Jatka, syötä kanava tai osta turvakoodi. Sitten sinun on annettava maksutapa ja pidettävä myös Roku -laite käsillä, jotta voit muodostaa pariliitoksen näytön kanssa.

Lopuksi painat Sumit -painiketta ja saat tämän Roku -tilisi jotta saat parhaat ohjelmat, kun olet luonut tilin, jatka sen asentamista,

Asentaaksesi sen sinun on noudatettava seuraavia ehdotuksia ohittamatta niitä, jotta se olisi helpompaa ja yksinkertaisempaa.

  1. Televisiossasi on oltava HDMI- tai USB -tulo, koska Roku -laite yhdistetään yhteensopivat televisiot tämän kanssa.
  2. Koska HDMI -kaapeli ei sisälly pakkaukseen, kun ostat Roku -laitteen, sinun on ostettava yhteensopiva.
  3. Sinun on liitettävä Roku -laitteen kaapeli pistorasiaan tai sähköinen virtalähde niin että se syttyy ja toimii.
  4. Asetukset -vaihtoehdon kautta liitä Roku -laite WIFI -verkkoon asettamalla nimi ja salasana.
  5. Automaattisesti Roku -käyttöjärjestelmä Se käynnistyy uudelleen, kun olet liittänyt sen käytettävissä olevaan WIFI -verkkoon.
  6. Kun olet asettanut kaksi paristoa kauko -ohjaimeen, sinun on asetettava aika ja päivämäärä.
  7. Siirry Roku Linkiin TV -ruudulla selaimen selaimella ja kirjoita näyttöön tuleva koodi.
  8. Kun sinulla on laittoi koodin, huomaat, että Roku on ladattu ja konfiguroitu niin, että voit käyttää sitä.